2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun..

Sanmam canim yoktur bence:)

Canim benimki de hic ama hic uyumuyor. 64 gunluguz bugun. Idrar yolu temiz cikti, aglamalari gazdan dedi doktor ve sansliysaniz 3 ayda gecer dedi.
Reflu icin de emzirdikten sonra 15 dakika kadar dik tut dedi. Ben cok faydasini gordum.
Benimki de seninkisiyle aynı sanırım gündüz sıfır uyku akşam8 de önden beni emip sonra 60 cc mam icip sonra tekrar beni emince uyuyor uyku saati gelince o da 9 u 9 buçuğu buluyor uyuması sonra en erken 12bucukta en geç 2bucukta uyanıyor sonra yine aynı şekilde emiyor 60 cc mama sonra tekrar emiyor uyuyor en erken sabah ezanı en geç 7 de uyniyor bidaha aksama kadar yok uyku ya emerek kucakta yada sallanarak ayakta uyuyor artik uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorum bide bugün çok kustu sanırım benim kızda da reflu var fışkırarak kusmadı ama çok fazla cıvık süt kesiği kustu reflu yatağı almamıştık biz galiba alsak olacak gece daha da sıkıntı çünkü

Kızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
Canım benim tam 41 yada 42 gün sonra bitti kanama bugün tam 2 aylık oldu regl olmadım daha 2.ay kontrolünde alttan bakti dr rahim duvarı hala çok ince uzun zamanda kanama olmaz ama sen yine de cerazette kullan korun dedi bazen daha uzun süre de adet olamayanlar var hatta emzirme bitene kadar adet olmayanlar var dedi ama bu değil ki korunma demek sen yinede korun dedi...belkide daha uzun süre olmayacaksındır ki zaten lohusayken olmuş kanama adet değildir o daha adet olmamışsındır sen bence...

Ayni bizim saatler ama bazen 1 saatte bir bile uyandigi olabiliyor. Aynen gunduz ancak kucakta uyuyor ben de bazen hic yerimden kipirdamadan duruyorum uyusun diye. O da en en fazla 1 saat uyuyor.
Reflu yastigi ben almadim yataginin altina battaniye koyup hafif kaldiriyorum.

Mukus var mı cnm kakada

Evet var. Hatta en başta kakasının tamamı mukustan oluşuyordu. Şimdi de aşırı sulu ve yer yer mukus görüyorum. 2.ay kontrolüne gidince söylicem doktora. Ben süt diyeti yapmadım hiç, yapsam mı ki denemek amaçlı??

Benimki gulmuyor da oyle bi problemimiz de var. cok nadir guluyor gunde 3-4 defa goruyorum. Doktor yeterli dedi ama ben yine de kafaya takiyorum.

Benimki de memekolik. Ama 1.aya göre azaldı diyebilirim. Sabahları çok keyifli sadece, biraz ana kucağında duruyor ben kahvaltı ediyorum ufaktan evi topluyorum. Sonra başlıyor ağlamaya. Akşama kadar ya meme ya kucakta gezme şeklinde. Memede uyuyup da koyarsam bazen 5dk uyuyor, o arafa tuvalete gitme ufak bi iş yapma şeklinde geçiyor. Bende içimi karartmak istemiyorum. Üzerine çok düşününce bunalıyorum. Zamana bıraktım. Zamanın çabuk geçtiğini düşünüyorum. Bu günleri de özleriz bence, bu minik hallerini. 4-5ayda hareketlenince ağlamayacaklar bence.

Şu sallanan ev tipi anakucağı kullanan var mınkızlar

Bize birisi verdi istememiştik ama yollamışlar, baby plus yazıyor salıncak gibi ayarı filan var sallanıyor. Ama bizim kız hiç durmuyor sevemedi. Keyifliyken koyuyorum ağlarken koyuyorum ama yok durmuyor.

Böyle yapmazsam çok az yiyo zaten hertürlü diğerine daha iyi
Şöyle hesaplaması sadece mama icenler için. Ben ilk oğlumda başta saģarak beslemistim sorna memeye alistı oradan biliyorum. Kilosunu 150 ile carpınca o kadar cc içmeli. Mesela 4 kilo bebek 600 cc ićmeli günde. Öğünü şu sekilde ayarlıyordum, 6 kez içiyorsa diyelim bir öğünde 100 ısıtıyordum ziyan oluyordu yoksa.

neden mama veriyorsun , doymuyor mu, ya da kilosu mu az doktor tavsiyesi mi

Kızlar yeşil ve mukuslu kaka olunca alerjisi var demek mi
bana göre ya bir gün önce yeşillik yedin demek kimisine göre ön sütü çok aldı demek

anne sütü içinde bu hesap geçerli mi?

Eeee bizim ki neden yapmıyor allallaaaa , çıldırcam zaten fena aranıyorum kadına
Geçen de direkt sen kaç yaşındasın diye sordu
Tepesine basacaktım neden sordun dedim
Saçlarım beyazlamış Mış mış
Bi başka gün kapalı fincanı gösterip bana fal bak diyor.
Teee allam yaaaa

2.5 cc tepeleme cay kasigi ediyor zaten. Bizim gaz damlasida 5 cc 2 cay kasigi ediyor orfan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…