- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.621
Emiyo emiyo bu aralar el emme azaldı alt dudağa sardı şimdideBebekleriniz ellerini emiyor mu emzik istemiyor sapur supur elini emiyor benim kiz bulduğu ilk firsatta
Evet takiliyor. Ben kizimda adet olmadan taktirdim ama cok felaket agrisi oluyor innilmaz yani yerimden kalkamadim o derece. Adetliyken takilirsa agri olmuyormus rahim agzi acik oldugundan zor olmuyormus. Bir daha o hatayi yapamamBende merak ediyorum sağlık ocağına sordum adetin 2 günü dedi adet olmayanlara ne yapacak internette baktım gebelik şüphesi yoksa her zaman takılabilir diye yazıyor
Bende nuk en küçük kauçuk emzik vardi onu almaya başladı ama küçük geliyor ağzından düşüyor m bedenini aldım yine kauçuk olanın onunla birlikte 10. Emzigimizi almis bulunmaktayim :)aynen cnm bende 4 adet emzik aldim sonuncusu chicconun kaucuk emziğini aldim onu da almadi. hatta dün test ettim eskiden biberonu aliyodu onu da almamaya başlamis. midesi bulaniyomuş gibi çikartiyor ağzindanbende nuk kauçuğu da alayim deneyim bari napicaz yoksa çalişinca. bu bebişler oynatiyorlar bizi valla ...
Canim bende öyle duymuştum açılırsa uyanır diye o yüzden kaldirmadım ama şimdi 3 saatte bir kaldırıyorum mecburen bakalim 15 gün sonunda ne olacakSandığın sut varsa onu takviye yap bence mama olmadan ayrıca kilosu çok iyi masallah bizim 3 ayi geçti 5530 idik
Zaten bu aydan sonra 500 falan alırlar ki bence doktor biraz panik yapmış seni
Hem tam uyku düzeninin oturma ayları 3 saate bir kaldırırsan alışır ve duzenin şaşar benim sut gidince emzirme danışmanı bana kaldır dedi kaldırdığıma bin pişman oldum keşke sağıp uyandığında verseydim dedim çocuğun düzen şaştı 1 saate bir uyanmaya deliksiz 4 5 saat uyumamaya başladı ve haftalardır düzeltmeye çalışıyorum başka bi doktordan fıkır almalısın bence belki diğer ay fazla alır bizim doktor kesinlikle kaldırma taraftarı değil her zaman kendisi belirleyecek açıklığında siz değil dedi
Yok canım lansinoh almadim hiç bugün nuk ile baya icti bakalim olmazsa ondanda alirim yeterki icsinLansinloh biberon denedin mi kuzum
O çok yumuşak benim kızda almıyordu onu aldı mesela
Deli gibi hemde diğer odadan sesi duyulacak kadar :))Bebekleriniz ellerini emiyor mu emzik istemiyor sapur supur elini emiyor benim kiz bulduğu ilk firsatta
AAllah yardımcın olsun kendı annen mı bakack . So4 gunum war ne yapacam bilemdim çok üzgünm.Çok tuhaf duygular içindeyim. Yarın işe hideceğim. Bir yandan iyi olacak. Bir yandan yorucu. Bir yandan anam bir yandan yavrularım. Şaşkınım
Ayy benimkinin de kolunda baloncuk yok yine mi yapilacak yani :'( gece gece isyanlardayim su an. Daha dun baktim verem asisinin yeri belli bile degil ne guzel iz kalmayacak dedim bi de...Valla catir catir da yaptı ikinciyi sinir oldum eşim de ordaydı hatta o da çok kızdı zaten 3 asi yani 3 kere delincek çocuğun vücudu 2 bacaktan 1 koldan..ama 4 kez canı yandı yani cocugumuntartilari da yanlış zaten hastahaneden 100-200 gr eksik tartıyor kıyafetleri çıkarıyor dr hastahanede bu hemşire çıkarmadan tarttigi halde eksik çıkıyor...
Bizde de yok baloncuk yapildiktan 2 saat sonra kayboldu. Onlarin yapilirken olusmamis ondan hemen tekrar yapmislar.Ayy benimkinin de kolunda baloncuk yok yine mi yapilacak yani :'( gece gece isyanlardayim su an. Daha dun baktim verem asisinin yeri belli bile degil ne guzel iz kalmayacak dedim bi de...zorunlu muymus tekrar yaptırmak?
