2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım benim bebeğimin da bir gözü daha yoğun oluyor dışarıda çok zaman geçirince ertesi gün şişiyor hatta bizim kanal tıkalı sizde de olabilir çoğu bebekte oluyormuş

Canım senle aynıydık sanırım rotateq 3 doz olanın vakti geçti bizim için nemesis daha iyi biliyor rotayı bizim 2 doz olan rotarix oluyor artık sanırım..
Tamam kuzum ozaman rotarix yaptıracağım
Hemen eczaneden alıp direk sağlık ocağına götürsem yaptırabilirmiyim gün filan vermez dimi sağlık ocağı çünkü evime baya bi uzak

Ilk dogumumda taktirmistim ama bende boyle olmamisti. 1 aylik kontrole gitmedinmi sipral icin takildiktan 1ay sonra kontrol oluyor mutlaka git. Yerindemi degilmi kontrol ediyorlar. Devlettemi taktirdin. Ben sezeryanliyim o yuzden taktiramadim henuz

Canım iş öğretirken ast üst ilişkisi yok. Olması gerekmez mi? Daha 3 hafta olmus laubali konuşmalar, senli benli. Yanlış anlamama çok müsait emojiler falan. Hepsi beynimde dönüyor geceden beri.
Valla ben takmazdim ne yalan soyleyeyim. Is arkadasi neticede. Muhabbettede is disinda bir sey yoksa onemsemezdim.

Kızlara bu Doğumdan raporundan sonra 6 ay ücretsiz izin yasal hakkımız değil mi şirketin insiyatifine mi bağlı
Normal sağlık raporu alıp arkasına ücretsiz 6 ay alayım dedim sağlık raporu alırsan ücretsiz izni vermeyiz dediler yasal hakkım değil mi vermek zorunda değilleri mi 6 ay ücretsizi

Raporun bittiği günden itibaren 6 ay alabılıyorsun. 1 gun calışınca bıle alamıyorsun.

evet zaten onu düşündüm bunlar büyüyünce daha kötü olucak arkamızdan ağlıcaklar. ben birde her sabah kayınvalideme bırakıyorum. Allah yardımcımız olsun

devlet memuru kızlar size sorum. şimdi aile bakanlığınınkine başvurumu yaptım. bide devletin verdiği çocuk yardımı varya ona başvurmam gerekiyor. benim üzerimden olucak ama e devletten yapılıyormuş bulamadım. hangi bölümünden yapılıyor ??

aynen. eşime üzülüyorum. zaten sıkıntılı tek başına kalmaktan bunalıma girmiş. olmaz demiyorum seviyorum eşimi ama hiiiiç istek yok içimde. hep böyle devam etmemeli. doğumdan önce hep çok mutluyduk ilişki olarak.napsam bilmiyorum.

evet zaten onu düşündüm bunlar büyüyünce daha kötü olucak arkamızdan ağlıcaklar. ben birde her sabah kayınvalideme bırakıyorum. Allah yardımcımız olsun
Başka yere bırakmak daha zor. Ama bebeğin şimdiden hem kv ye hem sana alışık olacak. Emin ol 7-8 aylıkken bıraksaydın sana ve yavruna daha zor gelirdi alışmak. Bence en iyisini yaptın. O yüzden yarım gün şansımızda varken daha iyi. Ben süt izinlerim bitince ücretsiz düşünüyorum. Ozaman daha çok arıtorlar bizi

Cnm benim bildiğim kedi çopok temiz hayvandır. Dinimizce evde beslenmesi de uygunmuş. Ben de burda kızlardan özendim istiyorum evde hayvan ama kedileri de sevmemki. Dokunamıyorum içimde geziyo hissi oluyor ama bu hissi kırmalıyım

Donuyor ya bayadir. Devreli donuyor ama. Mola vere vere oyuncagi elden ele gecirmeyi bile devreli yapiyor. Sag elle agzina goturuyor topunu sonra sol elle geri aliyor
İşte dediğim gibi. Ama çok zeki çocuğu yetiştirebilmek çok zor emin ol. Çok aşırı duygusal oluyorlar. Hiç bir sınıfa koyamıyorsun. Herşeyin normali güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…