- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.041
O zaman benim oglan babayi yabanciliyo.Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
Çiş yapımı iyi günlük 5 6 kere değiştiriyorum ve dolduruyo. Benimki dün 320 mama 250 cc mama yemiş az ozaman toplam 800 cc içmesi lazım3 saatte almasi gereken kalori miktarindan kilosu / 56 yapiyorduk sanirim ona gore ortalama 100- 110 falan cikar kilosuna gore bide cisli bez takibi yap o onemli.
Valla artik anne ve babayi falan biliyorlar gerisi cop:)) sevmediklerine begenmediklerine aglamaya baslarlar artik cok gordum ben oyle bebek
Sagim yapacaksan onde emzir sonra sag oylede beyne sut yetmiyor uret sinyali gidiyormus hem artar diyorlar.
Valla canım suan için susuzluğu gitsinde nasıl emziriyosan emzir bence. Sonra yine denersin uçsuzBen bizim olayı cozdum geceleri uyku sersemi meneyi kavrayıp alamadı pembelik ondan oldu gece önce mene verdim iki cekyi durdu sonra silikon tsjtim onunla emdi uyku sersemi ağzını açmıyor bu sebepten de yetersiz beslenme susuzluk çıktı bence geceleri en azından silikonla vereceğim sabah kavrama olayıyla uğraşırım diye düşündüm
Mukus var mı cnm kakadaBizim kızın kakası da böyle hep
Bizimkinin hiç sakinleşmeme durumu olmadı ama dediğin gibi huzursuz ağlak bi bebek. Sabah çok mutlu sonra kopuyor. Süt diyeti yapsam mı bende?
2ablam da 1sene regl olmadılar. Olmayabilirsin hormonlar yerli yerinde değil malum
Mete 3 aylık. 2-3 haftadır yabancı biri kucağına aldığında dudak büküp ağlıyor. Doktorun erken demesine şaşırdım.Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
Sağlık ocağındaki doktor öyle demiş ama 7 8 aylık istemediğine şaplak bile atarValla kelin ilaci olsa basina surer modundayimbu sefer yardimci olamiyorum malesef.
Cnm iki tarafada tam çevirebiliyorsa endişelenme. Çünkü en çok hangi tarafa yatırdıysan o tarafa daha rahat döndürüyorlar. O yüzden yatış yönünü sık sık değiştir. Yani yatırırken bebeği çevirmeye çalışmaktan ziyade beşiğin iki tarafına da yatır. Zaten bebiş hep sana doğru bakmak için kafasını çeviriyor.Sizin bebelerin kafası da bi tarafa daha çok dönüyor mu ben düz koyuyorum kafa sola düşüyor hemen istediğinde sağa sol çeviriyor ana hep sola çeviriyor doktora söyledim bi tarafı daha çok kullanırlar dedi ama düz koyunda hep kafa sola düşüyor düz 2 sn ancak bakıyor
Kafası sivri ondan da olabilir mi ki
Mesela oyun halısına koyuyorum dümdüz bi bakıyorum kafa hemen sola düşmüş
Baksın diye düzelttiriyorum düzlüyorum yine sola düşüyor
Yok cnm onla alakkasi yok ben gunde belki 10 defa bile emziriyorum ama gecen ay regl oldum.ilk kizimdada hemen olmustumBende daha hic olmadim regl bir kere leke gibi geldi o kadar tek seferlik oldu yani. Emzirirken olmamasi normalmis. Gunde 5den fazla emzirenlerde regl olmuyormus. Sut koruyor dedikleri muhabbet bu iste emzirdikce prolaktin artiyor o da yumurtlamayi engelliyor
Kisiden kisiye degisiyor sanirim aman regl olmuyorum diye korunmamazlik etmeyin kizlarEmzirirken normal cnm. Benim leke leke 70 gün kadar sürdü. Bi daha da bişey yok. Kızımda 5 Aylıkken olmuştum
Bende olmadım karnım ağryor ama olamadm. 2.5 ay olduKızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
canim bana doktor dedi ki bu gaz sancisini cekeceksiniz en az 3 ay. 1 seneye kadar uzayanlar varmis. Damlalarin cok da faydasi yok aslinda ama deneyin dedi.yani bagirsak yapisi duzelene kadar boyle olacakmis malesefYa kızlar 3 gündür bide gaz sancımız çıktı öyle böyle değil nasıl kıvranıyo anlatamam. Biaoga kullanıyodum tam etki görmedim ama bırakmadım zinco ile beraber kullanmaya başladım iyi fayda etti derken nerden çıktı tekrar bu kadar gaz yediklerime felan da dikkat ediyorum. Kıvranıp duruyo sürekli ağlıyo. Kimyon u bende denicem galiba
Ahahaaa ver kucagina al bu bebe sana yabanci seni sevmiyor de bak nasil tutusuyor.O zaman benim oglan babayi yabanciliyo.adam uyansin yukleneyim biraz.yeni konumuz bu olsun
Zincoyu bize doktor ishalken vermisti. Gaz icin kullaniliyor mu ki. Bilgim yok ama normalde verirsen kabiz yapar sanki.Ya kızlar 3 gündür bide gaz sancımız çıktı öyle böyle değil nasıl kıvranıyo anlatamam. Biaoga kullanıyodum tam etki görmedim ama bırakmadım zinco ile beraber kullanmaya başladım iyi fayda etti derken nerden çıktı tekrar bu kadar gaz yediklerime felan da dikkat ediyorum. Kıvranıp duruyo sürekli ağlıyo. Kimyon u bende denicem galiba
Bizim doktor biraz degisik. Annemide olduruyordu az kalsin zaten..Mete 3 aylık. 2-3 haftadır yabancı biri kucağına aldığında dudak büküp ağlıyor. Doktorun erken demesine şaşırdım.
