- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.021
Emzirirken normal cnm. Benim leke leke 70 gün kadar sürdü. Bi daha da bişey yok. Kızımda 5 Aylıkken olmuştumKızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
Bence yeterli. Benimkinin emerek o kadar içtiğini sanmıyorumKızlar bugün toplasanız 5 dakika emmedik inanılmaz ağlıyo ayağa kalkıyorum zorluyorum elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum yok deli gibi ağlıyo. Bende her denemeden sonra mecbur sağıp verdim. Toplam 320 cc sütün çıktı 70 cc de mama yedik 12 saat içinde sizce yeterli mi? Gece de mama vercem zaten
Ben de kakaya takmış durumdayım kızlar düzelmiyo bi türlü. Acaba et ve tahini de mi kessem? Bu şekilde kakası
Eki Görüntüle 2138958
2. Ayımız kötğydü hiç sakinleşmiyordu. Zaten o ayda süt alerjisi olabilir demişti dr. artık denk mi geldi bilmiyorum süt diyetine başlayınca azaldı o ağlamalar. Şimdi de ilk uyandığında uykusunu almışsa mutlu. Sonrasında hep huzursuz bi bebek
Ya kızlar ben 35 günlük lohusayken yogun kanama gelmeye başlayıp 3-4 gün sürünce onu regl olarak saydım. Üstünden 34 gün gecti hala olmadım bu ay ve beni rüyasında hamile gören görenesizce gecikme olabilir mi ya hepi topu iki kere yaptık kocayla o korundu
Ben daha olmadımKızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basindaİnşallah inşallah öyledir. Tabi evlat da olsa Rabbim verdikten sonra bizim başımız üstüne ama daha yavrum çok küçük onu ihmal etmek beni çok üzer. Nerdeyse birazdan kocamı kaldırıp nöbrtçi eczanr aratıcaktım test için.. Bekleyim madem sağol kız sen olmasan napardı bu grup valla:)
Her öğün 90-110 arası dedi doktor bana anne sutuKızlar bugün toplasanız 5 dakika emmedik inanılmaz ağlıyo ayağa kalkıyorum zorluyorum elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum yok deli gibi ağlıyo. Bende her denemeden sonra mecbur sağıp verdim. Toplam 320 cc sütün çıktı 70 cc de mama yedik 12 saat içinde sizce yeterli mi? Gece de mama vercem zaten
7/8 ay mı yok 1 yaş, anneyi tanıma süreci başladıysa diğer kalanlarda yabancı işte, bence gayet normal.Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
Canım bende ilk çok üzülüyodum 21 gündür çekiyorum bunu. Ağladım sıkıntıdan yara çıkardım ama elimizden gelen bu. Kuzenimin çocuğunun süt alerjisi çıktı direk özel mamaya başladı. Diyet bile yapmadı maşallahh bebeği de gayet sağlıklı. En iyisi anne sütü ama biz çok stres yapıyoruz. Eşimle konuştuk senin stresinş oda hissediyo hadi baska hastalığı olsa bunu bu kadar takmaya değer mi boşver mama veririz az süt veririz sonra zaten ek gıdaya gececek dedi. Haklı da. Bizim vicdanımız rahat boşa stres yapmayalınHer öğün 90-110 arası dedi doktor bana anne sutu
Bi öğün mama bi öğün sut yeterli olur 320 cc
Ben yarım saat sagdim 20 cx bile olmadı
Ana artık üzülmüyorum
Hep üzüntüden oldu fışkıran sütüm gitti
Gerekirse mamayla buyur elimden geleni yaptım 3
Ayda içim vicdanım rahat
Canım anne sütünü kaç saat aralıklarla ver dedi?Her öğün 90-110 arası dedi doktor bana anne sutu
Ana artık üzülmüyorum
Ayda içim vicdanım rahat
Aynen benim eşimde aynısını dedi çocuğumuz icin en iyisini düşünüyorum ama bazen olan bu kadar oluyor şutumuz olsun daCanım bende ilk çok üzülüyodum 21 gündür çekiyorum bunu. Ağladım sıkıntıdan yara çıkardım ama elimizden gelen bu. Kuzenimin çocuğunun süt alerjisi çıktı direk özel mamaya başladı. Diyet bile yapmadı maşallahh bebeği de gayet sağlıklı. En iyisi anne sütü ama biz çok stres yapıyoruz. Eşimle konuştuk senin stresinş oda hissediyo hadi baska hastalığı olsa bunu bu kadar takmaya değer mi boşver mama veririz az süt veririz sonra zaten ek gıdaya gececek dedi. Haklı da. Bizim vicdanımız rahat boşa stres yapmayalın
Saati hiç söylemedi emzirin arkasına takviye dedi uyandıkça emzirin dediCanım anne sütünü kaç saat aralıklarla ver dedi?
Aynen canım elimizden geleni yapalım gerisi kısmet artık. Benimkini bıraksan 5 6 saat uyuyo uyandırmakla iyi ediyorum ozamanAynen benim eşimde aynısını dedi çocuğumuz icin en iyisini düşünüyorum ama bazen olan bu kadar oluyor şutumuz olsun da
Saati hiç söylemedi emzirin arkasına takviye dedi uyandıkça emzirin dedi
Emzirme danismani da 3 en fazla 4 saate emzir dedi ama bilemedim sen 4 saate bir ver olmadı zaten acıkırsa belli eder
Biİnki gunde 6 kez emiyor 6 az 8 olması lazım dedi yanı 3
Saate bir demek
Beş slti saat uyuması normal dedi doktor ama kilo kaybı aktif emen bebek için dediAynen canım elimizden geleni yapalım gerisi kısmet artık. Benimkini bıraksan 5 6 saat uyuyo uyandırmakla iyi ediyorum ozaman
Kızlar bugün toplasanız 5 dakika emmedik inanılmaz ağlıyo ayağa kalkıyorum zorluyorum elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum yok deli gibi ağlıyo. Bende her denemeden sonra mecbur sağıp verdim. Toplam 320 cc sütün çıktı 70 cc de mama yedik 12 saat içinde sizce yeterli mi? Gece de mama vercem zaten
Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
Her öğün 90-110 arası dedi doktor bana anne sutu
Ana artık üzülmüyorum
Ayda içim vicdanım rahat
Öyle yaptım kuzum enzirdim o memeyi sagdim3 saatte almasi gereken kalori miktarindan kilosu / 56 yapiyorduk sanirim ona gore ortalama 100- 110 falan cikar kilosuna gore bide cisli bez takibi yap o onemli.
Valla artik anne ve babayi falan biliyorlar gerisi cop:)) sevmediklerine begenmediklerine aglamaya baslarlar artik cok gordum ben oyle bebek
Sagim yapacaksan onde emzir sonra sag oylede beyne sut yetmiyor uret sinyali gidiyormus hem artar diyorlar.
Doğru zaten kilo alımı sınırın altında riske atmamak lazımBeş slti saat uyuması normal dedi doktor ama kilo kaybı aktif emen bebek için dedi
Suan öyle olmadığı için kaldırın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?