Kızlar bu arada soyliycem unutuyorum 2 gündür..size bahsetmistim annemin üst komşusu kızcağızdan

1 haftadır basim çok ağrıyo deyip duruyomus sonra düşüp bayılmış pihti atmis beyine..1hafta sonra falan düzeldi sadce gözde sıkıntı vardı bi gün eşi ile oturup konuşurken hastahanede yataginda elindeki soda şişesi düşüp aniden kendini kaybetmiş ve sonra beyinde baloncuk oluşmuş beyin damarı çatlamis ve gerçekten hamileymis 6 haftalık 33 yaşında bide daha salı günü vefat etti kurtulamadı çok üzgünüm çarşamba günü girdi kara toprağın altına en son benim kızımı aldı kucagina annemin evde bide hediye getirmişti baktıkça içim acıyo

benim kız ağladıkça eşine ne güzel ağlıyo bizim evde de böyle bebek ağlıcak mi deyip duruyomus kimin kimin öleceğine inanırdım da o kızın öleceği aklimdan geçmezdi

ölüm ne kadar anî

ve bence ihmal de var öncesinde devlete gidiyo acilde dr boynum basim agriyo deyince agri kesici kas gevşetici verip yollamış yani bir mr çekseymış pihti olusumu belki fark edilip tedavi edilme sansi olacakti ama olmadi..dicem o ki ne olur en ufak bas agrinizi yabana atmayın gencecik bi can gitti aman ha dikkat edin kendinize