- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.581
gaitadan baltilar canım orda reduktana bakiliyor pozitifvise laktoz intoleransi var oluyorben de deniyorum canım her emzirmed deniyorum gogsumde tutuyorum genelde uykuluyken eh işte emiyor gibi.uyanikken kucağıma sevmeye alsam bile emzircem sanıp ağlıyor.
Bi öğünde kaç cc içiyor canım bebeğin. Ve kaç cc süt sağiyosun. Benim üç saatte bir 90cc ile 120 cc arasi oluyor az mı acaba.hepsini içmiyor azcık bırakıyor ama huysuz hep.
Bizim ilk günler döküntüleri olunca Dr şüphelendi..diyet yaptım bi süre dokuntulerin bebeyagindan oldugunu farkettim.sonra diyeti bıraktım peynir yoğurt vs yedim bi daha olmadı mukuslu kaka da arada oluyor ama Dr alerjisi yok dedi .bu kadar küçükken test yapılmıyor bildiğim kadarıyla sizin nasıl çıktı.
aa tamam canım ya cok saol bu arada hala ayni duduncede msin iliskide siftah yok mu daha:)Canım orayı düzeltti ben tekrar operasyon oldum ya dikiş atmadı ya attı ben dikişi düşürdüm tekrar kesip dikildi kesinlikle doktoruna görün kuzum
Ya bizim Dr niye bakmadi ki gaitadan.ben de söyleyim bakiyim hala supheleniyprum çünkü emmemesinden dolayi..gaitadan baltilar canım orda reduktana bakiliyor pozitifvise laktoz intoleransi var oluyor
aa tamam canım ya cok saol bu arada hala ayni duduncede msin iliskide siftah yok mu daha:)
ben kakasinda kan lekeleri gormustum canım onu dedim onrmsemedi ama muayene etti soyup bacaklarininksrnina cekti falan ikiniyi mu cok diye sordu sinra gaita istedi kan ve idrar istedi, intmte arastirirken gordum inek sutu alerjisi ile laktoz intoleransi farkliymis bana o diyet vermedi mesela sadece inek sutu icme dedi özellikle sordum peynir yogurt yiyebilir miyim.diye yeyin sknti yok onlarda dedi inek sutu alerjisinde belki yiyecek elemesi yapılıyordur hic bilmiyorum bize ozel bi maka verdi bebelac lf ve iki tanede sindirimle ilgili damls verdiYa bizim Dr niye bakmadi ki gaitadan.ben de söyleyim bakiyim hala supheleniyprum çünkü emmemesinden dolayi..
Ah canım seni en iyi ben anlarım 50 gün sağarak verdim ve çocuğun daha yeni meme aldı 1 ay ancak oldu silikon uçla denedim sonra normal memeye geçtik ajan hala silikon uçtan dolayı kavrama sıkıntımız var üç emiyor meneler yara ama savaş vermeye devam ediyorumSelam kizlar herkes iyidir inş. Ben yine ve hala kızın emme sorunlarıyla uğraşıyorum hafta basi kabus gibi geçti.kattiyen emmedi benim kız.3 saatte bir sagip verdim ama ne zormuş Yarabbim.önce emzirme çalış emmesin sona dolaptan süt çıkar isit ver onunla da tam doymadigi için huzursuz mikir mikir.sonra sag sütünü dolaba at.bir buçuk saat çabucak geçsin tekrar aynı rutin aksama kadar gunlerce ..o huzursuz ben stresli.bıraktı beni dedim çünkü gece de emmemeye basladi pompayla aşk yaşadım resmen.oğlum da hastalandı eşim izin aldı ben yetemiyorum diye.bi ara bunaldik disari cikalim dedik buzluktan sutu cikar muhafaza et buz kupleriyle sicak su pompa tasi derken bin pisman oldum.şu son 2 güne kadar hastane tipi pompa arayışına girdim bıraktı beni diyerek...ben stresli çocuk stresli...2 gündür daha iyiyiz emzikle kandirip vermeye çalışıyorum..hala tam duzelmedi ama çok şükür günde 5 6 kez alıyor. Cok zormuş surekli sagip vermek eve bağımlı kalıyorsun. razıyım tabi yeter ki anne sutu alsin ama inş bırakmaz ya niye böyle yapiyor bu cocuk.
Şimdi size şunu sorucam dolaptan çıkan süt 3 saat dışarıda kalabilir ya sicaklar başladı 3 saat fazla mi sizce.ve de buzu cozulmemis sütü çok sıcak suya koymak zararlı mı acaba erimiyor başka türlü...ve de yine buzlu sütle dışarı çıkarken gezmeye falan eridiken sonra mı 2 3 saat içer diyebiliriz. Çocuğa anne sütü veriyim derken yanlış bişey yapmak istemiyorum.
yok kuzum düşünmeye fırsat bile yok zaten operasyon olduğun içinde 20 gün yasakgaitadan baltilar canım orda reduktana bakiliyor pozitifvise laktoz intoleransi var oluyor
aa tamam canım ya cok saol bu arada hala ayni duduncede msin iliskide siftah yok mu daha:)
Lansinloh biberon denedin mi kuzumBizde öyle denemediğim emzik biberon kalmadi birde kusuyor verince nasıl alışacak bilmiyorum şuan ara ara nuk un kaucuk baslikli biberonu ve kauçuk emziğini alıyor çok ac olupta uyku sıktiginda ona guveniyorum bende alır insallah diye bakalim
Bende bulamadımBen bulamadım
Bende merak ediyorum sağlık ocağına sordum adetin 2 günü dedi adet olmayanlara ne yapacak internette baktım gebelik şüphesi yoksa her zaman takılabilir diye yazıyorSareya siprali ne zaman taktirdin. Hasta oldugun zaman taktilarmi. Benim doktorum hasta olsanda 6 ayi bekle dedi rahim toparlansin diyeymis.
