2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırdır canım kim bu canını sıkan

Kafam çok karıştı. 5800 üz biz. Dün gece 12 den itibaren 300 cc süt içtik 220 cc de mama yeterli mi değil mi?

Kafam çok karıştı. 5800 üz biz. Dün gece 12 den itibaren 300 cc süt içtik 220 cc de mama yeterli mi değil mi?
6 kilo diyelim 6×150 yani 24 saatlik 1 günde 900 içmeli toplamda aşağı yukarı.

520 icmiş simdiye kadar gecede 3 kez içse mesela 300 kadar yeterli demek. Illa 900 içecek diye birsey yok ama ona yakın cerse yeterli demek.

neden mama veriyorsun , doymuyor mu, ya da kilosu mu az doktor tavsiyesi mi

bana göre ya bir gün önce yeşillik yedin demek kimisine göre ön sütü çok aldı demek

anne sütü içinde bu hesap geçerli mi?
Eğer sağıp besleniyorsa evet. Ben sağarak besledim başta mamada vermedim büyük oğlumda bu hesabı tutturmaya calısıyordum. Aa diyelimki fazlasını talep etti iciyordu ama en az bu kadar almasını sağlıyordum.

Ama benim hesaplamam dün gece 12 den itibaren. Yani 12 de zaten 24 saat dolmuş oluyo. Ben ozaman az mama takviyesi yapıyım. Bizim sabah 6 dan 12 ye kadar çok az emiyo o yüzden saymıyorum onu çünkğ tam derin uyuduğu zaman benim zorumla 2 tane çekip bırakıyo olmadı o arada ben zorla takviye yapıyım

neden mama veriyorsun , doymuyor mu, ya da kilosu mu az doktor tavsiyesi mi

bana göre ya bir gün önce yeşillik yedin demek kimisine göre ön sütü çok aldı demek

anne sütü içinde bu hesap geçerli mi?

Bir kaç hün önce yoğun yeşillik yedim. Onun dışında normal yedim abanmadım ama bilmiyorum

Annem onu üşütmüşsünüz diye yorumluyo :)

Bir de kustu 2kere. 2ayda toplasan 6-7kere ancak kusmuştur. Bugün miktar olarak da fazlaydı kustuğu.

Ayy inşalla dediğiniz gibidi
Bizde de iki kere eşim o yöntemle korundu daha da yaklaştırmadım kendime. Yogun calıştığı için prezervatif de alamadı hala ohh böyle çok rahat
Yok kiz bisey yaptigim yok hepimizin benzer derdi var paylasiyoruz. Bakalim yeni hedefim yabancilama. Normalde yabancilama 7 8 aylikken baslarmis aile hekimi bile sasirdi cok erken diyor. Nasil cozeriz arastirmadayim. Dedektif nemesis is basinda
Evet daha çok erken ama benim velet de yabancılıyor babasında bile durmak istrmiyor hemen aglıyor kocam da baya bozuluyor bu duruma:)) kp yi görmeye bile dayanamayıp hemen aglıyor ay alem bu minnoşlar yaaa hadi bakalım bişeyler bularsan paylaş bizimle de grbumuzun anası

Aslında olmamak rahatlık da işte bir kazaya kurban gitmesek:))

Benil çay kaşıkları hep farklı

canım benim aranıza yeni katıldım sayılır
Kiz soylesene
Valla henuz bi care bulamadim. Birkac yazi okudum kisaca zamanla gecer diyor. :/

Bir kaç hün önce yoğun yeşillik yedim. Onun dışında normal yedim abanmadım ama bilmiyorum

Bir de kustu 2kere. 2ayda toplasan 6-7kere ancak kusmuştur. Bugün miktar olarak da fazlaydı kustuğu.
Ozaman sen yada bebiş biraz üşümüş olabilir. Bizimki dün ve bugün yeşil ve mukuslu kakamız ben üşüttüm ama biliyorum bizimde az kusma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…