2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herhangi bir sıkıntı falan mı oldu?stresmi yaptın

Bugün doktor bıngıldağınız küçük, d vitamini gün aşırı kullan dedi
İki bacak boğumu eşit değil , kalça ultrasonunuz normal çıksa da ortapedi öneriyorum dedi..
yine can sıkıntısı...

Canım dün bildiğin ağladım 4 te uyudu sonra yine aralarda kalktı 1 saat durdu felan bende toplam 5 saat uyumamışımdır. Suan gözlerim kan çanağı gibi. Daha duşa gircem. Uyumak üzere. Ve şimdi uyursa 1 saat uyuyup 4 e kadar yine uyumucak daha fazla da uyanıl k tutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Kizlar bu aylarda bebeklerin oturur pozisyonda durmalari zararli mi?
Insallah degildir

Kızlar benim bebenin çok salyası var tükürük de cabası. Sizde de başladı mı?
1 aydir filan var bizim. Baloncuk yapiyor surekli.cork cork emikte cabasi. Birde emzik emmesine ragmen parmak emme bas gosterdi el emmmeyle beraber

Canım buarada terbiyelenmiş olabilir benim artık hep öyle sünger gibi.benimde baştan beri süt takıntım vardı.hala çok değil sütüm ama elimden geldiğince emziriyorum o sünger halimlede çekince geliyor.
Bence seninkide terbiyelenmiş olabilir.

Bende aynen emzirdikten sonra sağıyorum hiç gelmiyor ama pes etmemek lazım hemen.

Kızlar bende bi halsizlik hapşırık ve inanılmaz boğaz ağrısı var sıpadan bana grip geçmiş olamaz demi? Düzelemedik bi bitmiyo ya

Kızlar bende bi halsizlik hapşırık ve inanılmaz boğaz ağrısı var sıpadan bana grip geçmiş olamaz demi? Düzelemedik bi bitmiyo ya
Insallah gecmistir canim. Ayni viruse daha hizli antikor uretir sutunle verirsin bebise. Bu arada bunu diyende bir doktor. Cunku ben dogum yaptigimda cok hastaydim. Ve doktor bana aynini demisti. Grip asisi gibi oldu senin bebise bu hastalik diye.

nemesis kahveci34 oturur pozisyon şuan için uygun değil. Zaten 4. 5.aydan sonra önce destekli sonra desteksiz oturtmaya başlanıyo. Hatta 15 er dk ile başlanıyor oturtmaya. Ben çok dikkat ediyorum. Bazen misafirler oturur pozisyonda tutunca nazikçe uyarıyorum henüz oturmuyor diye. Kemik gelişiminden dolayı 4.ayı uygun görüyor uzmanlar.

Benim ki 4 donuyor ozellikle yatarken. Ve surekli kendini kaldirmaya calisiyor yattigi yerden. Yari beline kadar kalkip dusuyor 3 5 saniye sonra.

Benim ki 4 donuyor ozellikle yatarken. Ve surekli kendini kaldirmaya calisiyor yattigi yerden. Yari beline kadar kalkip dusuyor 3 5 saniye sonra.
Bizim doktor 3 ayi dolunca bacaklarını ac bacagina oturttur dedi oturma hevesli dedi hatta resimini koyayım kendi muane ederken oturttu obur ayda destekli oturmaya baslarız dedi bu konudada net bilgi yok ama ben oturtturuyorum yavas yavas 103 gunluguz(3 ay 13 gunluk) sende daniş dr istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…