2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım önce sakinleşmeye çalış, ağlamak işleri daha sıkıntılı hale getiriyor gördüğün gibi. Sütü en iyi arttıran şey uyku, uyumak için sana destek olacak biri var mı? Yani bebeği uyutsun kucağında mesela, sen uyu. Bir de kuzu Eti'nden haşlama yap, süt yağlansın.

Cuma günü de hayırlı haberlerle gel inşallah.

Ben sütün kesilmesi konusunda psikolojik destek almış biri olarak sana söylüyorum.hiçbir anne kendi sütünü çok büyük bir şok yaşamadığı sürece kesemezmiş.sadece ve sadece azaltabilirmişsin.doktor bana şöyle bir örnek verdi.nazi kampındaki anneler emzirmeye devam ediyolardı yarın öleceklerini bile bile.
Bu biyolojik bişeymiş beyne o sinyali verdiğin sürece yani bebek o memeyi ağzına aldığı sürece sütün gelecek.regli ile aynı şeymiş stresten geciktirirsin ama adetten kesilmezsin buda aynısı azalır ama emzirmeye devam edersen kesilmez.
Ben tam 68 gündür bu süt kafasıyla yaşadım bu süreçte bir iki kere sadece damla gelecek şekilde azaldı stres geçtikçe arttı gene.
Mükemmelmi dersen şu an hayır mamaya başladım bir iki.strestenmi bilmiyorum azalması yada doğal bir süreçmi ama kesilmedi.
İçin rahat olsun güzel haberler gelince herşey yeniden yoluna girecek.
Allaha emanet olun.

Homely_angel 1 gün sonra gitmistim doktora o zaman. Geçti mi dedi doktor evet dedim. Yediğin bişey dokunmuştur dedi sadece. Fotoğraf çekmiştim gösterdim. Ona rağmen üzerinde durmadı. Ne alerji ne bişey. Değistirmek istedim ama eşim tecrübeli adam diye istemedi. Ama gitmicem bi daha. Buna benzer kafama yatmayan şeyleri var. Herşeyi normal karşılıyor. Geçer geçer diyip geçiştirme peşinde.

Sütünü getirecek olan şey su ve uyku. Cuma güzel haber alacaksın inşallah

Amin canım 1 saattir bebeğimin başında ağlıyorum o hırıl bırıl nefes alamıyo dalamıyo ben ağlıyorum. Yarın hemen doktora gidicez inşallah
Bizi de haberdar et öyle olsa bile çok canımı sıkma Allah başka dert vermesin zamanla geçebilen bişey bizde de var ve bunun yanında başka şeyler de. Ben kızım buyudukce hepsinin geçeceğine inanıyorum sen de inan

Yok ses cikmadi stay strong26 geliyorum dedi bugun ondanda ses yok yarin bakariz artik. Dedekorkutta bilge kafe var 13.30 da orada olurum ben bebemle :)
Senin ev oralara mı yakın yoksa güzel diye mi orası olsun dedin. Bebesiyle oturan hatun görünce bebemlrn bende yanıbaşına ilişiviririm. Her bebesi olanı yanına alma ama

Senin ev oralara mı yakın yoksa güzel diye mi orası olsun dedin. Bebesiyle oturan hatun görünce bebemlrn bende yanıbaşına ilişiviririm. Her bebesi olanı yanına alma ama
Bizim eve cok yakin sayilmaz. Ama guzel bir yer yesillik icinde havadar bir yer. Adalar gibi vs kalabalik degil bebelerin rahat edebilecegi yer. Ben gunduzleri cikiyorum yuruyuse oraya kadar gidiyorum yuruyerek 1 2 saat oturuyorum. Kitap okuyorum. Cayimi kahvrmi iciyorum sonra donuyorum.banada degisiklik oluyor.

Maşallah 22 sayfa ne ara yazdınız kızlar:) valla uyuyacağım cok uykum var yarın birikmiş şekild E okurum akşam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…