2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün toplasanız 5 dakika emmedik inanılmaz ağlıyo ayağa kalkıyorum zorluyorum elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum yok deli gibi ağlıyo. Bende her denemeden sonra mecbur sağıp verdim. Toplam 320 cc sütün çıktı 70 cc de mama yedik 12 saat içinde sizce yeterli mi? Gece de mama vercem zaten

Bence yeterli. Benimkinin emerek o kadar içtiğini sanmıyorum

Ben de kakaya takmış durumdayım kızlar düzelmiyo bi türlü. Acaba et ve tahini de mi kessem? Bu şekilde kakası
Eki Görüntüle 2138958

Bizim kızın kakası da böyle hep

Bizimkinin hiç sakinleşmeme durumu olmadı ama dediğin gibi huzursuz ağlak bi bebek. Sabah çok mutlu sonra kopuyor. Süt diyeti yapsam mı bende?

2ablam da 1sene regl olmadılar. Olmayabilirsin hormonlar yerli yerinde değil malum

Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda

Her öğün 90-110 arası dedi doktor bana anne sutu
Bi öğün mama bi öğün sut yeterli olur 320 cc
Ben yarım saat sagdim 20 cx bile olmadı
Ana artık üzülmüyorum
Hep üzüntüden oldu fışkıran sütüm gitti
Gerekirse mamayla buyur elimden geleni yaptım 3
Ayda içim vicdanım rahat

Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
7/8 ay mı yok 1 yaş, anneyi tanıma süreci başladıysa diğer kalanlarda yabancı işte, bence gayet normal.
Yabancı ortam huzursuzluk veriyordur
Annen size gelse , yine aynı sıkıntı oluyor mu?

Canım bende ilk çok üzülüyodum 21 gündür çekiyorum bunu. Ağladım sıkıntıdan yara çıkardım ama elimizden gelen bu. Kuzenimin çocuğunun süt alerjisi çıktı direk özel mamaya başladı. Diyet bile yapmadı maşallahh bebeği de gayet sağlıklı. En iyisi anne sütü ama biz çok stres yapıyoruz. Eşimle konuştuk senin stresinş oda hissediyo hadi baska hastalığı olsa bunu bu kadar takmaya değer mi boşver mama veririz az süt veririz sonra zaten ek gıdaya gececek dedi. Haklı da. Bizim vicdanımız rahat boşa stres yapmayalın

Canım anne sütünü kaç saat aralıklarla ver dedi?

Aynen benim eşimde aynısını dedi çocuğumuz icin en iyisini düşünüyorum ama bazen olan bu kadar oluyor şutumuz olsun da
Canım anne sütünü kaç saat aralıklarla ver dedi?
Saati hiç söylemedi emzirin arkasına takviye dedi uyandıkça emzirin dedi
Emzirme danismani da 3 en fazla 4 saate emzir dedi ama bilemedim sen 4 saate bir ver olmadı zaten acıkırsa belli eder
Biİnki gunde 6 kez emiyor 6 az 8 olması lazım dedi yanı 3
Saate bir demek

Aynen canım elimizden geleni yapalım gerisi kısmet artık. Benimkini bıraksan 5 6 saat uyuyo uyandırmakla iyi ediyorum ozaman

Kizlar bir talihsizlik oldu ertesi gun hapi kullanmam gerek hic kullanmadim yan adetime 5 gun var birde yas sınırı varmi 37 yasindayim

Aynen canım elimizden geleni yapalım gerisi kısmet artık. Benimkini bıraksan 5 6 saat uyuyo uyandırmakla iyi ediyorum ozaman
Beş slti saat uyuması normal dedi doktor ama kilo kaybı aktif emen bebek için dedi
Suan öyle olmadığı için kaldırın dedi

Kızlar bizim kizi emzirdim arkasına 60 cc sut koydum biberona birde ve şimdi kalktı. Otuz cc ancak icti sütüm artmış olabilir mi

Sizin bebelerin kafası da bi tarafa daha çok dönüyor mu ben düz koyuyorum kafa sola düşüyor hemen istediğinde sağa sol çeviriyor ana hep sola çeviriyor doktora söyledim bi tarafı daha çok kullanırlar dedi ama düz koyunda hep kafa sola düşüyor düz 2 sn ancak bakıyor
Kafası sivri ondan da olabilir mi ki
Mesela oyun halısına koyuyorum dümdüz bi bakıyorum kafa hemen sola düşmüş
Baksın diye düzelttiriyorum düzlüyorum yine sola düşüyor

3 saatte almasi gereken kalori miktarindan kilosu / 56 yapiyorduk sanirim ona gore ortalama 100- 110 falan cikar kilosuna gore bide cisli bez takibi yap o onemli.

Valla artik anne ve babayi falan biliyorlar gerisi cop:)) sevmediklerine begenmediklerine aglamaya baslarlar artik cok gordum ben oyle bebek

Sagim yapacaksan onde emzir sonra sag oylede beyne sut yetmiyor uret sinyali gidiyormus hem artar diyorlar.

Öyle yaptım kuzum enzirdim o memeyi sagdim

Ben bizim olayı cozdum geceleri uyku sersemi meneyi kavrayıp alamadı pembelik ondan oldu gece önce mene verdim iki cekyi durdu sonra silikon tsjtim onunla emdi uyku sersemi ağzını açmıyor bu sebepten de yetersiz beslenme susuzluk çıktı bence geceleri en azından silikonla vereceğim sabah kavrama olayıyla uğraşırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…