2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evinde kedi besleyenler bi sorum olacak. Kayınvalidem sürekli dışardan yavru kedileri evine alıp besleyip büyütüyo sonra sokağa bırakıyo. Evinde zaten bi tane kedisi var. Şimdi bi tane daha minik almış. Normalde ben de çok severim hayvanları ama doktor Güney in laringomalaziden dolayı kolay mikrop kapabilceğini ve enfeksiyonun hemen ciğerine ineceğini bu süreçte daha dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Kedilerin aşıları felan yok bi sorun olur mu? Daha yavru ama farkediyo mu? Ne yapsam bilemedim
Kedinin durumuna bagli bizim arka bahcede yavruladi kedi. Kedilerden 1 si asiri hastaydi kurtaramadik. Sen bebegi uzak tutsanda diger kediye bulastirabilir ve o da bebegine bulastirabilir. Ayrica yeni dogsada dis paraziti olabilir. Sokak hayvani neticede.

Kızlar eşimle tartıştık ve bilin bakalım önceden hiç yapmadığı neyi yaptı. Salonda uyuyor şu an. Git dedim hakkaten gitti. Nerdeyse her tartismada git derim gitmez. Aksine daha da yapısır bana. Ama gitti valla. Ben sinirden uyuyamıyorum. Çocuğun da bugün erkenden uyuyacağı tuttu. Kaldım bı başima, ağlıyorum.
Fazla naz aşık usandırır kız. Git Deme adama. Gidersen kafanı kırarım senin de

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimin yüzü böyle oldu. Once kabukluydu sonra sabunlu bezle biraz ovup duruladim. Kabklari kopup yapiskan bir hal aldi. Egzama sanırım böyle olan var mı
Atomik dermatit bildiğim kadarıyla bu canım gecmis olsun kremler düzelir insallah

Rahatsiz olmuyormusun yahu. Ben acayip sistim. Hamileyken bile oyle gobegim yoktu.
Ay benim de çok sis 3 aylık diye dalga geçenler var hadsizler:KK11:adet 2 gün olur gibi oldum demek bi daha olmadı demek ondanmis.

Kızlar spral taktıran var mı ben 43. Günde taktırdım ertesi gün adet gibi kanamam geldi 13 gün azalarak devam etti sonra ilişki oldu yine başladı ama çok değil tabi az az akıntıyla. Hergün geliyo şimdi çok değil ama günde iki kere peçeteye geliyo kesin sizce spralden mi kontrole de gitmedim daha 6 ay böyle olur diyolar taktırdıktan sonra
Ben de taktırdı canım spiralden dolayı 1 hafta az az oldu.sonra kesildi.ben 3sene spiralle korunmustum.dezavantajı 10gun fln sürüyor adet once cok sonra az az geliyor 10gun.

Kızlar benim bebemin sol gözü çapaklanıyor. Geçen hafta nezle olmuştu ilk o zaman oldu, sonra geçti. Ama dün pikniğe gittik yine oldu. Acaba tozdan filan alerji mi tutuyor yoksa başka sebebi olabilir mi? Doktoruna da sorucam ama böyle bişey yaşayan var mı?
Grip oldu benim kız da o zaman bizimki de capaklandi sonra gecti. Oğlum okulda çiçek dikmis onu koydum odaya bi baktım yine sulanmaya başladı dışarı çıkınca da sulaniyor.alerjik olabilirler.doktora sorucam ben de

Nasil yani hala daha mi olmadi ben mi anlayamadim? Benim koca mart ayinda dama çıkan kediler gibi :KK70: sinir ediyo beni bakti ben yapmıyorum maaş kartını al senin olsun dedi ben de kıramıyorum öyle diyince duygulanıyorum:KK70:
Ay rüşvet çok güzelmiş ama:halay:

Kızlar eşimle tartıştık ve bilin bakalım önceden hiç yapmadığı neyi yaptı. Salonda uyuyor şu an. Git dedim hakkaten gitti. Nerdeyse her tartismada git derim gitmez. Aksine daha da yapısır bana. Ama gitti valla. Ben sinirden uyuyamıyorum. Çocuğun da bugün erkenden uyuyacağı tuttu. Kaldım bı başima, ağlıyorum.
Çocuk var diye hazır kovmusken gideyim demiştir canım....hoslanmadigun şeylerde tepki koymak güzel bence.öylesine konusmustur esin ama sen rahatsız olduysan toplar kendini iyi yapmışsın bence tavir almakla bi daha yapmaz

devlet memuru kızlar size sorum. şimdi aile bakanlığınınkine başvurumu yaptım. bide devletin verdiği çocuk yardımı varya ona başvurmam gerekiyor. benim üzerimden olucak ama e devletten yapılıyormuş bulamadım. hangi bölümünden yapılıyor ??
Ben sadece aile bakaligina basvurdum parayi aldim. Baska para yok diye biliyorum memura

Galactago sut arttıran damlayi kesinlikle öneriyorum kizlarrr. Sagdigim icin farkı net gördüm. Dolu dolu 2 göğsümden 110 cc çıkardı en fazla onceden.3 gundur kullaniyorum.ilk 2 gun cok farkettim dolu doluydu.bu gun bos gibiydi ay dedim bunun da etkisi gecti goguslerim bugun yumuşacık ama Sağdım 160cc çıktı ben şok. Kullanın derim süt sıkıntısı olanlar

aynen. eşime üzülüyorum. zaten sıkıntılı tek başına kalmaktan bunalıma girmiş. olmaz demiyorum seviyorum eşimi ama hiiiiç istek yok içimde. hep böyle devam etmemeli. doğumdan önce hep çok mutluyduk ilişki olarak.napsam bilmiyorum.
Al bendende o kadar 6 aydan sonra 2 kere oldu. Esim yalvariyor resmen ama icimden gelmiyor nasil olacak bilmiyorum.

Neyse ramazan geldi.ramazandan dolayi 1ay kapaliyim.sonra bayram var.bayramda yine olmaz.ee sonra tatill var.memlekete gidecemm.3ay da ordan.4ayi kurtardik sayilir:KK50:
Kız ramazanda neden kapalısın. Akşamları da mı oruçlu olacaksınız :) ya mazeret istendikten sonra bulunur. Ben durumumdan rahatsızım. Eşime istekliymişim gibi davranıyorum kırılmasın diye. Ama yorgunluktan mı neden bilmiyorum isteksizim biraz

Kız ramazanda neden kapalısın. Akşamları da mı oruçlu olacaksınız :) ya mazeret istendikten sonra bulunur. Ben durumumdan rahatsızım. Eşime istekliymişim gibi davranıyorum kırılmasın diye. Ama yorgunluktan mı neden bilmiyorum isteksizim biraz
Kiz ben ramazanda ölü gibi olurum.aksam edizi yatirdiktan sonra ben pert zaten.orgun argin dusunecegim son sey oluyo valla.allahtan adam anlayisli.

Kızlar K Kaan-merve Liviya Liviya kahveci34 kahveci34 diğer gebelik şekeri olan kızlar şeker için gittiniz mi hiç dr a. Ben bugün kendimds bi rahatsızlık hissettim bi ölçeyim dedim kahvaltıdan iki saat sonra 177 çıktı:( daha önce iyiydi uzun zamandır da ölçmemiştim neden böyle olduki. Dr a da gitmedim ama heralde gitmem gerekiyor:/

Back
X