2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 Gündüzleri 3-4 saat uzun cnm. Yani 2 saate bir en geç emzir bence. Gece tamam ama gündüz çok sık emsin.
Canim emmiyor 2 saate bir 3 aylık olduk artık emme araları açılırmış
Hiçbir zaman 2 saate bir emmedi almıyor acıkmıyor çünkü kuzum 2 saate
Ve zaten uyuyor uyandıktan 1.5 2 saat sonra uykuya geçtiği oliyor bazen de gerçi hiç uyumuyor uyumasa da almıyor
Kaç defa denedim emmese bile biberonla vermeyi istemiyor doyuyor galiba

P Prime18
Canim moralini bozmamaya calis.soyle anlatayimm benimm sut bezlerim kesilmesine ragmen sut kanallarimdan bir sekilde sut olustu ve ilk 20gun ogluma sagdim da verdim.evet cok akmadi ama her sagdigimda 45cclik verdimm.senin sutun varken kesilmezz ama azalirr.uzulmemeye calis yeter ki.3aydan sonra kilo alimlari zaten az olacak.saglikli olsunlar da varsin kiloyu az alsinn.veee bilmiyorum inaniyo musunuz inanmiyo musunuz belki bana dusmez ama instagrama fazla foto yuklemeyin.gercekten nazar degdigine inaniyorumm.iyi niyetle bakan bile olsaaa nazar cok degiyo.buyukk oglumuu kim sevseee ertesi gunn sapasaglam cocugu hastaneye yatirdigimi bilirim.thliler temiz cikmasina ragmen.oglumun saclari kivircik gur ve baglardimm dikkat cekerdii.kim gorse saclarindan bahsederdii.cocukk o hafta sackiran olduu.annenin babanin bile nazari degiyo.allahim korusun evlatlarimizii

Emmeyebilir. Yani biberon akışı kolay memeden gelen süt gibi değil tazyik yok. Bunları düşününce demek içti kusmadıysa ne yazıkki açmış.

Deneyimli bir anne olarak soyluyorum, aglamiyorsa yaramazlik belirtisidir o

Bilmiyorum ki öyle bişey mi? Fazla da kilolu değil ki 5800 kilosu. Aslında emmek istiyo ama nefes alamayınca genzine gidince içmiyo daha ve git gide iştahı kapandı aklıma hersey geliyo
Bayabiyi kilosu maşallah. Bence bir sorun yok bak görürsün sen bir doktora tabiki git ama hersey yolunda çıkacak ben inanıyorum.

Yaramazlık belirtisi mi yandık benim kardeşimde hiperaktifti. Dayıya çekerse isim var
Benim buyuk oglan onumuzdeki ayin sonunda 3 bucuk yasinda olacak, oglen uyumuyor gece 1 gibi yatar 8 de kalkar. Birazcık (?!?!) hareketli bi cocuk. Doğduğundan beri sevmez uykuyu. Sadece arabada uzuunn uzun uyur sehirler arasi yolda. Allah yardimcin olsun

Dün ilk defa oğlan pusette durdu beni istemeden . Bende bi saat içinde güzelce evi topladım , süpürdüm sildim , yemek yaptim ev mis gibi kokuyordu çok mutlu oldum. Ama onun üstünden bi saat geceden kalabalık misafir geldi ve sonuç hüsran. Şu an ev bana bakıyor ben eve nerden başlasam bilmiyorum . Ya da baslayabilecek miyim bilmiyorum

Benimde çok çok az olan sutum daha da azaldı iki gogusten 20 cc zor çıkıyor artık. Yine bi süt artırıcı şeyleri araştırma içine gireyim :-(

Kesinlikle bu da ne yapsam uyumuyor. Gözler tavanda , kendi kendine durmuyor . Sağlık olsun napalim alıştım biraz biraz bu durumu kabul ettim uyumuyor diye. Senin de Allah yardımcın olsun ya iki çocuk gerçekten zor olur. Ben birini görünce iki çocuklu olanları düşünmeye basladim . Çocuklar , ev işi , kendin calisiyorsan ayrı iş , es zaten çocuk gibi kendine vakit kalmaz .

estherr tatlim sen bebisin akcigerlerinin temiz olduguna emin misin? Hırıltı -sekresyon falan var mi? Post nazal akıntı da tıkanma sebebi benim oglanda. Dr. Kontrolunde hemen 2 saniye satürasyonuna da baktir. Oglun hastanede 9 gun yatti ama tıkanma sorunu ciddi olcude azaldi. Gece nefesini dinlemekten uyuyamiyordum cunku boguluyordu cocuk nefessizlikten. Rabbin sifa versin en kisa surede.

3 aylik oldukbende bir mutluluk rahatlama :)
Dun goz kontrolumuz vardi birsey cikmadi sukur. fbtl neslihan hanima gittik hoc begenmedim sen kime goturmustun buyuk oglunu? Sami beye 1 ay onceden randevu aldim iptal ettiler dun iyimi nasip degil memnune hanima gidecegiz artik yarin
1 hafta sonra dogum iznimde bitiyor doktor kapilarini asindiracagim artik

Benim oğlumda uyumuyor 23 aylık daha. Zaten bebekkende 1 saat uyanık kalıp uyumalı derlerdi 3 4 saat uyumazdı. Şuandada gece bile kalkar 2 3 kere. Uyumayan bebe uyumuyor.

Benimde çok çok az olan sutum daha da azaldı iki gogusten 20 cc zor çıkıyor artık. Yine bi süt artırıcı şeyleri araştırma içine gireyim :-(
Oncelikle süt azaltan seyleri hayatindan cikarman lazim. Yani sut arttirdigi icin incir ya da dereotu yerken baska bir ogunde maydonoz nane turşu yersen yine olmaz. Ama kesinlikle tavsiyem bol su icmen, rezene alip cay yapman, dereotu tuketmen olur

Neslihan hanım değildi ben göz için acıbademe götürdum. Yorumlar olumsuzdu zaten onun için.

Sami bey izinli söylemişti bide çok hastası var diye memnune hanıma yönlendiriyorlar. Ben gitmeden yazıyorum whatsuptan. Başlıyorsun demek işe hayırlı olsun. Ben calısmayacağım kesin belli oldu. Biri 23 aylık biri 2.5 aylık bakacak kimseyi bulamadim bulsamda 2000 lira ve üstü istiyorlar çok fazla.

Çok kafana takılıyorsa gastroentolojşye git kesin.

Sadece mukus ve azıcık kan seni korkutmasın. Ama bunların yanısıra çocuk çokhuzuesuzsa, sakinleşmiyorsa o zaman kontrolleri ihmal etme tabi.

Gögüslerim çok yumusak dolu değil yine de sağar mı canım phılıps sağmıyomuş galiba o noktada
Evet bu süt pompalarinin eczanelerde satilan hiçbir markasi sagmiyor ben 2 ay boyunca sagmiştim ucu olmadigi icin.onlari çöpe attim sadece kiralik makineler sagiyor.netten bulup evime getirttim aylik kiralaniyor büyük mavi bi makine ama şahane sagiyor.bütün sütleri cikariyor.hastanedede onu getirmişlerdi sağiyim diye.tesadüfen gördum yazinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…