Annem gelip kalmaz canım, babam durmaz yani tek. Keşke annem gelse benim de işime gelir. Gidip bırakıcam servis beni ordan alıcak, öğleden sonra zatem kendim dönüyorum. Gidip bebişi alıp gelicem eve. Tabi bu planımın tutması için gidip konuşucam, ekimde ücretsiz izin verirlerse olacak.
Off canım valla ben evde beraberken de öpe öpe seviyorum. O kadar küçükler ki insan kıyamıyor çok zor.
Yok kız nerdeee

hakkını yemiyim eşimin geliri iyi aslında ama savuruyor, tutturamıyorum. Eşimin babasından kalan taksi plakası var ablasıyla ortak. Ordan gelen bi para var aslında her ay sabit ama bizim ev kredisi ödeniyor geriye biraz para kalıyor, onu da eşim ablasından almıyor. Baya bildiğin hakkı olanı almıyor. Bu da beni küplere bindiriyor. En son mesela ablası sana para yollıyım zamlandı diye yazmış eşim de sen harca bana lazım değil yazmış. Ya para lazım değil diye bişey olabilir mi hep lazımdır. Bende söyledim az da kalsa hakkımıza istiyorum alacaksın dedim. Ablası da hatalı, benim hakkımsa bana yolla direkt niye soruyorsun yollayım mı diye. Bak yine sinirlendim.
Bende korse taktım hamilelik kilomun 2kilo altına inmiştim. Sonra gelenle gidenle yiye yiye şiştim. Tartılmaya korkuyorum. Ben hamilelikte 7kilo almıştım bide seviniyordum aynı kilomda kalıcam diye. Yemesem zayıflıcam ama onu daha beceremedim.
Ben 1saat koşarım da benim kız dırmuyor

evde eliptik bisikletim var, dün 10dk binenildim.
Bizim dr 3-5-7de yaparız dedi.
Benim annem bakıyor haftada bir gün gidiyorum dışarı markete filan çokınca. Altını da alıyor uyutuyor sallayarak da olsa.
2gündür giydirdim. Çok terliyor çünkü artık. Kontrol ediyorum sevamlı kollar sıcak üşümüyor.