- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.601
Çok sevindim teşekkür ederimGayet normal, hayırlı olsun
Normal değer 6 hafta bitmek üzere filansinKızlar adetim 14 güm gecikti bugün kan testi yaptırdım beta 12967 çıktı çok mu yüksek
Kızlar merhabalar merak edip soran arkadaşlar çok sağolun
Sonuçlar temiz idrarda kan yok
ama ısın garibi idrarda ürik asit çıkmamış o zaman bezde nasıl cikiyor anlamadım bunu sormak aklıma gelmedi tabi o an doktora yarın eşim soracak
Sütüm kesildi elimle 5: sıkmaya ancak damla damla geliyor sabahtan beri emiyordu huysuzdu doymadı akşam dolaptan sut çıkardım verdim 160 ml soluksuz içti
Silikon ucu denedim ağzından atıyor asla artık silikon ucu da almıyor içine tepiyirum ağzında bekletiyor emmiyor biberonu da attı ama zorla verdim yavrum uykuya geçerken meme arandı boş memeyi verdim
Sağlık ocağına gittim 5 Nisa’n da 5200 çıkan çocuk bugün 5300 çıktı acaba 5020 idi yanlısı mi yazıldı dedim öyle olsa da az dedk saikocaginds ki hemşire doktora söyledim dün nedeologda 5160 bugün 5300 pazar bende 5250 sanırım kilo alamıyor kavrayamadığı icin düzgün emme olmiyor mu acaba boş mu cekiyor mamaya başlayalım sabah ve akşam iki defa dedi
Sütünüz varsa sağılmış onları kullanın ya da sağın em son mama dedi kilo alımı sınırda gozuyorkuyr bana geldiğimizden beri kilo almamış o zaman kontrole gelin dedi
Cuma gideceğiz
Cuma günü emzirme danışmanına da gideyim diyorum Gazi’de ki
Normalde silikonla emen çocuk kilo almaz memeye geçince kilo alır bizimki silikonla aldı memeye geçince kilo kaybı oldu
Resmen bu iste bi tezatlık var aksama kadae kafayı yedim dün ağla gece ağla sut gitti
Hala daha dolmadı öğlen humana içtim incir hurmaya abandım akşam da eşim sut artırıcı damla getirdi bakalım içtim insallah yerine gelir sütüm
Füze gibi olan memeden eser Yok
Terbiyelensin bıktım dediğim güne lanet ettim
Silikon uçtan kurtuldum şükür derken normal emzirmek 18 gün nasipmiş zorla silikon uçla kızımı kavrayıp emsin barı diye zorlayacağım aklıma gelmezdi
Biberon alınca gazda geri geldi maalesef 7 den veri kıvranıyor
Uyuyor uyanıyor bizde durumlar böyle
Dua edin kızlar
Yüksek diye korkuyodum bende çok sevindimNormal değer 6 hafta bitmek üzere filansin
ama ısın garibi idrarda ürik asit çıkmamış o zaman bezde nasıl cikiyor anlamadım bunu sormak aklıma gelmedi tabi o an doktora yarın eşim soracak
Sütüm kesildi elimle 5: sıkmaya ancak damla damla geliyor sabahtan beri emiyordu huysuzdu doymadı akşam dolaptan sut çıkardım verdim 160 ml soluksuz içti
Silikon ucu denedim ağzından atıyor asla artık silikon ucu da almıyor içine tepiyirum ağzında bekletiyor emmiyor biberonu da attı ama zorla verdim yavrum uykuya geçerken meme arandı boş memeyi verdim
Sağlık ocağına gittim 5 Nisa’n da 5200 çıkan çocuk bugün 5300 çıktı acaba 5020 idi yanlısı mi yazıldı dedim öyle olsa da az dedk saikocaginds ki hemşire doktora söyledim dün nedeologda 5160 bugün 5300 pazar bende 5250 sanırım kilo alamıyor kavrayamadığı icin düzgün emme olmiyor mu acaba boş mu cekiyor mamaya başlayalım sabah ve akşam iki defa dedi
