2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ayni benim annem. Evler arasi yuruyerek 1 dakika filan ama ben bakmak istemiyorum gezcem tozcam ben diyor :)
aynen. öğle arası gittim. cuma için izin vermediler.hergün 5 saat çalış dediler dedim. ozaman bir ay ben durayım bir ay kaynanan diyor. kaynanam eskişehirde ve kadın gelirse haftaiçi haftasonu kalacak. annem ise cuma öğlen gidecek evine pazar akşamı bana gelecek. vallahi anamın babamın olduğu memlekete gelipte kaç km öteden kaynanamı çağıramam anne ya bakıcı parasını ver yada otur bak dedim. konuşurken diktim nettim ama içeri gidince belim büküldü kamburlaşıverdim içim ezildi.

Bizim bebeler bakici elinde buyuyecek belli. Yasi gelir gelmezde kres :)

Canim suan iki kanun maddesi var. 1. Si ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat sut iznin var. 2. Si ilk cocuga 2, ikinciye 4, 3. Cocuga 6 ay yarim gun calisma. Secimini dilekce ile sen bildireceksin amirine. Okumustum yasal olarak bu sekilde
cnm onu biliyorum. okudum mevzuatı. ama yorum kısmı bana mantıklı gelmiyor. şimdi 2.çocuğum. 4 ay yarım gün çalıştıktan sonra tüm izinler bitiyormu yani beşinci ayda tam gün izinsiz mi çalışacağım

Bizim bebeler bakici elinde buyuyecek belli. Yasi gelir gelmezde kres :)
oğlumu 19 aylıkken vermiştim kreşe. tam gün bide. kuzum benim. ya bakıcı parasını verse. tenezzül etmeyeceğim. ablam 7 yıl kızı için sonrasında 2 yıldır oğlu için bakıcı tuttu. hesapladım 120 bin lira kadar bakıcı parası vermiş. annem taaaa eskişehire çocuk bakmaya mı gidilirmiş denizliye gelseler ya derdi. şimdi taaaa eskişehirden kaynanan çocuk bakmaya gelsin diyor.

Iyi para o paraya neler yapilir halbuki.

Gunluk 5 saat calismasan 4 saat calissan ogle arasinda ciksan kabul etmiyorlarmi. Bizim burada amirimiz anlayisli sagolsun 4 saat calisicam oglen servisiyle eve döneceğim

O anadan bi tane de bende var. Çocuk yapmadan önce yap yap bakarım diyodu şimdi bakıcı bul diyo. Aynı yerde oturmuyoruz ama ona güvenip çocuk baktım. Kv ye söylesem 2 saat sonra burda onu da ben istemiyorum. Resmen öz mü üvey mi belli değil

Ay
AyNini banada diyordu istanbuldn tasindim malatyaya yine bakmiycak.

Yurek yiyenlerin basi biz bu arada pusetten oto koltuguna ne zaman gecmek lazim. Bizim koltuk 0 18 kg. Sanki artik pusette rahat edemiyor gibi geliyor bana efsun. Durmak istemiyor cunku icinde.

Oto koltukları 9 kg dan başladığı için ve bebek oturur pozisyonda olması gerektiğinden şu an kullanılamaz. 6 aylıkken kilosu tutarsa anca o zaman kullanılabilir. Pusette baş desteği falan varsa onu çıkarabilirsin. Bendeki maxi cosi de fazladan bir parça var mesela

Ben 0 18 kilo aldim. 9 kilodan baslayanlar cok buyuk geldi

Iyi para o paraya neler yapilir halbuki.
Sorma. Aile desteği manevi açıdan çok önemli. İnan benim hiç derdim yok çok şükür. Yani kara kara düşünecek kadar yok. Herşeyle hertürlü mücadele ederim. Ama ailemin bu halleri beni yoruyo. Yıkılıveriyorum. Çocuklar büyüsün muhtaçlığım biter inşallah.

nemesis yatar pozisyonu var mı peki? Keşke 9-18 bir şey alsaydın. Geniş aralıktaki koltukların bebekler/çocuklar için çok da kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Yani 18 kg daki bir çocuk 3 yaş civarı gibi düşünürsek aynı koltuğun bem yenidoğan hem de 3 yaşındakine aynı konforu veremeyeceğimi düşünüyorum ben

Yurek yiyenlerin basi biz bu arada pusetten oto koltuguna ne zaman gecmek lazim. Bizim koltuk 0 18 kg. Sanki artik pusette rahat edemiyor gibi geliyor bana efsun. Durmak istemiyor cunku icinde.
Beni ekle o listeye. Ben otobüsle eskişehirden dönmüştüm. :)
Oğlumun oto koltuğu 9-25 ti sanırım. Kızımın ana kucağıyla bakıyorum oğlumunkisi daha rahat öteki fazla göçük içine. Kilonun çok fazla önemi yok. Tam oturmaya başlaması gerekiyor.

Oto koltuğu için benim görüşüm 25 kilonun üzerini almayın. Oğlum 5 yaşını geçti 6 aydır 20 kilo. Sağlam da yer. Yaşıtlarına göre biraz iri de sayılır. Zaten 7 den sonra yükseltici alırsınız. Hem pratik hem arabada kalalık yapma. Bana böylesi mantıklı geliyor

9 18 ler cok büyük geldi. 0 18 aldim o yuzden. Yatar pozisyonu var evet. 360 derece donuyor. Dogumdan itibaren yatay pozisyonda kullanilaviliyor dediler ama daha bekliyorum gecmek icin.

Öncelikle cvp verdiğin için çok tskur ederim ben uçakla gitcem yolun büyük bir kısmını benim korkum cenaze evinde çok kalabalık beni geçtim yatma yeme içme kizim çok rahatsız olurmu insanlara rahatsızlık verirmi gidebilirim dimi ya seni takdir ediyorum zaten masallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…