2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende merak ediyorum sağlık ocağına sordum adetin 2 günü dedi adet olmayanlara ne yapacak internette baktım gebelik şüphesi yoksa her zaman takılabilir diye yazıyor
Evet takiliyor. Ben kizimda adet olmadan taktirdim ama cok felaket agrisi oluyor innilmaz yani yerimden kalkamadim o derece. Adetliyken takilirsa agri olmuyormus rahim agzi acik oldugundan zor olmuyormus. Bir daha o hatayi yapamam

Bende nuk en küçük kauçuk emzik vardi onu almaya başladı ama küçük geliyor ağzından düşüyor m bedenini aldım yine kauçuk olanın onunla birlikte 10. Emzigimizi almis bulunmaktayim :)

Canim bende öyle duymuştum açılırsa uyanır diye o yüzden kaldirmadım ama şimdi 3 saatte bir kaldırıyorum mecburen bakalim 15 gün sonunda ne olacak

Bu gece çok zor uyuttum ben benim bebeyi gece burun tikanikligi vardı sabahda devam ettim serum fizyolojik akittim gün boyu ama yine bir hırıltı geliyor burnundan .. ben bu uşağı nerde usutuyorum ya evden dışarı da çıkamıyoruz kızım hastaydı ondan bulaştı galiba bugun 90 günlük olduk yarın rota asisi olacak ertelenir mı bilmiyorum buradaki bütün anneler gibi ölçümlerini merak ediyorum bu ay kilo almadj gibi geliyor bana evdeki tartıda bir ben kendim tartiliyorum bir de ogluşu kucağa alarak :))

Çok tuhaf duygular içindeyim. Yarın işe hideceğim. Bir yandan iyi olacak. Bir yandan yorucu. Bir yandan anam bir yandan yavrularım. Şaşkınım
AAllah yardımcın olsun kendı annen mı bakack . So4 gunum war ne yapacam bilemdim çok üzgünm.

Ayy benimkinin de kolunda baloncuk yok yine mi yapilacak yani :'( gece gece isyanlardayim su an. Daha dun baktim verem asisinin yeri belli bile degil ne guzel iz kalmayacak dedim bi de... zorunlu muymus tekrar yaptırmak?

Ayy benimkinin de kolunda baloncuk yok yine mi yapilacak yani :'( gece gece isyanlardayim su an. Daha dun baktim verem asisinin yeri belli bile degil ne guzel iz kalmayacak dedim bi de... zorunlu muymus tekrar yaptırmak?
Bizde de yok baloncuk yapildiktan 2 saat sonra kayboldu. Onlarin yapilirken olusmamis ondan hemen tekrar yapmislar.

Cumartesi mevlüt yaptım bende kızıma. Biraz nezle oldu burnu tıkanıyor filan, görümce geldi bunlar bakamamış sana diyor. Şakayla diyor güya ama 5kere denmez ki aynı şey. Benimki de zayıf daha 5kilo olamadı bile. Bir gün tersime gelecek çemkiricem ama ne zaman bakalım.

Çok tuhaf duygular içindeyim. Yarın işe hideceğim. Bir yandan iyi olacak. Bir yandan yorucu. Bir yandan anam bir yandan yavrularım. Şaşkınım

Allah yardımcın olsun canım. İlk gün zor olacak illa ki, inşallah çabucak alışır yavruların.

insallah kolay adapte olur bebisin. süt iznini kullan cnm mutlaka işyeri vermek zorunda 1.5 saat. memursan 3 saat. hatta imkanin olursa çok duydum izinleri birlestirip cuma günü ise gitmeyenler de var.

AAllah yardımcın olsun kendı annen mı bakack . So4 gunum war ne yapacam bilemdim çok üzgünm.
evet annem bakacak. geldi daha 1 saat oturmadık ben ne zaman gideceğim dior. onun isteksizliği acemiliği üzüyor beni ama çocuklarım sağlıklı olsunlarda
Allah yardımcın olsun canım. İlk gün zor olacak illa ki, inşallah çabucak alışır yavruların.
inşallah.
insallah kolay adapte olur bebisin. süt iznini kullan cnm mutlaka işyeri vermek zorunda 1.5 saat. memursan 3 saat. hatta imkanin olursa çok duydum izinleri birlestirip cuma günü ise gitmeyenler de var.
kullanacağım tabi canım. 657 yim ben. daha fakülte sekreteri gelmedi. gelsin 4 gün sabah ve öğleden sonra 3er saat çalışıp cuma gelmemeyi düşünüyorum bende.konuşacağız. daha önce gelip görüşmüştüm. bakarız falan denmişti. benim durumumu biliyorlar zaten. bide söyledim rapor falan kullanmayacağımı. o yüzden iyi kötü idare etmenizi istiyorum diyeceğim. hayırlısı bakalım.

Bizimki ilk yapildigi anda baloncuk oluşmadı diye tekrar yapıldı sonrasini bilmem de..o ilk yapildigi anda olmuştur sonradan inmistir

Geçmiş olsun canım, evde iki çocuk olunca da bu zor tabi ki. Hele ki biri okula gidiyorsa.

Bu arada o şekilde ben de takılıyordum ama doğru çıkmıyormuş bizim tartıda. Sabah evde öyle tartıldım, sonra doktora götürdüm arada yarım kilo fark var.

Artı yarım kilo fazla mı geldi ?

12 Nisan'da tartilmisti bugün ile arada 25 gün olmuş olacak bugün tam 3 aylık olduk bakalım nasıl çıkacak kilo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…