Sütünüz varsa sağılmış onları kullanın ya da sağın em son mama dedi kilo alımı sınırda gozuyorkuyr bana geldiğimizden beri kilo almamış o zaman kontrole gelin dedi
Cuma gideceğiz
Normalde silikonla emen çocuk kilo almaz memeye geçince kilo alır bizimki silikonla aldı memeye geçince kilo kaybı oldu
Resmen bu iste bi tezatlık var aksama kadae kafayı yedim dün ağla gece ağla sut gitti
Hala daha dolmadı öğlen humana içtim incir hurmaya abandım akşam da eşim sut artırıcı damla getirdi bakalım içtim insallah yerine gelir sütüm
Silikon uçtan kurtuldum şükür derken normal emzirmek 18 gün nasipmiş zorla silikon uçla kızımı kavrayıp emsin barı diye zorlayacağım aklıma gelmezdi
Dua edin kızlar
Bir aksilik olmazsa ben geleceğim canım. Ama diğer arkadaşlar gelmezse seni depresif halimle boğmaktan korkuyorum
Ahahaa bir sey olmaz merak etmeBir aksilik olmazsa ben geleceğim canım. Ama diğer arkadaşlar gelmezse seni depresif halimle boğmaktan korkuyorumsenin gibi enerjik bir hatunun enerjisini düşürmem umarım
Ahahaa bir sey olmaz merak etme
Okadar poZitifim diyorsunAhahaa bir sey olmaz merak etme
Cuma gideceğiz
Dua edin kızlar
Bizi de haberdar et öyle olsa bile çok canımı sıkma Allah başka dert vermesin zamanla geçebilen bişey bizde de var ve bunun yanında başka şeyler de. Ben kızım buyudukce hepsinin geçeceğine inanıyorum sen de inanAmin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah
Okadar poZitifim diyorsun
Şaka maka stresten iki büklüm kaldım. Bu arada dygublue arkadaştan ses çıktımı. Geleceğini söylemişmiydi
Cnm laringomazi zamanla kendi kendine düzelen bir durummuş. Neden bukadar üzülüyorsun kiAmin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah
Senin ev oralara mı yakın yoksa güzel diye mi orası olsun dedin. Bebesiyle oturan hatun görünce bebemlrn bende yanıbaşına ilişiviririm. Her bebesi olanı yanına alma amaYok ses cikmadistay strong26 geliyorum dedi bugun ondanda ses yok yarin bakariz artik. Dedekorkutta bilge kafe var 13.30 da orada olurum ben bebemle :)
Bizim eve cok yakin sayilmaz. Ama guzel bir yer yesillik icinde havadar bir yer. Adalar gibi vs kalabalik degil bebelerin rahat edebilecegi yer. Ben gunduzleri cikiyorum yuruyuse oraya kadar gidiyorum yuruyerek 1 2 saat oturuyorum. Kitap okuyorum. Cayimi kahvrmi iciyorum sonra donuyorum.banada degisiklik oluyor.Senin ev oralara mı yakın yoksa güzel diye mi orası olsun dedin. Bebesiyle oturan hatun görünce bebemlrn bende yanıbaşına ilişiviririm. Her bebesi olanı yanına alma ama
Yok geliyorum herşeyim hazır yarını bekliyorum:)orda görüşürüz artık.Yok ses cikmadistay strong26 geliyorum dedi bugun ondanda ses yok yarin bakariz artik. Dedekorkutta bilge kafe var 13.30 da orada olurum ben bebemle :)
Ay rahatladım vallahi. Ne hazırladın ayol. Ben bişi hazırlamadım. Hatta çocuklarımı getirmesemmi diyorum dımdızlak çıkıp gelirmişimYok geliyorum herşeyim hazır yarını bekliyorum:)orda görüşürüz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?