2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah razi olsun canim cok sagol insanlar cok acimasiz dun sutum baya azdi cok agladim cunku yazilanlari okuyunca sizofren ettiler beni en sonunda dayanamadum kapattirdim konuyu allah hepinizden razi olsun hep destektiniz bana

Sabaha kadar memeler dolmaz mi dolmadı gece ufak ufak emdi boş emdi belki de silikon uçla emzirdim silikonu da atıyor sabah yine bomboş uyudum da
Bakalım sut artırıcı Damla’yı aldım akşam sabah insalah ise yarar

Emerken inmiyor mu süt cnm. Artık dolmayabilir. Benim de ilk başta gelmiyor emdikçe gelmeye başlıyor süt

Kuzun taktığın için dolmuyor sanıyorsun. Şuan öyle olmasının sebebi memeyi kaliteli emmemesi. Buda geçecek ve emmeye başlayınca yenide Sütün eski haline dönecek inan

2 ayda yaşadığım en kabus geceyi yaşadım. Kuyruk sokumu sancısı beni delirtti. Lavaboya gidiyorum ama korkudan çıkamadığım için sadeve acı çekip durdum. Oğluma dün bi haller oldu hiç ağlamadığı şekilde ağladı. Sadece kucakta gezmek istedi. Daldı yerine koydum uyandı elli defa. Tüm bunlar yetmez gibi belime de ağrı girdi. Sanırım az gelmiş olacak ki öyle bir diş ağrısı geldi ki ölüyorum sandım. Ağlaya ağlaya nolur uyu artık diye diye hiç yapmam dediğim şeyi yaptım. Ayağıma alıp hafif salladım ve uyudu. 4tü yerine koyduğumda. O ağrıyla ağlayarak uyudum. Sabah aynı şekilde devam ediyordu. Bi parol daha aldım hafifledi. Ama devam ediyor. Dişçiden aşırı korkarım. Gitmeye korkuyorum. Napıcam bilmiyorum

Darisi basimiza.sali gunu de sira bizde.strese girdim
Yok kız valla gazı varken daha cok agliyordu bizimki :) zaten aşılar çok az iki saniyede batirip cikariyor hemen boşuna uykularim kaçmış
Bizde şimdi aşıdan geldik. Kucağımda uyuyo bebişim. İnşallah gerek olmaz ama kac dereceden sonra şurup vermek gerekir ?
Hemşire eve gidince bir cay kaşığı parol ver agrisi olmamasi icin dedi. Eger 5-6 saat sonra ateşi 37.2 yi gecerse bir çay kaşığı daha verirsin dedi canim. Insallah gerek kalmaz minişlere

Hemşire parolu rahatlikla kullanabilirsin çünkü içeriği çok hafif dedi ben de eve gelince bir cay kaşığı verdim ağrısı olmamasi icin

Emmeyebilir. Yani biberon akışı kolay memeden gelen süt gibi değil tazyik yok. Bunları düşününce demek içti kusmadıysa ne yazıkki açmış.
Aynen açmış sonra gaz icin kıvrandı gaz çıkınca uyudu gecede meme verdim memede sut az olunca 1 saate bir uyandı emmek istedi
2 satır mememde emiyor ama sut az sıkınca geliyor bu da dolu memeye alıştı sinirleniyor

Emerken inmiyor mu süt cnm. Artık dolmayabilir. Benim de ilk başta gelmiyor emdikçe gelmeye başlıyor süt
Canim terbiyelendi mi diye düşündüm ama üzüntümün ardına olunca terbiyelenmek icin bu günü bulmamıştır kesin üzüntüden diye düşündüm artık sismiyor sıkınca minik minik geliyor bizim kız da alıştı sinirleniyor gelmeyince valla emiyor mu ağzında emzik gibi mi oyalıyor anlamadım bazen ısırıyor bazen emzik gibi yapıyor emip emmediğini bir turlu anlayamadım
Kuzun taktığın için dolmuyor sanıyorsun. Şuan öyle olmasının sebebi memeyi kaliteli emmemesi. Buda geçecek ve emmeye başlayınca yenide Sütün eski haline dönecek inan
Emiyor ama kavrayamadan emiyor sanırım sütüm üzüntüden oldu kesinlikle uçla da verdim almıyor ucu ağzından atıyor dün aksama kadar memeyi çekiştirdi bugün bu saat oldu hala memem dolmadı emmiyor ama sut yok
Emiyor ana düzgün kavrayarak ememediği icin kilo alamıyor bu zamana kadar kiloyu ağzına akanla ya da meme ucumdan emmesiyle almış demek ki

