2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay rahatladım vallahi. Ne hazırladın ayol. Ben bişi hazırlamadım. Hatta çocuklarımı getirmesemmi diyorum dımdızlak çıkıp gelirmişim
Ben mecbur getiricem annemin işi varmış yarın bırakacak yerim yok maalsef işte bebek cantasi kendi giyeceklerim falan..Bebe uyurken hazırladım bidaha fırsat olmuyor gündüz malum hep ağlıyor uyumuyor:)

SELAM kızlar o kadar yoğunum ki giremiyorum hepinizi de merak ediyorum herkesler iyidir umarım :) kaynanam hasta bize geldiler kayınbabamla her gin kahvaltı öğle yemeği akşsm yemeği hazırlamak ev işi yapmakls günüm geçiyor moralim çok bozuk 3 gündür bizdeler ben kendime bakamıyordum şimdi bunlar cıktı stresten sütüm azaldı her zaman akardı göğüslerimden 3 gündür bir sey yok

Ay rahatladım vallahi. Ne hazırladın ayol. Ben bişi hazırlamadım. Hatta çocuklarımı getirmesemmi diyorum dımdızlak çıkıp gelirmişim
Getir kiz severiz :) ama kafsm rahat olsun dersen bilemem :)
Ben mecbur getiricem annemin işi varmış yarın bırakacak yerim yok maalsef işte bebek cantasi kendi giyeceklerim falan..Bebe uyurken hazırladım bidaha fırsat olmuyor gündüz malum hep ağlıyor uyumuyor:)
Benim kucakta bebeler hep uyur genelde bakalim deneriz senin kizla bakarsin uyur

Hihhh mesajlari okurken benim aklımda olandı dönme hareketleri baslayacak kizm var pusette duruyor daha çok oğluş .gelisimini engellerim diye düşünuyordum sen yazdın bunu
Puset rahat geliyor onlara galiba. Ben yine de çok tutmamaya calisacagim içinde sanki iki büklüm duruyor gibi geliyor bana .

sen hangi mamayı kullanıyosun canım.biz aptamil kullandık sonra dr tavsiyesiyle sma denedik

Golden goat kullaniyoruz.digerleri cok kotu yapti.ilk zamanlar iyiydi ama bu son 1haftadir sikintili.zeytinyagi mamasina koyuyorum fayda etmiyo.
Bende golden goat kullanıyorum .rezene , zeytinyağı , sabun , kimyon her şeyi denedim duzelmedi. Doktor fitil verdi. Çok kendini sikarsa bekliyorum bi gün belki yapar diye . Yapmazsa fitili veriyorum az da olsa rahatlıyor . Inşallah bir an önce düzene girer bağırsakları.

Kendini kötü hissetme sakın , her şey nasip. Ikinizde sagliklisiniz ya önemli olan o.

Ya kötü düşünmek istemiyorum ama aklımdan hersey geçiyo. Tek zayıf olsun az emsin ama hersey geliyo insanın aklına hadi yavrum yine nefes alamazsa birden felan. Bakıp bakıp ağlıyorum

Cnm laringomazi zamanla kendi kendine düzelen bir durummuş. Neden bukadar üzülüyorsun ki
Hadi müdahale gerekirse kilo alımıda düşük böyle giderse nasıl bi süreç var bilmiyorum. Çok nefessiz kalıyo ben herkeste oluyo diye düşünmüştüm sürekli nefesini tutuyo. Hadi birden nefes alamazsa felan diye çok korkuyorun

Bende öyleyim. Eşimin tarafından kimsenin haberi yok daha mama da verdiğimden. Az kişi biliyo. Şimdi bile emmiyo ya hemen mamadan dediler insanlara laf anlatması çok zor

Sen çok panik yapmışsın cnm benim. Allah korusun. Emin misin nefesini tuttuğuna. Bi de bebişi aşırı kalın giydirmiyorsun değil mi? Yani kıyafetleri onu rahatsız etmiyorsa sorun yok. Ben de aklıma ne gelirse söylüyorum. İnan seni düşünüyorum. Rahat ol. Yarın doktora git güzelce. Allah korur hiçbirşey olmaz. Anneler güçlü olmalı. Nas Felak oku aklına geldikçe.

Bende öyleyim. Eşimin tarafından kimsenin haberi yok daha mama da verdiğimden. Az kişi biliyo. Şimdi bile emmiyo ya hemen mamadan dediler insanlara laf anlatması çok zor
Boşver canım ya bakma onlara . Sana destek olacakları yerde laf söyler insanlar hiç takma. Inşallah bebeğin yeniden güzelce emer ya da mamasını yer sende kendine gelirsin. Uzulmemeye çalış çok , bak bebekler hissedermis.

@Visneli_Turtam bdv. Deki konunu okudum tabi yorumlarin bir kısmını da. Çok acimasiz ithamlarda bulunmuslar, cok ağır elestirmisler. Benim bildigim tek bir gerçek var o da şu; dışardan bakip konusmak kolay, olayin icindeyken dogru açıyı yakalayamaz insan, dogru goremez, cunku hayat her seyi normallestirir. Bak kuzum yaşın da küçücük daha, en iyisini yapmissin evine dönmekle. Sakın pisman olma. Biz burada hepinizle can yoldasi olduk. Emin ol hepimiz de yanindayiz. Maddi manevi elimden ne gelirse destege hazirim bunu bil. Sen 3. Sayfaya haber olmaktan hem kendini hem evlatlarini kurtardin. Bu saatten sonra affedersen senin hatan olur.

Bdv ne kızlar ben bilmiyorum cahil kalmışım

Sürekli okuyorum bildiğim bütün sureleri. Evet eminim hemde hep yapıyo doğduğundan beri ben normal diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…