2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar size uzmanlik sorusu. Simdi ben hayatimda hic yoğurt yapmadim. Uzun zaman evvel arzum bebe almistik bugun deneyeyim dedim. Cam kavanozlarına ayarladim koydum. Ama mayalarkrn kapaklari acik kalacakmış brn kapatmistim. Hala ilik sut kivaminda 8 saattir makinadaydi. Kapaklari acip 8 saat daha tutsam.olur mu yoksa copemi atayim icindekiĺeri

Makineyi bilmiyorym cnm ama ben firinda mayaliyorum cok guzel oluyor tas gibi.
1 lt sute 1 kasik maya koyuyorum 1 de kesme seker taptatli yogurdum oluyor cam kavonozlara koyup soguk firinda 6 saat tuuyorum sonra yine agzi acik dolapta 1 gun bekletiyorum cok guzel tutuyor

Bebişi yıkamak bir kez cesarete bakıyor emin ol. Ben küvet ayağı aldım. Onun üstünde küvet be şu köpüklü filelerden kullanıyorum. Kovayla filan da uğraşmıyorum. Direk duş başlığıyla yıkıyorum. Koy filenin üstüne önce vücudu yıka, en son başını. Bu üstü hayvan desenli köpüklü file var h.burada da filan, o başını yıkamak için çok rahat.

Yemek konusu biraz sıkıntı, benim sağolsun annem hallediyor. Gerektiğinde de dışarıdan balık ızgara :)

Sadece mukus varsa bebek huzursuz filan değilse çok takma kafaya. Ben taktım, testler yaptırdım, gastroentoloğa götürdüm. Sonuç olarak eğer bol kan yoksa, bebek aşırı huysuz değilse, vücudunda döküntü filan yoksa olağan bir durummuş.

Süt ürünleri ılıkta çok bakteri üretir, sen yoğurt yapayım derken yararlı yerine zararlı bakteri üretmiş olabilirsin. Bence at onları, riske değmez.

Süt ürünleri ılıkta çok bakteri üretir, sen yoğurt yapayım derken yararlı yerine zararlı bakteri üretmiş olabilirsin. Bence at onları, riske değmez.
46 derecede birakmistim hala 46 derece duruyor hafif katilasmis 2 saat daha bekleyecegim bakalim nasil olacak 8 12 saar arasi mayalamak lazimmis.

Canim test mi yapıldı size dr benim kizimdada şüphelendi diyet verdi diyet yapıyorum ama hala huzursuz çok aglio delircem valla

Biz daha alerji doktoruna gitmedik insallah gideceez:) arkadasima yapildi ama sut urunleri tespit edilemedi diyet yapiyor ama yinede doktoru dedi. Cikmiyormus testlerde kucuk olduklari icin. Baska alerjenlerde olabilir yediklerini liste yap takip et.

Baska belirti varmiymis canim? Sadece uyumuyor diye mi alerjiden suphelenmisler?
Egzamadi varmis vucudunda. Gecmemis bir tuu diyetten sonra rahatlamis.
nemesis canim swimvayi gorduk simdi cok tatliiii masallah kizina bisey merak ettim boynunda acima vb iz yada kaliyomu cikartinca

Kızlar benim oğlan 3 gündür devamlı emmek istiyor memede uyyor 10 dk uyyor sonra bi bakıyorum uyanmış elini emiyor beni görünce hemen ağlamaya başlıyor
Sütümmü yetmiyor acaba mama mı versem
Günde 3 4 kez kaka 7 8 kez çiş yapıyor
Kilomuz da fena değil 6 kiloyu geçtik
Üzülüyorum aç mı kalıyor diye

Bizim kiz da ayni cnm tam uyuyo yataga birakiyorum 2 dk olmadan agliyor bi bakiyorum eliyle ugrasiyor ama normalmis

Cnmben bayadir kendim bakiyorum yemegimi de yapiyorum hatta bazen asiyorum tatli dalan yapiyorum. Yemegi kizim uyuyoken yada uyanikken onunkeyfine gire yaptim. Bi yapinca 2-3 cesit ve fazla yapiyorum beni 2 gun tum ogunlerde idare ediyor uyanikken koyuyorum yakina baka baka konusa konusa yapiyorum hem anlatiyorum ne yaptigimi seri ve hızlı olursan yetisiyo. Onun disinda yorgunsam yatıyorum onunla. Tek isim o aksamda o uyuduktan sonra 1 saat veriyorum kendime sonra bende yatıyorum.

Ben sezeryanla dogum yaptim annemle kayinvalidem 2 gun kalip gittiler o gunden beri tum islerimi kendim yapiyorum ustelik 8 yasinda bir kizim daha var gunde 3 ogun yemek m.ecbur kizim icin...

15 günlükken annem gitti okadar ağladım ki ama alışmam gerekiyordu
İlk zamanlar misafir gelecek diye ödüm kopuyordu
Şimdi misafir de ağırlarım yemek de yaparım çok rahatladım
Temizliğimi de yapıyorum
Eşim evdeyken çayımızı içiyoruz ben ona bırakıp yemeği yapıyorum
Gündüz uyutunca hemen süpürge tutuyorum siliyorum uyanırsa pusete yanıma alıp bişeyler yapmaya çalışıyorum ama sadece bebişi emzirirken tv izleyip keyif yapabiliyorum o uyurken hep iş yapıyorum canım

Büyüme atağı olmasın o. Göğsünü sık süt geliyorsa vardır. Bence doymasa ağlar

Yok caanim kalmadi. Acidigina dair bir tepkide vermedi. Ama bizim kiz suya alisik. Ondan yadirgamadi sanirim. Aquababies e hazirlik yapıyoruz :)

Peki 2 aylık olcaz biz kullanabilir miyiz daha kafasını tam dik tutamıyo hemen yoruluyo. Bide bana sanki bacakları acıyo gibi geliyo orda

Bendeki Boba4G yenidoğan aparatı da var, kullanabilirsin eğer 0 aydan itibaren kullanıma uygun bir şey alırsan. Boyun kısmı destekli kalıyor öyle boşta kalmıyor zaten. Hem yavaş yavaş boynunu da tutacak artık şu anki duruma göre düşünme, bacakları acımaz, bebeklerin doğal pozisyonu o şekilde çünkü, kucağında falan tutarken de m şeklinde durur bebekler. Ama herhangi ucuz bir kanguru alma, ergonomik bir şey al, emin ol çok kullanışlı. Hem bebeğin büyüdüğünde satabilirsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…