2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sünnet de ben çok soğukkanlı idim aşılara göre
Onun sebebi de bende saklı
Aşıdan iğneden çok korkarım ve onu anlayabildim
Sünnet de anestezi aldı ya, hissetmediği için bir sıkıntı olmadı
Sadece uyuşturmak için yine ağladı anası gibi on da içim burkuldu

Başlayacağım kesin de nasıl başlayacağım muamma:)

Kıs niye öyle bir tartı aldın kafayı yersin bak, relax , gergin tartılmaaa
İlk kızımda almıştım biraz küçük doğmuştu kontrol amaçlı almıştım.daha tartmıycam zaten bugün kontrolümüz vardı 13 günde 335 gr almış mamaya başlattı beni günde bir iki.o yüzden evde bir bakıyım dedim evde hastaneyle aynımı dıyemı.sabah aynıydı hemen hemen şimdi 60 gr daha eksik.normal mi çiş kaka yaptı sonuçta baya?

Kizlar ben baba kapima dondum desteginiz icin hepinize tesekkur ediyorum allah razi olsun bdv ye konu actim pisman oldum siz hic aci lafiniz gecmedi sagolun hepiniz
Kuzum benim.. Rabbim hakkinda hayırlısı neyse onu versin bu saatten sonra. Kimse yuvasinin yıkılmasını istemez ama içinde huzur varsa saygı sevgi varsa yuvadir onun adı.. Acı cekiyordun evlatlarının geleceğinden endişeliydin zorla ilişkiye maruz kaliyordun hakaret isitiyordun ve kim bilir bizim bilmedigimiz daha neler.. Ailen sana destek çok şükür. Sen çok degerlisin unutma ÖNCE SEN..!!! yaşın daha çok genç umarım gelecegin geçmişinden daha hayırlı ve güzel olur..

sen hangi mamayı kullanıyosun canım.biz aptamil kullandık sonra dr tavsiyesiyle sma denedik
Golden goat kullaniyoruz.digerleri cok kotu yapti.ilk zamanlar iyiydi ama bu son 1haftadir sikintili.zeytinyagi mamasina koyuyorum fayda etmiyo.

Oyle canim zaten.ama bu 2.cocugum olmasina ragmen atlatamiyorum.benimkisi biraz psikolojik artik.cevrem pek bilmiyo bu durumu aa mama mi veriyosun dedikleri icin sanki disardaki butun herkes ayni tepkiyi verecek gibi hissediyorumm.yetersizlik duygusunu atamiyorum bi turlu uzerimden.saglikli olsunlarda insallahhhh.

Kızlar adetim 14 güm gecikti bugün kan testi yaptırdım beta 12967 çıktı çok mu yüksek

Canim senin durumunun yetersizlikle hic alakası yok ki , tamamen sağlığınla alakalı hem de cok önemli , cok gecmis olsun allah baska dert vermesin insanlar konuşur bosver sen kendini biliyorsun ya üzme kendini .

Kizlar ben baba kapima dondum desteginiz icin hepinize tesekkur ediyorum allah razi olsun bdv ye konu actim pisman oldum siz hic aci lafiniz gecmedi sagolun hepiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum Allah bundan sonra işini rast getirsin insallah yeni hayatinda şans senden ve evlatlarından yana olsun . Umarım bu zorlu süreci bir an once atlatır yoluna bakarsın .

Psikoljik canim.atlatamadigim bi durum maalesef
Kuzum oyle düşünme bnde ilk baslarda cok uzuldum ama cok şükür ki sagligi yerindeler sen bn sutumuz olmadigi icin mama veriyoruz bnm cevremde sirf gogusleri goruntusu bizulmasin diye emizirmeyenler var biz bilerek yapmiyoruz ki ben disari cikarkek termosa su koyuyorum iki biberon mama disarida aciktimi bi bank buluyorum hmn orda mama yapip veriyorum kim sorarsada bu konuyu konusmak istemiyorum diyorum

@Visneli_Turtam canm bnm bi ara skintilarim vardi ama bdv ya konu acmadim burda dertlestim bdvdekilerin bazileri sanki 4*4 lu hayat yasiyo melekler kendileri insanlari aşağılaaktan baska bsy bilmiyorlar sen konuyu kapattir bnde bu arada baba evine döndüğüne sevindim insallah bundan sonraki hayatiniz daha iyi guzsl olur

Denedim canım onlada aynı

Bizimki memeyi katiyen kabul etmedi. Silikon ucuda 1 haftada aldı. 1 hafta boyunca direndim. O sürede sütü sağdım kaşıkla verdik pipetle verdik. En son almayacak diye biberon aldım. 1 haftanın sonunda tuttu silikonu. Hemen kabul etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…