2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bnm bebegimin ayagi bacagi cok sert kuru oldu catliyo neden boyle olur bilginiz varmi

Günaydın kızlar bnm bebegimin ayagi bacagi cok sert kuru oldu catliyo neden boyle olur bilginiz varmi
Losyon sürüyormusun. Bebe yagi da cildi kurutuyor losyon sur demislerdi bana hastanede. Bebe yagini haftada 2 kere kullaniyorum geri kalan gunler losyon suruyorum.

Losyon sürüyormusun. Bebe yagi da cildi kurutuyor losyon sur demislerdi bana hastanede. Bebe yagini haftada 2 kere kullaniyorum geri kalan gunler losyon suruyorum.
Banyodan once sueuyorum banyodan sonrada zeytinyagla biraz suyu karistirarak suruyorum susuz mi kaliyo acaba

Canim test mi yapıldı size dr benim kizimdada şüphelendi diyet verdi diyet yapıyorum ama hala huzursuz çok aglio delircem valla

Ben yazmışım sanki

Kangurun var mı bir de onu denesen? Bu ara benimki de çok huysuz çok ağladığında kanguruya koyuyorum evde pış pışlayarak dolaşıyorum 5 dakikaya uyuyor.

Ol
Kizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu
Olur bence ben bi ara sağ tarafı daha çok emzirmiştim o emzirmedeki dengesizlikten dolayı o taraf daha çabuk şişiyor acıtıyor emme süresi uzayınca.

Baska belirti varmiymis canim? Sadece uyumuyor diye mi alerjiden suphelenmisler?

Ya kizlar kadina o kadar laf ettim ama kv sali gunu donuyor artik. 2 bucuk ay ne cabuk gecmis. Kaliyorum dimdizlak ortada tek basima. Bebegine tek basina bakan kimler var? Beni cesaretlendirin noolur. Napicam zaten uyumuyor. En zorlanacagim konular yemek yapmak ve bebisi yikamak.

Hiç gözün korkmasın, daha da güzel bakacaksın. Ben de 2,5 aylıkken evime döndüm. İşleri bi şekilde yoluna koymayı öğreniyorsun, iyi ki yalnızım bile diyebilirsin. Anakucağı varsa koy evin içinde her yere götür. Kangurun yoksa alabilirsin, markete vs çıkarken iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…