Ahahaaa cok guldum kiz. Ideal evlat resmenSağlık ocağındaki doktor öyle demiş ama 7 8 aylık istemediğine şaplak bile atar3 aydan sonra mekan insan herseyi ayırıyorlar.
Benim oğlan kv sevmezdi 3 4 aylıkken bike kucağına alsın yaygara kopardı. 2 yaşında olacak gelecek ay hala aynı spfraya otursak bağırıyor surat asiyoreşimde sen kimi seversen onu seviyor diyor
Iste sut koruyora guvenmeyin demeleride bu yuzden. Illaki ise yarayacak diye bir sey yok. Her prolaktin yuksekligi gebelige engel degil cunku.Yok cnm onla alakkasi yok ben gunde belki 10 defa bile emziriyorum ama gecen ay regl oldum.ilk kizimdada hemen olmustum
Her bebek yabancilayacak diye bir sey tok canim. Bizimkiler yabani cikti sadece. Demek ki senin ki daha insancil. Bu bir gelisim belirtisi degil huy belirtisi.Kizlar simdi okuyunca sizi farkettim benimkinde yabancilama falan yok. Bir tek kokudan dolayi sanirim benim kucagimi biliyor onun disinda kimseyi yabancilamiyor.2 bucuk aylik oluyoruz haftaya gecmi kaldi acaba????
Yok canim gec kalmadi benim oglum 3 aylik oda yabancilamiyor guluyo hatta biri onunla konusunca sicak kanli olacak galibaKizlar simdi okuyunca sizi farkettim benimkinde yabancilama falan yok. Bir tek kokudan dolayi sanirim benim kucagimi biliyor onun disinda kimseyi yabancilamiyor.2 bucuk aylik oluyoruz haftaya gecmi kaldi acaba????
Bizimki de yeni tanıştığı kişiyi görmemezlikten geliyor önce:))) karşı taraf konuşmaya çalışıyor Duru hanım da yüzüne bakmıyor sağa sola dönüyor:)) yüzüne doğru gelsen tekrar başını çeviriyor:)Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
Yanlış ilaç falan mı verdi yoksaAhahaaa ver kucagina al bu bebe sana yabanci seni sevmiyor de bak nasil tutusuyor.
Zincoyu bize doktor ishalken vermisti. Gaz icin kullaniliyor mu ki. Bilgim yok ama normalde verirsen kabiz yapar sanki.
Bizim doktor biraz degisik. Annemide olduruyordu az kalsin zaten..
Ahahaaa cok guldum kiz. Ideal evlat resmen
Iste sut koruyora guvenmeyin demeleride bu yuzden. Illaki ise yarayacak diye bir sey yok. Her prolaktin yuksekligi gebelige engel degil cunku.
Her bebek yabancilayacak diye bir sey tok canim. Bizimkiler yabani cikti sadece. Demek ki senin ki daha insancil. Bu bir gelisim belirtisi degil huy belirtisi.
İnsan kıyamıyo öyle kıvranmasına elinden de bişey gelmiyo zaten ne yapacağımk şaşırdım acaba azalır mı diye herseyi denemek istiyorumCanim bana dok
canim bana doktor dedi ki bu gaz sancisini cekeceksiniz en az 3 ay. 1 seneye kadar uzayanlar varmis. Damlalarin cok da faydasi yok aslinda ama deneyin dedi.yani bagirsak yapisi duzelene kadar boyle olacakmis malesef
Evet ben de bazen onunla agliyorum. Masaj yap diyenler var ama bizimki o kadar kivranarak agliyorki masaj yapmak imkansiz. Kiraz cekirdegi yastigi aldim ben sanki biraz ise yaradi onu koyunca rahatlayip uyudugu oluyor. Fiyati da uygun dene istersenİnsan kıyamıyo öyle kıvranmasına elinden de bişey gelmiyo zaten ne yapacağımk şaşırdım acaba azalır mı diye herseyi denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?