- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.581
Amin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah
Gögüslerim çok yumusak dolu değil yine de sağar mı canım phılıps sağmıyomuş galiba o noktada
Hakkinda hayirlisi olsun canim, cocuklarinla cok mutlu ol insallahKizlar ben baba kapima dondum desteginiz icin hepinize tesekkur ediyorum allah razi olsun bdv ye konu actim pisman oldum siz hic aci lafiniz gecmedi sagolun hepiniz
Oglum 8 gece 9 gun hastanede yatti. O donem emzirmek cok zordu benim icin. Antobiyotik kortizon derken yorgundu emmiyordu acikcasi. Eyvah dedim... Bitti sutler...Aglamaktan uykusizluktan harap olmustum ben de zaten. Hastaneden cikinca rezene cayi icmeye ve her gun dereotu yemeye basladim. Maydonoz nane limon sirke tursu gibi sut azaltan seyleri yemedim. 1 hafta surmedi toparlandi tekrar sutcuklerim. O yuzden umudunu yitirme. Sutunun artacagina inan ki artsin. Ben pompayi elektrikli kullaniyorum ama buyuk oglanda manuel kullanmistim, cok zorlanmistim o zmanSağmak için illa elektrikli makinelerden mi almak lazım manuel el pompalarından felan alsam olmaz mı? Benim sütüm çok çok azaldı normalde sabaha kadar dolardı göğsüm 8 saattir emzirmiyorum hiç sertleşme olmamış
Her emzirmede hemen yıkamıyorum canım kabına koyyorum 2 kez Emziriyorum sonra yıkıyorum başka yere temas etmediği için kirlenmiyor kiCanim silikonla nasıl baş ediyorsun. Valla yıldım sürekli git silikon yıka gel. Ama napayım böyle emiyor sadece
Canim hele durr.dra git.bence istahsiz bir bebis sadecee.allahh yardimcin olsun canimm.uzme simdiden kendiniAmin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah
Size bi sorum var hemen soruyorumsizce bebislerin pusette çok durması zararli mi biliyor musunuz ? Tam düz değil ya ondan soruyorum
Tam olarak hangi model canımBenimde yumuşak. Hamur gibi yani hiç dolmadı ki zaten sertleşmedi. Lansinoh al. Zaten ilk zamanlar çok süt almayacaksın. Belki damla damla. Sağdıkça memeler uyarıldıkça artacak.
Her emzirmede hemen yıkamıyorum canım kabına koyyorum 2 kez Emziriyorum sonra yıkıyorum başka yere temas etmediği için kirlenmiyor ki
Ama gerçekten zor ağlamaya başlıyor dur annem yıkayım diyene kadar yaygarayı koparıyor aman canımm keyifle Emziriyoruz ya çokk şükürr :)
Tam olarak hangi model canım
Kuyruk sokumu çatlağı olabilir, benimki eğikti bu şekilde olabilir , kendiliğinden zamanla geçer dedi.ama olmadı çok şükür, geçmiş olsun ..Kızlar ağrımın yerini buldum ben. Kuyruk sokumu. Tuvalete çıkmak işkence zulüm. Onca doğum sancısı çektim böyle bi acı yaşamadım. 60 gündür sürekli oturup emziriyorum. Hareket yok muhtemelen zedelenme oldu. Yaşayan var mı aranızda ?
benim en çok korktuğun oydu , çok sık boğulacak gibi oluyor emerken, bazen vazgeçecek diyorum böyle olunca, ama olmuyor..Tatlim artik bebecikler pavlovun kopegi misali koşullanabiliyorlar. Cok mu gazli? Mesela "meme emip karnim doyarsa canim yanacak" gibi gazdan dolayi bir kosullanma olmuş olabilir mi?
peki gece iç geçer gibi nefes sesi geliyor mu,Bizde de hem gaz sorunu var hem de solunumu duzensiz oldugu icin çok sık süttüm solunum yoluna kaciyor tikanip nefes alamiyor. Mesela tikandiktan sonra saatlerce emmez. Cok acikirsa 1-2 dakika emer o da benim zorumla... Ben korkudan diye dusunuyorum mesela. Illa ki bir sebebi vardir seninkinde de
of, çok geçmiş olsun..Wc çıkarken de var mıydı o girip çıkan bıçak sokulması. Mahvetti beni. Ağlıyorum artık lavabo ihtiyacım geldi diye. Bacaklarım çizik içinde kalmış sıkmaktan
başınız sağolsunSağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olur babamın
bazen okul bile bu sesleri çıkarmada işe yarıyor, 1.sınıfta sesleri çıkarma onlar için aktivite oluyor.Denizimde r.ş ve ç yi tam cikaramaz.okula baslamadan once dil terapistine gittik.biraz faydali oldu.zamanla cozulecek bu tur seyler.
