2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz de 3 aylığız. Bize de doktor artık 3 saate emsin dedi. Biz her ağlamaya meme vermeye çalıştığımız için zorladığımızı söyledim emsin diye zorlamayın dedi.

Kesinlikle bi de bu gaz yapar şu sut diyetine uygun değil diye diye akşama kadar stres oluyor insan .

Benim göğüslerim öyle sert değil ama yinede sağar mı? Teklisini alıcam zaten. Lansinoh la bunun arasında kaldım

Ya kizlar benim bebe 2 aylık ama 0-3 ay kiyafetlerinin hiç biri olmuyor hele tulumlarini 2 haftadir hic giydiremiyorum 3-6 ay alsam da büyük mü gelecek siz nasil yapiyorsunuz. Boyu 64 cm bu arada

Ya kizlar benim bebe 2 aylık ama 0-3 ay kiyafetlerinin hiç biri olmuyor hele tulumlarini 2 haftadir hic giydiremiyorum 3-6 ay alsam da büyük mü gelecek siz nasil yapiyorsunuz. Boyu 64 cm bu arada
Markaya göre değişiyor beden. benim 6 ay yazan bile var giydirdiğim tam üzerine göre oluyo. Lcw nın 3 6 ay bi tulumu var tam geldi. Ama alt üst takımlarda üstlerin kolları uzun geliyor keşke 1 3 ay alsaymışım dedim. Aya takılmadan al bence. 3 6 ay bi dene büyük gelirse bile 1 aya kadar giyer zaten

Oda çok kullanışlı olmuyomuş galiba. Ben 6. Ayımızda işe girmeyi düşünüyorum kaç ay kiralayabilirim ki zor olmaz mı bide iş yerinede götüremem
Yoo çok kullanişli buyuk dediysem el kadar degil yani. Hastane tipi deniyor.işe götürmiyceksin evde sağıp süt saklama poşetlerine doldurucaksin.poşetler eczanede.onlarida buz dolabina koyucaksin 3 gün saklaniyo dolapta.zaten akşamdan akşama sagıp dolaba birakirsin

Oda çok kullanışlı olmuyomuş galiba. Ben 6. Ayımızda işe girmeyi düşünüyorum kaç ay kiralayabilirim ki zor olmaz mı bide iş yerinede götüremem
Ben 3 ay kiralamiştim o dönemde sütum coktu buz dolabina 3 gunluk birakip gerisinide buzluga atiyodum ama 2.ayda bi ameliyat oldum sutum azaldi ve hazır devam sütüne baslamak zorunda kaldim.büyük şanssızlık

Zibinlarini uzun zamandır 3-6 kullaniyorum zaten 0-3 leri kaldırdım nasipse kardeşine kalır ya da birine veririm. Aynen kimi tam geliyor kimi büyük kiyafetlerin. Göz karari da anlayamiyorum. Komşu tulum almis bebege 1 ay sonra anca olur dedim giydirdim alttan citcitlar kapanmadi bacaklar kastı. Alışveriş yapmamiz lazim ama insallah tutturabilirim genelde büyük alayim dedigin gibi büyüğe çare var küçüğe yok

Anladım cnm. Biz 2.5 aylığız. Belki bizim de emme aralarımız uzar. Sütünü arttırmaya bak. Kilo alacaktır.

Ağzının ortasına çakasım geliyor böyle doktorların ki çatır çatır da dikleşirim denk gelirsem. Emin ol sen diyince farketmiştir oda ondan bu ego. Bana sanki senin göğsğn emerken kanıyor ve oda idrarı boyuyor gibi geliyor. Mesela pancar yiyince bizim idrar pembeleşip kanlı gibi olur onun gibi

Bizimde 0-3 aylar ufaldı. Tulumların bir iki tanesini çok seviyorum 1 kere giydi boydan küçüldü. Bende ayak kısmını kestim şimdi rahat rahat giyiyor 3-6 da alıyorum. 6-9 da. İkiside kalıbına göre oluyor. Ben kendimde dar yada tam olan kıyafetli asla giyemem. Bi beden büyük alırım rahat rahat. Onada öyle yapıyorum. Kot falan hayatta giyemem dw giydiremem de :) bol geniş donlar pijamalar mis gibi dışarıyada şık olalım diye tulum yada Genelde H&M alt ve üstlerini giydiriyorum çok şıklar :)

Ise baslamayacagim canim bakacak kimsem yok 1 ay rapor yaz tatili sonrasi ucretsiz izin.
1 haftadir huy degistirdi buyume ataginda bakalim sonra nasil olacak 3 aylik hali.
Ben yanlış anlamışım. Bende ankarada bulamam kimseyi artık evde devam çocuklarla

Ben 3 6 giydiriyorum. Boyuda uzun kesin olur 3 6 zaten aşırı fark yok aralarında 0 3le.

Canım tulumlarin ayaklari kessem de bacak arasindan kapanmiyorlar çok üzüldüm hevesimi alamadim tulumlardan. Alt ustler de hepsi kısa oluyor yarin yeniden alisveria yapacagim

Ben yanlış anlamışım. Bende ankarada bulamam kimseyi artık evde devam çocuklarla

Ben 3 6 giydiriyorum. Boyuda uzun kesin olur 3 6 zaten aşırı fark yok aralarında 0 3le.
3-6 lari hep yazlik almistim mayistan sonra giyecek diye canim ya keske uzun kollulari da fazla alsaydim

Kesinlikle bi de bu gaz yapar şu sut diyetine uygun değil diye diye akşama kadar stres oluyor insan .
Ben bıraktım o işleri:) dün kuru fasulye yedim ondan önce yeşil mercimek yedim şimdilik iyi gidiyor bir sorun yok gündüzleri 15 dek fazla uyumazdı daha da uzun uyumaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…