2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ben dogumdan sonra -2ye indim bebis 2 ayliktan beride gebelimk oncssi pantolonlarima oluyorum fakat armut gobegim var platese baslamak istiyorum ama sezeryandan sonra ne zaman uygun olur
Ben dogumdan sonra eksi 5 deyim. Ama gobek fena sisti. Pilatese baslayali 2 hafta oldu. Doktorum 40 dan sonra baslayabilirsin demisti.

Ben dogumdan sonra eksi 5 deyim. Ama gobek fena sisti. Pilatese baslayali 2 hafta oldu. Doktorum 40 dan sonra baslayabilirsin demisti.
Sen zaten fazla almamistin cnm adet olamamandan sis olabilirsin ben 2 aydir oluyorum her ay biraz daha iniyor gobek. Bende baslayim o zaman platese

Canım sen günde ne kadar mama veriyorsun?
canım 5 kere beni emiyo her emmesinden sonra 150 cc mama hazırliyorum (4 ayligiz biz) bazen 150 cc hepsini iciyo bazen 100cc ni net şu kadar iciyor diyemem ama heralde yogurt alerji yapmayacak ilk denemimizi yaptık bugun eger yogurt verirsem bi kucuk kavonoz mama ogunun birini vermeyecekmisim dr ole dedi

İlk iki ay hergündü aptamilden sma geçince haftayı geçti sma yı bıraktım hala düzelmedi ama 6 güne düştü şimdi de üç günde bir kaka yapıyor bizimkinin de kakası cıvık
Hı sizinki mamadan kaynaklı galiba bizim kş sadece anne sütü alıyor ama bana çok fazla geliyor bu kadar yapması

Hı sizinki mamadan kaynaklı galiba bizim kş sadece anne sütü alıyor ama bana çok fazla geliyor bu kadar yapması
Çok sık emiyo mu seninki de? Benimki 3-4 kez yapiyor günde. Ben sık emmesine bağlıyorum. Saat başı emiyo çoğu zaman. Hatta gece bile uzun uyuması yok cogu bebek gibi. Ben emzirmekten yoruluyorum bazen. Başka işe halim kalmiyor.

Kızlar bu arada soyliycem unutuyorum 2 gündür..size bahsetmistim annemin üst komşusu kızcağızdan:KK43: 1 haftadır basim çok ağrıyo deyip duruyomus sonra düşüp bayılmış pihti atmis beyine..1hafta sonra falan düzeldi sadce gözde sıkıntı vardı bi gün eşi ile oturup konuşurken hastahanede yataginda elindeki soda şişesi düşüp aniden kendini kaybetmiş ve sonra beyinde baloncuk oluşmuş beyin damarı çatlamis ve gerçekten hamileymis 6 haftalık 33 yaşında bide daha salı günü vefat etti kurtulamadı çok üzgünüm çarşamba günü girdi kara toprağın altına en son benim kızımı aldı kucagina annemin evde bide hediye getirmişti baktıkça içim acıyo:KK43: benim kız ağladıkça eşine ne güzel ağlıyo bizim evde de böyle bebek ağlıcak mi deyip duruyomus kimin kimin öleceğine inanırdım da o kızın öleceği aklimdan geçmezdi :KK43: ölüm ne kadar anî:KK43: ve bence ihmal de var öncesinde devlete gidiyo acilde dr boynum basim agriyo deyince agri kesici kas gevşetici verip yollamış yani bir mr çekseymış pihti olusumu belki fark edilip tedavi edilme sansi olacakti ama olmadi..dicem o ki ne olur en ufak bas agrinizi yabana atmayın gencecik bi can gitti aman ha dikkat edin kendinize
Ne kadar acı
Ama malesef ki ülkemizde durum şu
Erken gidersin , önleyici amaçlı: hiç bişey yapmazlar
Bir şey olunca gidersin: geç kalmışsınız derler
O yüzden özellere gidip paramızla kendi isteğimizle yaptırmak.
Ben devlete gidip ananemin hastalığından dolayı önlem amaçlı mr istedim, yapamayız bu şikayetlerle mr çektirsek , 5 ay sonrasına gün veririz, öncelikle acil hastalarımız dediler. Bende 5 ay sonra gelsem geç kalmışsınız dieceksiniz, ki anneme öyle dediler, teşhisi koyduklarında
annemin acısıyla gürledim saydım da bana erken gün verdiler .akşam gelin çekin dediler
Malesef sistem bu,

Bu doğum kontrol hapı bana uykusuzluk yaptı sanırım. Oğlum bile uyuyor ben uyuyamıyorum. Daha 5 gün oldu başlayalı. 3 gündür gece uyuyamıyorum sonra da gündüz kendime gelemiyorum. Bir de ruhsal olarak da iyi değilim. Sürekli ağlıyorum eşime çok öfkeli davranıyorum. Boşanmak geciyor aklimdan sürekli. Hesap yapıyorum neyi nasıl yoluna koyarim boşanirsam diye. Ayy bana geliyorlar ya ne yapsam olmuyor kafam rahatlamıyor.

Çok önce kaydetmişim
Süt artırıcı kür

Eklentiler

• IMG_2833.webp
    IMG_2833.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar acil bir sorum var görenler yazarsa sevinirim :KK36:

Ben rota virüsü aşısında kararsızdım. Ama yaptırmaya karar verdim.
Şimdi tam 12 haftalığız bu durumda 3-5 ayda olan 2 doz vurulacak.
Bir yerde 3-5-7 ayda 3 dozun yapılabildiğini okudum kafam karıştı. Beni bi aydınlatın bu konuda p. Tesi yaptırayım

YA sizinki daha da çokmuş sadece anne sütü mü alıyor kilo alımı sizinde azdı değilmi çabuk sindiriyorlar yedikleri durmuyır hiç içerde
Evet sadece anne sütü. Bizim alerji kaynaklı da olabilir işte kesin değil alerji var mı yok mu. Kilo alımı ilk başta iyiydi gittikçe azalıyor bu ay 600 gr almış. Hiç durmuyor ya. Ya kusacak ya kaka yapacak bi şekilde çıkaracak. Bu kadar çıkarmaya yine iyi kilo almış:) sizin nasıl kilo alımı

Bir yerde 3-5-7 ayda 3 dozun yapılabildiğini okudum kafam karıştı. Beni bi aydınlatın bu konuda p. Tesi yaptırayım
Bizim Arladaşlar 8.aya kadar yapılır demiş doktorları
4. Ve 6.ayda yaptırıyorlar onlar

6.aydan sonra bagirsak dugumlemesi riski artiyor demisti benim doktor.

Back
X