- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.661
Canim emmiyor 2 saate bir 3 aylık olduk artık emme araları açılırmış
Emmeyebilir. Yani biberon akışı kolay memeden gelen süt gibi değil tazyik yok. Bunları düşününce demek içti kusmadıysa ne yazıkki açmış.Canım bugünden önce füze gibi fışkırıyordu o füze memeyi emmip bitirmesine rağmen kilo alımı nasıl az oliyor aklım almıyor
Demek ki diyorum doğru kavrayıp yutamadi fışkırani ağzına akanı yuttu diye düşündüm
Bugün boş emdigini meme sıkıp sut gelmeyince ve memelerim sismeyince sönük olunca anladim çünkü bi de hep emmrk istedi uyumadı emiyor sündürüyor baktım
Sut yok sikiyorum beşinciye damladığı e dedim çocuk aç dolaptan çıkarıp verdim 160 ml
Soluksuz içti
Geceleyin silikonla deneyeceğim gündüz düz emzirme sonrada biberonla takviye ams biberonla takviyeyi alacak çocuk zaten emmez mi onu anlamıyorum
Biberonda ki sütü içecek olan çocuk memeyi emmez mi açsa memeden emer mideyi doldurur diye düşünüyorum
Deneyimli bir anne olarak soyluyorum, aglamiyorsa yaramazlik belirtisidir oKizlar dun yaklasik 4 saat uyutmaya calistik, gozunu bile kirpmadi. Aglama da pek yok oyle bakiniyor.onun icin gaz ya da baska bir acisi yok gibiydi.En son o anakucaginda ben karsisinda yerde halida uyumusuz. Simdi emzirmeye uyandirdi beni. Halinin uzerinde heryerim tutulmus.
Gunduz de uyumamisti. Bebekler neden uyumaz acaba bir hastalik belirtisi mi?
Bayabiyi kilosu maşallah. Bence bir sorun yok bak görürsün sen bir doktora tabiki git ama hersey yolunda çıkacak ben inanıyorum.Bilmiyorum ki öyle bişey mi? Fazla da kilolu değil ki 5800 kilosu. Aslında emmek istiyo ama nefes alamayınca genzine gidince içmiyo daha ve git gide iştahı kapandı aklıma hersey geliyo
Yaramazlık belirtisi mi yandıkDeneyimli bir anne olarak soyluyorum, aglamiyorsa yaramazlik belirtisidir o
Benim buyuk oglan onumuzdeki ayin sonunda 3 bucuk yasinda olacak, oglen uyumuyor gece 1 gibi yatar 8 de kalkar. Birazcık (?!?!) hareketli bi cocuk. Doğduğundan beri sevmez uykuyu. Sadece arabada uzuunn uzun uyur sehirler arasi yolda. Allah yardimcin olsunYaramazlık belirtisi mi yandıkbenim kardeşimde hiperaktifti. Dayıya çekerse isim var
Kesinlikle bu da ne yapsam uyumuyor. Gözler tavanda , kendi kendine durmuyor . Sağlık olsun napalim alıştım biraz biraz bu durumu kabul ettim uyumuyor diye. Senin de Allah yardımcın olsun ya iki çocuk gerçekten zor olur. Ben birini görünce iki çocuklu olanları düşünmeye basladim . Çocuklar , ev işi , kendin calisiyorsan ayrı iş , es zaten çocuk gibi kendine vakit kalmaz .
Benim buyuk oglan onumuzdeki ayin sonunda 3 bucuk yasinda olacak, oglen uyumuyor gece 1 gibi yatar 8 de kalkar. Birazcık (?!?!) hareketli bi cocuk. Doğduğundan beri sevmez uykuyu. Sadece arabada uzuunn uzun uyur sehirler arasi yolda. Allah yardimcin olsun
Yerine daha gür ve güzel saçlar gelecekbu dökülen saçlara ne yapacağız? Her banyoda avuç avuç dökülüyor ya
Benim oğlumda uyumuyor 23 aylık daha. Zaten bebekkende 1 saat uyanık kalıp uyumalı derlerdi 3 4 saat uyumazdı. Şuandada gece bile kalkar 2 3 kere. Uyumayan bebe uyumuyor.
Benim buyuk oglan onumuzdeki ayin sonunda 3 bucuk yasinda olacak, oglen uyumuyor gece 1 gibi yatar 8 de kalkar. Birazcık (?!?!) hareketli bi cocuk. Doğduğundan beri sevmez uykuyu. Sadece arabada uzuunn uzun uyur sehirler arasi yolda. Allah yardimcin olsun
Oncelikle süt azaltan seyleri hayatindan cikarman lazim. Yani sut arttirdigi icin incir ya da dereotu yerken baska bir ogunde maydonoz nane turşu yersen yine olmaz. Ama kesinlikle tavsiyem bol su icmen, rezene alip cay yapman, dereotu tuketmen olurBenimde çok çok az olan sutum daha da azaldı iki gogusten 20 cc zor çıkıyor artık. Yine bi süt artırıcı şeyleri araştırma içine gireyim :-(
Neslihan hanım değildi ben göz için acıbademe götürdum. Yorumlar olumsuzdu zaten onun için.3 aylik oldukbende bir mutluluk rahatlama :)
Dun goz kontrolumuz vardi birsey cikmadi sukur.fbtl neslihan hanima gittik hoc begenmedim sen kime goturmustun buyuk oglunu? Sami beye 1 ay onceden randevu aldim iptal ettiler dun iyimi nasip degil memnune hanima gidecegiz artik yarin
1 hafta sonra dogum iznimde bitiyor doktor kapilarini asindiracagim artik
Homely_angel 1 gün sonra gitmistim doktora o zaman. Geçti mi dedi doktor evet dedim. Yediğin bişey dokunmuştur dedi sadece. Fotoğraf çekmiştim gösterdim. Ona rağmen üzerinde durmadı. Ne alerji ne bişey. Değistirmek istedim ama eşim tecrübeli adam diye istemedi. Ama gitmicem bi daha. Buna benzer kafama yatmayan şeyleri var. Herşeyi normal karşılıyor. Geçer geçer diyip geçiştirme peşinde.
Evet bu süt pompalarinin eczanelerde satilan hiçbir markasi sagmiyor ben 2 ay boyunca sagmiştim ucu olmadigi icin.onlari çöpe attim sadece kiralik makineler sagiyor.netten bulup evime getirttim aylik kiralaniyor büyük mavi bi makine ama şahane sagiyor.bütün sütleri cikariyor.hastanedede onu getirmişlerdi sağiyim diye.tesadüfen gördum yazinizi:)Gögüslerim çok yumusak dolu değil yine de sağar mı canım phılıps sağmıyomuş galiba o noktada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?