Kızlar hastaneden geldik şimdi pediatri baktı laringomalazi olsan sürekli bu sesi çıkarır suan o ses yok dedi ( sansa gercekten az hırıltısı vardı) kilo alımına genel toplam olarak bakıyorum 2 kilo almış suana kadar gayet iyi dedi ama bu kilonun 1600 ünü ilk ay aldık. Yine de nefes borusunda ufak çaplı sorun olabilir kkb bakması lazım dedi oraya yönlendirdi kendi bildiğimiz iyi bi kkb ci vardı randevu aldık haftaya cumaya yer varmış beklicwz artık

Dün nefrolog dedi ki idrarda ürik asit görülmemiş
Bende bugün aradım dedim ki idrsrda ürik asit yoksa bezde ki ürik asit ne hocam
Adam beni tersledi ikisi farklı seyler dedi e be adam açıklasaydın o zaman
İkisi çok farklı seyler kafaya niye bu kadar takıyorsunuz bugün oldu mu tekrar etti mi dedk bugün olmadı dedim su verdiniz mi dedk bende su verdiğim halde uç gün üst üste olmustu dedim bi daha olursa kanına bakılır iyi günler dedi:) bu doktorlar da bi alem yanı sen idrarda Yok dersen bezde ki de ürik asit kristali dersen ben tabi sorarım ne bileyim ben ikisinin farklı olduğunu doktor olan sensin ben mi bilecem
Bana anlatacak olan da sensin
O zaman ikisi farklıysa neden dipnot geçiyorsun ben bilmiyorum ki dipnot geçsen ne olur
Ne kadar gıcık doktorlar var ya

İlk tanı için sevindim kuzum inşallah hiç bişeyi yok kuzunun. Orayı arayıp durumu anlatsanız beslenmiyor yenidoğan diye öncelik verseler bi araya sıkıştırsalar. Yada direk gidip durumu anlatsanız alırlar. O kadar beklemeyin

Söyledik canım ama sıkıştıramadılar çok yoğum normalde 15 gün önceden randevu alınıyo en erken bu tarihe verdiler. Bende sevindim biraz. Eve geldik çok acıktı emmeye çalıştık 15 dakika da tam 7 kere genzine kaçtı nefessiz kaldı sonra almam diye ağladı sakşnleştirdim yine denedim zorla ağzına soktum şükür nefessiz kala kala da olsa az emdi içim rahatladı

Hemde çok. Hem kendileri bişey bulamıyo biz seçenek sununcada tersliyorlar. Bana da annesi zaten teşhis etmiş bizim bakmamıza gerek yok demişti doktor. Siz beni düzgünce aydınlatsanız bizde arastırma işine girmeyiz hayır bizde hayran değiliz elimizde telefon sürekli hastalık arastırmaya

Oda çok kullanışlı olmuyomuş galiba. Ben 6. Ayımızda işe girmeyi düşünüyorum kaç ay kiralayabilirim ki zor olmaz mı bide iş yerinede götüremem
Canim ben mamajo usb çiftli pompa kullaniyorum. Genelde tekini kullaniyorum hatta. Cok memnumum. Usb girisli oldugu icin arabada bile sagabiliyorum. Gg'dan aldim en uygun fiyatlı orada vardi. Tavsiye ederim cekim gucu cok iyi, tek giriş taktigimda ben sagma modunda degil masaj modunda sagiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…