- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.101
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun..Ben geldim kızlar çok fenayım. Makat sancım dayanılmaz oldu demin doktordan geldim. Makatta çatlak varmış. Böyle bir acı doğum sancısı çekerken bile yok. Oturamaz haldeyim. Oğlumun aşısı vardı bugün haftaya yaptırıcam. Verdiği kremin baş dönmesi yada ağrısı yan etkisi varmış. Yetmez gibi dişim çok felaket ağrıyor. Bide o olursa üstüne ateş yada huysuzluk olursa diye haftaya bıraktım. Kabus gibi geçiyor bir kaç gündür. Rabbim beterinden korusun yinede.
Ben de yazın geleceğim artık, denk geliriz belki:)
Aynen burdayiz bekleriz :)
Bende de var hala canim geçmediKizlar hani hamileykenn bi kahverengicizgi cikmistiya o sizde gectimi benim gobegimin ortasinda duruyor hala kahverengi uzunca bir ciZgi seklinde gicik oluyorum
Yazın ben de gelebilirim Bozüyüklüyüm Eskişehir memleket sayılır bizimde
Yok Bursadayım.orda mi yaşıyorsun
Sanmam canim yoktur bence:)Ya kızlar ben 35 günlük lohusayken yogun kanama gelmeye başlayıp 3-4 gün sürünce onu regl olarak saydım. Üstünden 34 gün gecti hala olmadım bu ay ve beni rüyasında hamile gören görenesizce gecikme olabilir mi ya hepi topu iki kere yaptık kocayla o korundu
Benimki de seninkisiyle aynı sanırım gündüz sıfır uyku akşam8 de önden beni emip sonra 60 cc mam icip sonra tekrar beni emince uyuyor uyku saati gelince o da 9 u 9 buçuğu buluyor uyuması sonra en erken 12bucukta en geç 2bucukta uyanıyor sonra yine aynı şekilde emiyor 60 cc mama sonra tekrar emiyor uyuyor en erken sabah ezanı en geç 7 de uyniyor bidaha aksama kadar yok uyku ya emerek kucakta yada sallanarak ayakta uyuyor artik uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorum bide bugün çok kustu sanırım benim kızda da reflu var fışkırarak kusmadı ama çok fazla cıvık süt kesiği kustu reflu yatağı almamıştık biz galiba alsak olacak gece daha da sıkıntı çünküCanim benimki de hic ama hic uyumuyor. 64 gunluguz bugun. Idrar yolu temiz cikti, aglamalari gazdan dedi doktor ve sansliysaniz 3 ayda gecer dedi.
Reflu icin de emzirdikten sonra 15 dakika kadar dik tut dedi. Ben cok faydasini gordum.
Canım benim tam 41 yada 42 gün sonra bitti kanama bugün tam 2 aylık oldu regl olmadım daha 2.ay kontrolünde alttan bakti dr rahim duvarı hala çok ince uzun zamanda kanama olmaz ama sen yine de cerazette kullan korun dedi bazen daha uzun süre de adet olamayanlar var hatta emzirme bitene kadar adet olmayanlar var dedi ama bu değil ki korunma demek sen yinede korun dedi...belkide daha uzun süre olmayacaksındır ki zaten lohusayken olmuş kanama adet değildir o daha adet olmamışsındır sen bence...Kızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
Ayni bizim saatler ama bazen 1 saatte bir bile uyandigi olabiliyor. Aynen gunduz ancak kucakta uyuyor ben de bazen hic yerimden kipirdamadan duruyorum uyusun diye. O da en en fazla 1 saat uyuyor.Benimki de seninkisiyle aynı sanırım gündüz sıfır uyku akşam8 de önden beni emip sonra 60 cc mam icip sonra tekrar beni emince uyuyor uyku saati gelince o da 9 u 9 buçuğu buluyor uyuması sonra en erken 12bucukta en geç 2bucukta uyanıyor sonra yine aynı şekilde emiyor 60 cc mama sonra tekrar emiyor uyuyor en erken sabah ezanı en geç 7 de uyniyor bidaha aksama kadar yok uyku ya emerek kucakta yada sallanarak ayakta uyuyor artik uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorum bide bugün çok kustu sanırım benim kızda da reflu var fışkırarak kusmadı ama çok fazla cıvık süt kesiği kustu reflu yatağı almamıştık biz galiba alsak olacak gece daha da sıkıntı çünkü
Bizim doktor çay kaşığıyla ver dedi. Aşıdan sonra öyle yaptıkGeçen kim yazdı hatırlamıyorum çay kaşığı dedi az ya da çok vermeyelim diye yazdım önceleri ben de dikkat etmezdim bence de pratik çok şükür hiç şurup vermedim
Sağlık ocağı yaptı bizimRota aşısını nerede yaptırdınız
Sağlık Ocağındaki hemşire yapmıyor
Özel dekiler de doktor yapar diyor tekrardan bir de muayene ücreti vericez
Mukus var mı cnm kakada
Benimki gulmuyor da oyle bi problemimiz de var. cok nadir guluyor gunde 3-4 defa goruyorum. Doktor yeterli dedi ama ben yine de kafaya takiyorum.