ya benimkinde de varcnm hırıltı çok oluyor demiştin sanki sen dimi bebiste peki sütün çok gelince falan tıkanma da oluyor mu senin şikayetlerine benzer bişey okumuştum nette de ondan soruyorum
offffffBenim kızım da trakeomalazi diye bı hastalık var biliyorsundur belki premature benim kızım ve erken doğumuna bağlı nefes borusu kıkırdağı tam sertlesmedi hırıltı Genze kaçma tikanma çok oluyor bunu araştırırken loringamalzi diye başka bı çeşidini de okumuştum bı araştırır misin belki değildir ama sanki şikayetler benziyor gibiydi
bende ağladım bu mesajı üstüne, lütfen beni de bilgilendir. Benimki doğduğu günden beri emerken aynı sıııntıyı yaşıyoruz, son zamanlar da hırıltı da varAmin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah
İnşallah nolur dua edin kucağımdan indirmiyorum kucağımda uyutuyorum en iyi böyle uyuyo. Emmesi sıkıntı olmasa o kadar üzülmem ama dayanamıyorum ne zormuş evlat. Allah hepsine şifa versinOy kuzum yaağlama diyemem ama kendini yıpratma. Dur daha hiç bişey yok. Allahın izniyle de olmayacak. Benim kuzenimin görümcesinin kızında da hırıltı vs.vardı yumuşak gırtlak tarzı bişeydi rahatsızlığı. 1 yaşında geçti mesela. Kötüyü düşünme. Bak bize kalpte üfürüm diyince hiç google a yazmadım. 1 siteye bile bakmadım. Burda konuştuk sadece. Eğer okusaydım delirirdim. Ve düşünmedim. Hayatımı olduğu gibi devam ettirdim. Kötüyü düşündükçe insan beter oluyor ve başına geliyor. Hiç bişey olmayacak
Amin canım hepimizin inşallah. Kızıyorum kendime o hissedecek diye ama engel olamıyorumCanim hele durr.dra git.bence istahsiz bir bebis sadecee.allahh yardimcin olsun canimm.uzme simdiden kendini
Tamam canım ozaman bende ondan alıyımModel olarak bilmiyorum kuzum tekli olanı aldım elektrikli
Yok canım benim ilk olacakBebeğin küçükken mi 2.kez hamile kaldın
Kizlar ben baba kapima dondum desteginiz icin hepinize tesekkur ediyorum allah razi olsun bdv ye konu actim pisman oldum siz hic aci lafiniz gecmedi sagolun hepiniz
Kırmızı mercimek bir kere yedim onda da 4 kez kıpkırmızı kaka yapti ama renk olarak kirmizi. Kakada kan şeklinde degildi. Yogurt diyeti de yaptım yine oldu. Yogurt ve çikolata yiyorum şu an. Diğerlerini pek tuketmiyorum zaten bulgur kanama yapmasa bile acaip bagirtiyor benimkini.
Cnm silikon uçla alakalı değil bu durum. Senin yaşadığın aynı şeyleri yaşıyorum. Açlıktan ağladı ama emmedi doğru düzgün. Sağıp veriyim dedim 25 cc çıkarabşldim. Biberonla bi güzel içti daja da arandı memeyi veriyorum iki çekip ağlayıp bırakıyor. Emzik verdim uyudu gece emzirmeye çalışcam artık. İncir falan yedim bol bol su. Birz artar inş sütüm. Ama kesildi diye düşünme arada azalsa da kesilmiyor çok şükür. Evdeki tattıya göre hiç kilo almadı bir haftadır ama gidip moralimi bozmak istemiyorum. Bir hafta daha uğraşıp haftaya giderşm belkiKızlar merhabalar merak edip soran arkadaşlar çok sağolun
Sonuçlar temiz idrarda kan yok
ama ısın garibi idrarda ürik asit çıkmamış o zaman bezde nasıl cikiyor anlamadım bunu sormak aklıma gelmedi tabi o an doktora yarın eşim soracak
Sütüm kesildi elimle 5: sıkmaya ancak damla damla geliyor sabahtan beri emiyordu huysuzdu doymadı akşam dolaptan sut çıkardım verdim 160 ml soluksuz içti
Silikon ucu denedim ağzından atıyor asla artık silikon ucu da almıyor içine tepiyirum ağzında bekletiyor emmiyor biberonu da attı ama zorla verdim yavrum uykuya geçerken meme arandı boş memeyi verdim
Sağlık ocağına gittim 5 Nisa’n da 5200 çıkan çocuk bugün 5300 çıktı acaba 5020 idi yanlısı mi yazıldı dedim öyle olsa da az dedk saikocaginds ki hemşire doktora söyledim dün nedeologda 5160 bugün 5300 pazar bende 5250 sanırım kilo alamıyor kavrayamadığı icin düzgün emme olmiyor mu acaba boş mu cekiyor mamaya başlayalım sabah ve akşam iki defa dedi
Sütünüz varsa sağılmış onları kullanın ya da sağın em son mama dedi kilo alımı sınırda gozuyorkuyr bana geldiğimizden beri kilo almamış o zaman kontrole gelin dedi
Cuma gideceğiz
Cuma günü emzirme danışmanına da gideyim diyorum Gazi’de ki
Normalde silikonla emen çocuk kilo almaz memeye geçince kilo alır bizimki silikonla aldı memeye geçince kilo kaybı oldu
Resmen bu iste bi tezatlık var aksama kadae kafayı yedim dün ağla gece ağla sut gitti
Hala daha dolmadı öğlen humana içtim incir hurmaya abandım akşam da eşim sut artırıcı damla getirdi bakalım içtim insallah yerine gelir sütüm
Füze gibi olan memeden eser Yok
Terbiyelensin bıktım dediğim güne lanet ettim
Silikon uçtan kurtuldum şükür derken normal emzirmek 18 gün nasipmiş zorla silikon uçla kızımı kavrayıp emsin barı diye zorlayacağım aklıma gelmezdi
Biberon alınca gazda geri geldi maalesef 7 den veri kıvranıyor
Uyuyor uyanıyor bizde durumlar böyle
Dua edin kızlar
Kızlar adetim 14 güm gecikti bugün kan testi yaptırdım beta 12967 çıktı çok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?