Tatlim ben ona da dikkat etmedim biliyor musun? Oglan nefes alamadi aglarken ben o duruma adapte olmustum.Ebe hemsire bakmistir herhalde yani insallah...Bizde de yok baloncuk yapildiktan 2 saat sonra kayboldu. Onlarin yapilirken olusmamis ondan hemen tekrar yapmislar.
Ya kızlar bana bişey diyin akrabalar geldi sözde bebeği görmek için. Aa nasıl küçük hiç kilo almamış bu hiç büyütememişsin resimlerde iyi çıkıyodu felan diyolar oğlumu kötü oğlan diye seviyolar ki bebeğimin kilosu da gayet iyi bence. Bişey desem kırılacaklar. Bi anneye besleyememişsin bebeğini denir mi ya? Ben mi ince düşünüyorum insanlar mı düşüncesiz anlayamıyorum artık
Çok tuhaf duygular içindeyim. Yarın işe hideceğim. Bir yandan iyi olacak. Bir yandan yorucu. Bir yandan anam bir yandan yavrularım. Şaşkınım
Çok tuhaf duygular içindeyim. Yarın işe hideceğim. Bir yandan iyi olacak. Bir yandan yorucu. Bir yandan anam bir yandan yavrularım. Şaşkınım
evet annem bakacak. geldi daha 1 saat oturmadık ben ne zaman gideceğim dior. onun isteksizliği acemiliği üzüyor beni ama çocuklarım sağlıklı olsunlardaAAllah yardımcın olsun kendı annen mı bakack . So4 gunum war ne yapacam bilemdim çok üzgünm.
inşallah.Allah yardımcın olsun canım. İlk gün zor olacak illa ki, inşallah çabucak alışır yavruların.
kullanacağım tabi canım. 657 yim ben. daha fakülte sekreteri gelmedi. gelsin 4 gün sabah ve öğleden sonra 3er saat çalışıp cuma gelmemeyi düşünüyorum bende.konuşacağız. daha önce gelip görüşmüştüm. bakarız falan denmişti. benim durumumu biliyorlar zaten. bide söyledim rapor falan kullanmayacağımı. o yüzden iyi kötü idare etmenizi istiyorum diyeceğim. hayırlısı bakalım.insallah kolay adapte olur bebisin. süt iznini kullan cnm mutlaka işyeri vermek zorunda 1.5 saat. memursan 3 saat. hatta imkanin olursa çok duydum izinleri birlestirip cuma günü ise gitmeyenler de var.
Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar dilerim sana..Çok tuhaf duygular içindeyim. Yarın işe hideceğim. Bir yandan iyi olacak. Bir yandan yorucu. Bir yandan anam bir yandan yavrularım. Şaşkınım
Bizimki ilk yapildigi anda baloncuk oluşmadı diye tekrar yapıldı sonrasini bilmem de..o ilk yapildigi anda olmuştur sonradan inmistirAyy benimkinin de kolunda baloncuk yok yine mi yapilacak yani :'( gece gece isyanlardayim su an. Daha dun baktim verem asisinin yeri belli bile degil ne guzel iz kalmayacak dedim bi de...zorunlu muymus tekrar yaptırmak?
Bu gece çok zor uyuttum ben benim bebeyi gece burun tikanikligi vardı sabahda devam ettim serum fizyolojik akittim gün boyu ama yine bir hırıltı geliyor burnundan .. ben bu uşağı nerde usutuyorum ya evden dışarı da çıkamıyoruz kızım hastaydı ondan bulaştı galiba bugun 90 günlük olduk yarın rota asisi olacak ertelenir mı bilmiyorum buradaki bütün anneler gibi ölçümlerini merak ediyorum bu ay kilo almadj gibi geliyor bana evdeki tartıda bir ben kendim tartiliyorum bir de ogluşu kucağa alarak :))
Artı yarım kilo fazla mı geldi ?Geçmiş olsun canım, evde iki çocuk olunca da bu zor tabi ki. Hele ki biri okula gidiyorsa.
Bu arada o şekilde ben de takılıyordum ama doğru çıkmıyormuş bizim tartıda. Sabah evde öyle tartıldım, sonra doktora götürdüm arada yarım kilo fark var.
12 Nisan'da tartilmisti bugün ile arada 25 gün olmuş olacak bugün tam 3 aylık olduk bakalım nasıl çıkacak kilo ..Geçmiş olsun canım, evde iki çocuk olunca da bu zor tabi ki. Hele ki biri okula gidiyorsa.
Bu arada o şekilde ben de takılıyordum ama doğru çıkmıyormuş bizim tartıda. Sabah evde öyle tartıldım, sonra doktora götürdüm arada yarım kilo fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?