Kızlar sizde uyku düzenleri özellikle gündüz uykuları ne alemde. Ömer doğduğu günden beri sadece meme isteyen bi bebek. Gözü açık olduğunda memese olacak. En fazla 10 dk oyalanıyor. Kimsede durmuyor. Beni gördüğü duyduğu an ağzı hemen cok cok yapıyor eşşek
gece gazımız varsa en geç 4 te bitiyor ve uyuyor. 7de emmeye kalkıyor. Sonrasında 10 da uyanıp yeniden emiyor. Gazımız yoksa 1e kadar uyan em uyu yapıyor. Ama öğlen 1den sonra en uzun uykusu 30 dk şanslıysak. Sürekli meme istiyor. Memede uyuyor. Kıpırdadığı an uyanıyor. Akşam uykusu var bitek 2 saat falan. Geri kalanı meme. Artık bittim yoruldum ve ciddi sıkıldım bu durumdan. Bide şimdi makatta çatlakla acıdan bağırarak emziriyorum zaten. Bi avm gidelim diyorum 2 saat kaldıysak 1.5 saat emzirme odalarında geçiyor. Bi yere gidemiyorum sürekli emdiği için. Napıcam ben nasıl düzene girecek. Bunalmaya başladım. Beni sadece meme olarak görüyor. Konuşayım diyorum onunla konuşurken umrunda değil tek yaptığı o sırada heyecanlanıp aranmak. Emzik almıyor. Demin verdim. Birden öğürdü ve fışkırttı midesinde ne var ne yok. Diliyorum ki böyle olma sebebi gazdır. Yoksa bu şekilde yürümez.