2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım artık keşfetme dönemine giriyor ellerini bir birine kavusturup oynuyot bizim ki de sürekli ağzına götürüyor yani bu bir huy değil bence tırnaklarını törpüle kestikten sonra oynasın bol bol

Butün törpüledim inşallah kanatmaz yine :) 15 günlükten beri eldiven takmıyorum zaten keşfetsin dokunsun diye.

Benim ki 4 donuyor ozellikle yatarken. Ve surekli kendini kaldirmaya calisiyor yattigi yerden. Yari beline kadar kalkip dusuyor 3 5 saniye sonra.

Dört dönüyor derken benim oğlan tembel sanırım bana çekmiş dönme vs çabası yok öyle. El kol aşırı hareketli ama. Artık reflü yatağında yatırmıyorum. Sabah bi bakıyorum ta aşağı kaydırmış kendini üstünü çok açıyor sıpa. Hatta yüz üstü yatırınca sevmiyor kafayı kaldırmak zor geliyor

Bu arada benimki de 3 ayı doldurdu ama dönmüyor, yüzüstü koyduğumda da çabuk sıkılıyor genelde çok oyalanmıyor. Hatta yüzüstü yatırayım diyorum yok mümkün değil.

Insallah gecmistir canim. Ayni viruse daha hizli antikor uretir sutunle verirsin bebise. Bu arada bunu diyende bir doktor. Cunku ben dogum yaptigimda cok hastaydim. Ve doktor bana aynini demisti. Grip asisi gibi oldu senin bebise bu hastalik diye.
Yaa. Geçmiş zaten burnum dolu boğazım fena yutkunamıyorum. Eşime de çok az kaldı inşallah iyileşiriz o gelene kadar

Yok cnm benim kizimda ayni yuZustu alistirmadim simdi yavas yavas durcan modunda cevirip cevirip druyorim ama bagiriyo hemen gec ogrencekler ozaman bizimki sevdigi bir oyuncagi var su an ona uzanmaya calisiyor eller ayaklar fora zaten. Tel probleminiz var asiri kusmasi var oyuzden reflu yataginda yatmasi iyi oluyor belki o oni engelliyordur bilmiyorum

Ediz gazli bebek oldugu icin yuz ustu yatirdigimda gazini cikardigini farkettim.hem yuz ustu yatinca daha uzun sure yatiyo.20gunlukten beri yuz ustu yatar geceleri bile.ilk zamanlarda korktum nefes alamaz diye ama.cok sukur elleriyle basini yukariya dogru kaldirabiliyo.basini saga sola o sekilde dondurebiliyo.sirt ustu yatmaktan hoslanmiyo anasi gibi.

Insallah degildir

1 aydir filan var bizim. Baloncuk yapiyor surekli.cork cork emikte cabasi. Birde emzik emmesine ragmen parmak emme bas gosterdi el emmmeyle beraber
Ya ben de arada yapiyorum. Beli incinir dediler. Buarada biz gibi normal 90 derece oturtuyorum baze farkinda olmadan ama tabi destekli

Evet ben de dikkat edeyim, bel sakatlanmasina neden oluyor diye duyunca sorayim dedim.

Bu arada benimki de 3 ayı doldurdu ama dönmüyor, yüzüstü koyduğumda da çabuk sıkılıyor genelde çok oyalanmıyor. Hatta yüzüstü yatırayım diyorum yok mümkün değil.
Ne zaman donmesi gerekiyor? Benimki daha oyle bisey yapmiyor, hatta bazen arkasi destekli yan yatirdigimda bile donmuyor? Motor gelisimi gostergesimiymis.

Ne zaman donmesi gerekiyor? Benimki daha oyle bisey yapmiyor, hatta bazen arkasi destekli yan yatirdigimda bile donmuyor? Motor gelisimi gostergesimiymis.

Yavaştan her an dönebilir ben panik yapmıyorum böyle konularda. Dr a danıştığında artık döneceğini söyledi. Kimisi erken döner kimisi geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…