2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hadi hayırlısı canm inşallah haftaya de daha da aydınlatır ve umarım geçici biseydir

Ben arada kendi göğsümü de veriyorum canım 1 günde 3 4 kez Emziriyorum acımaya başlayınca silikona geçiyorum inşallah kafası karışıp ikisini de bırakmaz bizimki :)

Ya kizlar benim bebe 2 aylık ama 0-3 ay kiyafetlerinin hiç biri olmuyor hele tulumlarini 2 haftadir hic giydiremiyorum 3-6 ay alsam da büyük mü gelecek siz nasil yapiyorsunuz. Boyu 64 cm bu arada
Canım biz daha 2 aylık olmadık bizim bile olmuyor giysileri tulumları kaldırdım
6 ay giysileri giydiriyorum almam lazım birkaç parça 3 6 ay al azcık kolları paçası uzun olsa da idare eder çabuk büyyolar maşallah

Sustum sustum artik patladim ailem yeni destek verdi verir vermez kactim resmen sen nasilsin ben suan mutluyum ins daim olur koydeyim gizleniyorum resmen ulasmasin diye.
Senindemi aile sikintin var cnm anlat bize
Canım Allah seni ve yavrularını o adamın şerrinden korusun lütfen çocuklarım babasız kalmasın düşüncesiyle geri dönmeyi düşünme çok üzüldüm yaşadıklarına kimse bukadarını haketmez
Ailenle mutlu ol o adamla konuşma dahi, inşallah hemen kurtulursun

Biz de 3 aylığız. Bize de doktor artık 3 saate emsin dedi. Biz her ağlamaya meme vermeye çalıştığımız için zorladığımızı söyledim emsin diye zorlamayın dedi.
3 saate bir emdiği bazen 5 saate bir emdiği bile oliyor almayınca almıyor sasırdım ne yapacağımı biberonu da ittiriyor istemiyor

Anladım cnm. Biz 2.5 aylığız. Belki bizim de emme aralarımız uzar. Sütünü arttırmaya bak. Kilo alacaktır.
Isın garibi sütüm çokken kilo almadı ememiyor sanırım hala ben emdigini saniriyorum sanırım uç emiyor ondan kilo alamıyor
Üzüntüden gitti bugün biraz geliyor ama bizim kız doymadı biberonla eski sütümden verdim

Yok kuzum direk kristal kuku da kaldı bi gün silerken geldi göğüsüm kanamıyor sadece uçtan bir delik var iç pembe görünüyor
Benim
Kanım olsa idrarda kan çıkardı kan çıkmadı en en son olan dün olan dün en fazla olandı

Eklentiler

• 36E7D32A-6867-4D7E-8EB1-E611A0064527.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 30ED98AF-8463-4BA7-A571-6EF8E948B39D.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 4318E234-0BC4-4355-BDEF-DCF37778C547.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 81
Insallah canim cok sagol allah razi olsun zor yasadiklarim hazmedemiyorum bosuna susmusum simdi hayati yasama sirasi bende ins guzel bir hayatimiz olur

Selam kızlar yine ben yine bi sorun. Meme reddi yaşıyoruz beni sadece 3 kere öekşyo genzine kaçıyo ve bidaha asla almıyo. Yapmadığım kalmadı ama yok yine sürekli uğraşıcam sağma makinesi de alıyorum sağıp verince beni unutmaz dimi

Gebelikte bile mercimek çorbası içmemiştim
Hem Uras hem ben mafolduk 2 gün, ağlaya ağlaya gaz yaptı
Bir de çikolata yapıyor
Sütü de içmiyorum , o da bize fayda etmiyor,
Bunlarsız yola devam

Renkli avizemizle Uras artık beşiğine alıştı , çok sevindirik oldum
20 dk geçiyor artık süresi , ona bakıyor eğleniyor gülüyor
Dönence misali galiba:)
Artık beşiğine koyar koymaz ağlamıyor, emziğini de veriyorum , uyku vakti gelince , bugün bi baktım uyumuşşşş, hep böyle gitsin lütfennnn

Aynen canim ben 3-6 lari genelde şortlu takimlar sortlu tulumlar olarak almisim. Gercekten çok çabuk buyuyorlar canim cok fazla hediye de geldi ama evde giyip rahat edecegi tarzda kiyafeti kalmadi

Sagiyorum diyip emzirmeyi birakma sakin. Az da olsa memenden emmesi lazim. Zaten emzirmek gerek sut oluşumu icin bu hormonsal bi sey, bebeginizle aranizdaki bagla alakali oksitosin tetikliyor sut salgisini. sadece pompalarsan olmaz ablam yapti o hatayi aman diyeyim.

Red varsa biberon yerine alıştırma bardağıyla verebilirsin, nuk un alıştırma bardağını beğeniyorlar genelde. Ama sen emzir, ayakta da dene gece uyurken dene mutlaka dene pes etme

Tamam canım zaten şimdide zorluyorum ama bi kaç kere çekiyo genzine kaçınca emmiyo korkuyorum bırakacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…