Kızlar sizde uyku düzenleri özellikle gündüz uykuları ne alemde. Ömer doğduğu günden beri sadece meme isteyen bi bebek. Gözü açık olduğunda memese olacak. En fazla 10 dk oyalanıyor. Kimsede durmuyor. Beni gördüğü duyduğu an ağzı hemen cok cok yapıyor eşşekgece gazımız varsa en geç 4 te bitiyor ve uyuyor. 7de emmeye kalkıyor. Sonrasında 10 da uyanıp yeniden emiyor. Gazımız yoksa 1e kadar uyan em uyu yapıyor. Ama öğlen 1den sonra en uzun uykusu 30 dk şanslıysak. Sürekli meme istiyor. Memede uyuyor. Kıpırdadığı an uyanıyor. Akşam uykusu var bitek 2 saat falan. Geri kalanı meme. Artık bittim yoruldum ve ciddi sıkıldım bu durumdan. Bide şimdi makatta çatlakla acıdan bağırarak emziriyorum zaten. Bi avm gidelim diyorum 2 saat kaldıysak 1.5 saat emzirme odalarında geçiyor. Bi yere gidemiyorum sürekli emdiği için. Napıcam ben nasıl düzene girecek. Bunalmaya başladım. Beni sadece meme olarak görüyor. Konuşayım diyorum onunla konuşurken umrunda değil tek yaptığı o sırada heyecanlanıp aranmak. Emzik almıyor. Demin verdim. Birden öğürdü ve fışkırttı midesinde ne var ne yok. Diliyorum ki böyle olma sebebi gazdır. Yoksa bu şekilde yürümez.
Ben kulleaniyorum nuna leaf bazen icinde uyutuyorum kucaginda degilse onda duruyor cok rahat benceŞu sallanan ev tipi anakucağı kullanan var mınkızlar
Şu sallanan ev tipi anakucağı kullanan var mınkızlar
Şöyle hesaplaması sadece mama icenler için. Ben ilk oğlumda başta saģarak beslemistim sorna memeye alistı oradan biliyorum. Kilosunu 150 ile carpınca o kadar cc içmeli. Mesela 4 kilo bebek 600 cc ićmeli günde. Öğünü şu sekilde ayarlıyordum, 6 kez içiyorsa diyelim bir öğünde 100 ısıtıyordum ziyan oluyordu yoksa.Böyle yapmazsam çok az yiyo zaten hertürlü diğerine daha iyi
neden mama veriyorsun , doymuyor mu, ya da kilosu mu az doktor tavsiyesi miBenimki de seninkisiyle aynı sanırım gündüz sıfır uyku akşam8 de önden beni emip sonra 60 cc mam icip sonra tekrar beni emince uyuyor uyku saati gelince o da 9 u 9 buçuğu buluyor uyuması sonra en erken 12bucukta en geç 2bucukta uyanıyor sonra yine aynı şekilde emiyor 60 cc mama sonra tekrar emiyor uyuyor en erken sabah ezanı en geç 7 de uyniyor bidaha aksama kadar yok uyku ya emerek kucakta yada sallanarak ayakta uyuyor artik uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorum bide bugün çok kustu sanırım benim kızda da reflu var fışkırarak kusmadı ama çok fazla cıvık süt kesiği kustu reflu yatağı almamıştık biz galiba alsak olacak gece daha da sıkıntı çünkü
bana göre ya bir gün önce yeşillik yedin demek kimisine göre ön sütü çok aldı demekKızlar yeşil ve mukuslu kaka olunca alerjisi var demek mi
anne sütü içinde bu hesap geçerli mi?Şöyle hesaplaması sadece mama icenler için. Ben ilk oğlumda başta saģarak beslemistim sorna memeye alistı oradan biliyorum. Kilosunu 150 ile carpınca o kadar cc içmeli. Mesela 4 kilo bebek 600 cc ićmeli günde. Öğünü şu sekilde ayarlıyordum, 6 kez içiyorsa diyelim bir öğünde 100 ısıtıyordum ziyan oluyordu yoksa.
2.5 cc tepeleme cay kasigi ediyor zaten. Bizim gaz damlasida 5 cc 2 cay kasigi ediyor orfan biliyorumKaç gündür yazacağım bir türlü yazamadım bebişlere calpol verirken doktor dedi prospektüste de yazıyor 3 aylık ya da 3 ay altı bebeklere 2,5 cc ver kaşık ölçüsü kullanma dedi enjektör verdi ölçüp vermem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?