2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar msjlarinizi tesadüfen gördüm ben tecrübeliyim bu konuda gecen sene bende yasadim kakada mukus ve kan.tam 3 ay sürdü götürmedigim özel hastane kalmadi bi teşhis koyamadilar.özel ishal mamasi kullanmaya başladim ancak öyle geçti.ama mamayi her biraktigimda tekrarladi. Sonra kendi kendine gecti 10.ay gibi ve normal devam sütüne döndüm

Yok baslamiyorum işe benimde bakacak kimsem yok.bu 1 ay rapor bulacam sonra yaz tatili bitiminde ucretsiz izne ayrilacagim.Ankara gibi yerde bakici bulamam guvenemem 20 aylik olunca krese vericem

Ben değil ama doktorlar emin bana göre bi sorun var hırıltı titreşimi sırtından hissediliyo bakalıö bu doktor ne dicek

Oda çok kullanışlı olmuyomuş galiba. Ben 6. Ayımızda işe girmeyi düşünüyorum kaç ay kiralayabilirim ki zor olmaz mı bide iş yerinede götüremem

Süt azaltan şeyler de çok yemiyorum aslında ama böyle az işte :-( bugün bol bol su , humana , helva ,dereotu filan yiyeyim bakalım inşallah artar .

Evet atak olabilir diye aklima geldi cunku hic bukadar yapmamisti.

Süt azaltan şeyler de çok yemiyorum aslında ama böyle az işte :-( bugün bol bol su , humana , helva ,dereotu filan yiyeyim bakalım inşallah artar .
Günaydın mama takviyesi yapıyordum bende sütümü artırmak için helva incir süt çayı ... yedim de yedim kilo ayacaktım :) üç gündür kendi haline bıraktım dün gece mama bile vermedim ama az uyudu sanırım bunları yiyeceğim diye stres sahibi oldum

Eger hergun boyle olursa yanariz biz.Sabah 5 bucuk gibi uyandi yine bu saate kadar uyku yok. Uykusuz yasiyor resmen cocuk.

Benimde çok çok az olan sutum daha da azaldı iki gogusten 20 cc zor çıkıyor artık. Yine bi süt artırıcı şeyleri araştırma içine gireyim :-(

Su
Kuzu haşlama
Börülce
Dereotu
Humana still tea
Rezene çayı
Sütlaç
Humus
Malt suyu(alkolsüz bira)
İncir
Hurma
Kabak çekirdeği

Bence sut yapimini encok hizlandiran sey dinlenmek ve uyumak. Ama ne mumkun tabi. Cok bol su, rezene cayi ve komposto icip yatinca, ya da fazla hareket etmeden otursam bile fark ediyo bende.

Bir degisiklik oldu mu 3 ayi devirince? Ben de umutla bekliyorum hayatim duzene girecek diye. Bebegine kim bakicak canim ise baslayinca?

Benim oğlumda uyumuyor 23 aylık daha. Zaten bebekkende 1 saat uyanık kalıp uyumalı derlerdi 3 4 saat uyumazdı. Şuandada gece bile kalkar 2 3 kere. Uyumayan bebe uyumuyor.
Yalniz benim sipa kucakta uzun uzun uyuyabiliyor. Bazen sirf uyusun diye basini bekledigim oluyordu saatlerce ama artik kollarim sirtip koptu dayanamiyorum

Bir degisiklik oldu mu 3 ayi devirince? Ben de umutla bekliyorum hayatim duzene girecek diye. Bebegine kim bakicak canim ise baslayinca?
Ise baslamayacagim canim bakacak kimsem yok 1 ay rapor yaz tatili sonrasi ucretsiz izin.
1 haftadir huy degistirdi buyume ataginda bakalim sonra nasil olacak 3 aylik hali.

Vişnelim bu zamana kadar. Bunları yaşıyordun neden bizimle paylaşmadın?
Benim canım sıkın yazımın üstüne yazdın
İyi mi kötü mü yaptım bilemedim
Sustum sustum artik patladim ailem yeni destek verdi verir vermez kactim resmen sen nasilsin ben suan mutluyum ins daim olur koydeyim gizleniyorum resmen ulasmasin diye.
Senindemi aile sikintin var cnm anlat bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…