2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim normal memeyi tutuyo zaten sorun 5 kere emiyo sonra genzine kacıyo daha da emmiyo. Ve inanılmaz hırıltı var resmen horluyo arada 6 7 sn nefes almadığı oluyo galiba benim bebek
laringomalazi

Allah razi olsun canim desteginizi hic unutmuycam cok sukur ilk adimi attim artik onumuz acik cok sukur ki ciktim evden artik gerisi gelir babam annemle yasiycam onlarda iyi bakicak bize eminim :)

Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum Allah bundan sonra işini rast getirsin insallah yeni hayatinda şans senden ve evlatlarından yana olsun . Umarım bu zorlu süreci bir an once atlatır yoluna bakarsın .
Insallah canim sagol allah razi olsun

Cok sagol canim allah razi olsun desteginiz icin evet anne olmayi haketmiyormusum cok agladim cok uzduler beni binpisman oldum actigima ve yalanci ettiler beni

Ben en son 3 martta oldum nisan 18 i korktum baya ama igneden mis benim ve bosanma esigindeyim suan allah korursun.
Sizde gecikme mi oldu
Bende 4 martta olmuştum cnm önceki aylarda da 12 gün filan gecikmişliği olmuştu. Bu ayda 14 gün gecikti bugün test yaptırdım sonuç böyle çıktı

Hadi 2 katına vuralım 26 günde 670 , hadi 1 ayda 750 alsa az mı almış dicekti? Diğer aylar nasıldı

Cok sagol canim allah razi olsun desteginiz icin evet anne olmayi haketmiyormusum cok agladim cok uzduler beni binpisman oldum actigima ve yalanci ettiler beni
Vişnelim bu zamana kadar. Bunları yaşıyordun neden bizimle paylaşmadın?
Benim canım sıkın yazımın üstüne yazdın
İyi mi kötü mü yaptım bilemedim

Benim normal memeyi tutuyo zaten sorun 5 kere emiyo sonra genzine kacıyo daha da emmiyo. Ve inanılmaz hırıltı var resmen horluyo arada 6 7 sn nefes almadığı oluyo galiba benim bebek
laringomalazi

Ondan şüpheleniyorsan eğer kuzum yarın hemen git ve ben bundan şüpheleniyorum de baktır. İhmal etme. Rabbim kotktuğunla sınamasın inşallah

Ondan şüpheleniyorsan eğer kuzum yarın hemen git ve ben bundan şüpheleniyorum de baktır. İhmal etme. Rabbim kotktuğunla sınamasın inşallah
Amin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah

Elektrikli varken niye manuelle ugrasicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…