2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
estherr estherr biberonun ucunu deldim demiştin cnm. E dolayısıyla akış çok kolay oldu. Şimdide o kolaylığı istiyor. Yani meme reddinin sebebi bence bu.
Aslında dün aksam da emmemişti ama yarın emer diyr umursamamıştım. Evet ondan olabilir ama mememi hiç almıyo dudağının yanına koyuyorum çıldırıyo sütümün tadı da iyi alsa bıraksa dicem az geldi

Öyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..
Yaaa çok üzüldüm , yavrum benim :(
Hepinize Allah sabır versin

Kızlar selam, doğum iznim bitti 3 gündür yarim mesai gunde 4 saat calisiyorum bebegimi birakip gitmek zaten cok zor birde ustune biberon almayinca dahada zor.sutumu sagip biriktirmistim 3 ay boyunca onları veriyoruz ama prenses biberon almıyor onlarca biberon denedik yok zorlayınca kusuyor ben isten gidene kadar ac bekliyor kuzum yaa bu beni iyice üzüyor.benim gibi olan ve her biberonu deneyip sonunda bunu aldı diyebileceğiniz biberon varmi ne olur caresizim :KK43:
Kaşıklı biberonlar var onu da deneyebilirsin

Ayy ruyamda bebeyi dra goturmustum.kilo boy bas cevresini olcturmek icin.olc3miyolardi bi turlu.
Ya bu oglan gunde 1sefer kaka yapiyo zaten.onu da gece 4te yapiyo.bu sefer tam uyaniyo.sonra tam yatacak hickirik tutuyo.yatmamiz 5i 5bucugu buluyo.zaten 6-6bucukta ayakta.

Kızlar yardım edin. Rahatsızlığımızdan dolayı genzimize kaçınca emerken sağıp sütle devam ama hergün Emiyodu. Bugün göğsümü ağzına bile almıyo ağlıyo ve aç. Ne yapmam lazım aç mı bırakıyım zorlayım mı deneyip başaran var mı
Ben sallayarak uyutup yada sersem yapipoyle emziriyorum yoksa emmiyor hic iki aydir boyle

Günaydın kızlar bebişlerin gece uykuları kaç saat kızım iki üç kez uyanıyor toplamda 9 saat uyuyor az değil mi

İlk sabah almadı zaten uyku sersemi istemedi bende uyuyo diye zorlamadım ama gün içindede emmedi. 5 saattir aç memeyi ağzına alıp bıraksa anlıcam ağzına sokmuyo. Zorla soktum 3 kere çekti zorladığım için nefesi gidecek şekilde çok fazla ağladı. Sinirlerim bozuldu bende ağladım bıktım yemin ederim bıktım su emme olayı 2.5 aydır mahfetti beni yok az dı çoktu yok emdi emmedi. Komple kescem yakında memeden stresten heryerimde sivilce çıktı bu konudan başka konu düşünemez oldum
Al benden de o kadar..emzirme keyif veren bişeydi benim için ama kizimda bıktım hep uğraş ağla terle uğraş dur...biraz büyük olsa kescem tamamen ben de dayanamıyoruz işte ana yüreği bi 6 ay dayansak bari

Günaydın kızlar bebişlerin gece uykuları kaç saat kızım iki üç kez uyanıyor toplamda 9 saat uyuyor az değil mi
Benim oglumda 12de yatiyor gece enaz iki kere uyaniyor sabahta 7de yada 8de uyaniyor 9.30 10 gibi geri yatiyor bir saat kadar uyuyor sonra uyanik. Sansliysam 4 gibi bir saat daha uyur yoksa uyanik hep.Bence 9 saat iyi uyuyor.

Bana doktor demedi ama canım kızenim ebe o dedi bir de internette okudum hep öyle yazıyordu boy önemli diye bilmiyorum ya hepsi de önemli bence efsunada maşallah uzun boylu olacak
Boy ve kilodan çok gelişim göstermesi önemli diye biliyorum ben de. Yani ya boy uzar ya kilo alır ya kafa çevresi büyür bunların hepsi fazla fazla olabilir ya da az az da olabilir çünkü aslinda genetik bizim yaptığımız yediğimiz herseyden daha cok karar veriyor böyle şeylere.önemli olan büyümenin devam etmesi.Mesela benim büyük oğlum belli bir aydan sonra çok az kilo aldı hep ama boyu çok iyi uzuyordu. Ben kaç kere doktora sordum çok zayıf takviye yapalım mı diye ama gelişim gösteriyor gerek yok derdi hep.

Al benden de o kadar..emzirme keyif veren bişeydi benim için ama kizimda bıktım hep uğraş ağla terle uğraş dur...biraz büyük olsa kescem tamamen ben de dayanamıyoruz işte ana yüreği bi 6 ay dayansak bari
Aynen öyle dün o kadar sinirlendim ki babası baktı hep ben tv izledim yani anlamıyorum böyle yapmasını işkence bildiğin acıktığı saatler benim için.

Dün 3 aylık kontrolü vardı. 41cm kafa 7290 kilo boy 62. Bu ay 1cm uzadı. 700 gr aldı. Rotateq oldu 3 5 7.ayda olacakmışız 2 4 6.ay diye biliyordum ben. 3. Ay deyince rotayı rotarix olacak sanmıştım. Böyle olan var mıydı?

Back
X