Ortopediye yonlendirdi ufak bir operasyonla alinabilir dedi. Kasta kansms yapmistir ilac dedi. Yada oyle birsey
Canim aklima sen geldin zaten ben son çare silikon üç aldım öyle emer belki diye yok onla da emmedi.sen hastane tipi kiralamis miydin.ben de bilmiyordum indirip acinca 24 saat durma olayını...bazen yarım bırakıyor biberonu oda sıcaklığında üç saati geçince dokuyorum ben nasıl içim aciyor 8 saat de çok geldi bana ama...aventin termos çantasını aldım bakalım. Ama hala devam ediyorum cabalamaya gece 3 kere kalktı.1keresinde aldı 2sinde almadı zaten alınca solu alıyor sağı kesinlikle istemiyor.. .zor işimiz zor senin de allah yardimci olsun canım çok ugrasiyosun sen deAh canım seni en iyi ben anlarım 50 gün sağarak verdim ve çocuğun daha yeni meme aldı 1 ay ancak oldu silikon uçla denedim sonra normal memeye geçtik ajan hala silikon uçtan dolayı kavrama sıkıntımız var üç emiyor meneler yara ama savaş vermeye devam ediyorum
Şimdi bir eve bağlı kalma
Eve hastane tipi kirala
İki dışarda sut taşımaktan bıktıysan manuel al gör wc bin birine hemen sağ zaten sağma acayip süt getirir 10 dk 90 cc yaparsın anında ver
Dışarıya sut mi görüneceksiniz oda sıcaklığında 3 sat diyorlar ama doktorum 8 saat dedi bana
Ama suan havalar sıcak nasıl olur bilmem
Şöyle yap termos al içine koy buzlu veya eritilmiş
buzlu koydun ya vereceğin zaman kır biberona koy sıcak suyun altına ılıt buzlu sütünü
Ha erimiş olarak koydun mesela direk buzdolabı rafından aldın onu da termos 6 saat mi öyle tutuyor ona göre biberona dok kaynar su koy kaseye biberonu oturtur ılıyınca ver benimse ya da yine sıcak suyun altına biberonu tut ılıyınca ver
Zaten gittiğin yerden 3 saate genelde donuyorsun
Buzluktan dolap rafına indirerek erittin diyelim tam eridi ağzını açtın onunda 24 saat içinde tüketmen lazım ha ağzını açmadın sanırım rafta 3 gün duruyordu ben ağzını açıp 24 saat olayını bilmiyordum 2 gün içinden verdim aslında hep tadı aynıydı ama besin değeri ölmus muydu bilmiyorum
yok kuzum düşünmeye fırsat bile yok zaten operasyon olduğun içinde 20 gün yasak
İnstagrma da takipleşiyorsak etiketleyeyim seni
E Elisasya4 yok adet değildim 45.gün taktirdim dikis kontrolume gidince.Dr um belki aylarca adet gormuceksin dedi.adeti degilken acir diye korktum ama çok acimadiBende merak ediyorum sağlık ocağına sordum adetin 2 günü dedi adet olmayanlara ne yapacak internette baktım gebelik şüphesi yoksa her zaman takılabilir diye yazıyor
Evet aventi sevmedi benim kız da Lansinoh sağma makinesininkini çok iyi kavradi.ben de 1tane daha aldım hatta...tam oturuyor çocuğun agzinaLansinloh biberon denedin mi kuzum
O çok yumuşak benim kızda almıyordu onu aldı mesela
Benimde bacaklar geçti çoktan iç kısma vuruyorduk oralar yağ dokusu bence ondan..doğumdan sonra doktor 40 gün kullan demşlti ben kullanmadım sen bir daha hamile kalırsan kullanacak mısın canımOperasyon mu, kollar daha sıkıntılı demek ki. Benim bacaklar geçti.
Banada 6 hafta kullan demisti ben 10 gun Kullandim..Benimde bacaklar geçti çoktan iç kısma vuruyorduk oralar yağ dokusu bence ondan..doğumdan sonra doktor 40 gün kullan demşlti ben kullanmadım sen bir daha hamile kalırsan kullanacak mısın canım
Zaten istemeyerek sırf bebeğimize bir şeu olmasın diye kullanıyorduk e bebekte içimizden çıkınca önemsemedik bence :)) belkide tehlikeliydi ama 8 ay boyunc bıkmıştım zatenBanada 6 hafta kullan demisti ben 10 gun Kullandim..
Dün benim oğlumunda gösterisi vardı. Bırakıcak yerim olmayınca gittik beraber. Çok şükür ağlayıp rahatsızlık vermedi. Tabi emzik verdim çoğu zamanYarin da benim buyuk oglanin okuma bayrami var.bu yer cucesiyle nasil gidecem simdi.nasil zapt edecem orda.
Benimde bacaklar geçti çoktan iç kısma vuruyorduk oralar yağ dokusu bence ondan..doğumdan sonra doktor 40 gün kullan demşlti ben kullanmadım sen bir daha hamile kalırsan kullanacak mısın canım
H Hayalimi_yasarken bende bulamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?