2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben üç kuralını bayağıdır uyguluyorum. Mesela bidefa karpuzu emdi üç gün bekledim alerji olacakmı diye. Bidefa erik suyu emdi. Bidefa ayran damlattım ağzına. Çilek emdi. Limon suyu damlattım bidefa. Böyle böyle meyvelerin sularıyla falan başladım gıda tanıtımlarına
üç kuralı demişim yaa. üç gün kuralı. bir besinin alerji yapıp yapmadığı bebekte 3 gün içinde belli oluyormuş. o yüzden erken başladım testlere. bir-iki daMLA şeklinde 3-4 gün arayla deniyorum. şimdilik alerji yapan çıkmadı ama dünya kadar besin var.

Çok da kullanma pudra canım pek önerilmiyor.
Benim kızında boynunda pişik dizlerinin dirseklerinin arasında ve kasık bölgesinde isilik var. Doktorumuz kesinlikle pudra önermiyorum dedi. Önce mustelanın vücut temizleme suyuyla silip sonra kurulayıp bepanthol sürüyorum. Bayaa bi azalma oldu

Bizimkilerden nadir sanırım:silah:ama çok zor oluyor, ekstra bulabildiğin bi çözüm var mı, sen dışarı çıkabiliyor musun yalnız, nasıl yapıyorsun?
Yok cnm yalnız çıkmıyorum. Bi çözümü yok bence kızımda böyleydi kucakta geze geze büyüdü:) bebek arabasında durdurmaya çalışıyorum emzik vererek falan baktım durmuyo hop kucağa

Selam kızlar günaydın, mastit olduğumu nasıl anlayabilirim.dün gece bi anda kan çekilmesi gibi bir his oldu . Halsizlik var çok kötü ve sol göğsümde koltuk altıma doğru sertlik az ağrı var . Mastit mıdır bu acaba

Kızlar tattırmak için çok erken değil mi ya sizinkiler daha 4 aylıkk bile olmadı. 4 ayı bari bekleyeydiniz:)
bence çok erken değil canım. tattıkları zaten sıvı şeyler ve 1-2 damlayı geçmeyen şeyler. şuan değişik tatlara alışması ve alerjileri olup olmadıklarını anlamak hedefim

Kızlar yardımmm ! 3 aydır düzenli emiyordu oğlum. 1 buçuk saatte hemen acıkıyordu taa ki 1 haftaya kadar .. Oğlum artık 3 4 saatte bir emmeye başladı ve malesef sol memeyiemmiyor. Diş çıkarıyoruz o yüzden mi vilmiyorum ya bi daha emmezse şuan oturdum ağlıyorum

Kızlar yardımmm ! 3 aydır düzenli emiyordu oğlum. 1 buçuk saatte hemen acıkıyordu taa ki 1 haftaya kadar .. Oğlum artık 3 4 saatte bir emmeye başladı ve malesef sol memeyiemmiyor. Diş çıkarıyoruz o yüzden mi vilmiyorum ya bi daha emmezse şuan oturdum ağlıyorum
Tek meme reddi ara ara bizde de oluyor. Yatirip tersten emzirmeyi denedin mi

Artik 6 saat bile yemeye bilir KuZum iştahsız olarak düşünme bizim ki 6 saat rmmrdi doktora yazdim panikle emmeye bilir geve kalkmaya bilir kendi belirleyecektir ne zaman ne içeceğini dedi 120 zayen 4:5 saat tutar onu
Bilmiyorum kuzum valla iyice çorbaya döndü beynim.. Sabah en son 8.30 da 60 cc icti saat simdi 12 ye geliyor hala istemiyor. 13.30 da randevumuz var bakalim tahlil falan yaptiracam artik. Sadece geceleri biraz daha iyi yiyor gündüz resmen tok evin aç kedisi modunda

Bilmiyorum kuzum valla iyice çorbaya döndü beynim.. Sabah en son 8.30 da 60 cc icti saat simdi 12 ye geliyor hala istemiyor. 13.30 da randevumuz var bakalim tahlil falan yaptiracam artik. Sadece geceleri biraz daha iyi yiyor gündüz resmen tok evin aç kedisi modunda
Bizde geceleri iyi emiyoruz. Bu performansını gündüze saklasa gündüzkini geceye süper olacak. Gece 11-2- 4- 5:30 şeklinde emişlerimiz mevcut.

Kız ne cabuk agliyorsunuz her şeye aglama :)) bak benim bebe beni dogdugundan beri reddediyor hala direniyorum günde bir kere bile emzirmedigim oluyor sagip veriyorum. O kadar istahsiz ki bir yere bırakıp 24 saat sonra gidip alsam açım diye ağlamaz. Uzun boylu çıtırık bişey oldu iyice :D merak etme dis cikariyorsa ondnadir iştahsizligi seni reddetme durumu oldugunu sanmiyorum

Bizde geceleri iyi emiyoruz. Bu performansını gündüze saklasa gündüzkini geceye süper olacak. Gece 11-2- 4- 5:30 şeklinde emişlerimiz mevcut.
Aynen canim bizim de geceleri daha iyi. Tamam hic aglamiyor ama ben de firsat vermiyorum kibirdadigi gibi kalkip suy isitiyorum ya da mama veriyorum tekrat uyuyor. Bizim de 11.30- 2.30 -6.30 -8.30

Back
X