- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.461
Biz de de durum öyle maalesef2gundur ediz gunduzleri uyumuyo.kollarimda uyuyo yere koyup pispislayana kadar aglamaya basliyo.uyumadigi icin de huzursuz.agliyo surekli.simdi oturmus ayagimda salliyorum.oruc oruc derman kalmadi.
Direk mi başladınız cnm. Hippin mamasını neden kullanıyorsunuzHanimlar selam biz ek gıdaya basladik geçen sefer yazmıştim bi aoç sutunude o sutten mayaladıgım yorduda bende oglumda çok begendi kasikla yemege alistık biz yogurdu yiyoruz yarın 4. ay asilarimiz var yarından sonrada hipp in prinçli mamasını kendi devam sutuyle hazırlayıp vercegiz haftaya çarşambada meyvelere baslayacagız cok eglenceli bi sureç bu ek gıda işi tabi emzirmeyede devam ediyorum. Yarın aşıyı olduktan sonra 4. ay asilarindan sonra neler oluyo yazarım sevgiyle kucaklıyorum
Hastaneden çıktık hic yemiyo aç yasiyo ben aklımı kaybedecem dedim doktor bir tartti 6 günde 230 gr almışYaptır bakalim KuZum aklında kalmasin en azından
Benimki ben istemesem de oturuyor canim kucagimda bana hic yaslanmak istemiyorKızlar benim doktorum 4.ayın başında yavaş yavaş kucağında oturtmaya başlayabilirsin dedi. Sizler başladınız mı?
Maşallah cok tatli merve hanimBen oturtmasam bile bizimki oturmak için can çekişiyo. Karın kası çalışıyor hergün. Daha tam dönmüşlüğü yok sıpanın ama o kafa dik duracak. Ya ayakta kilttiricem yada kucakta oturacak. Kucağımda yatmak bile yok
Benimki oğlak yalnız:)))Diyorum ya bu kova burçları böyle :) @-nemesis- :)
Benim de çok dökülüyorHanımlar selam benim de bebeğim 23 ocakta doğdu sayfanızı takip ediyorum.size birşey soracağım benim çok fazla saçım dökülüyor Sizinde öyle mi
Cnm siz şu kadar cc içiyor diyorsunuz ya ben sağarak versem 400 ü bile geçmez belki çünkü sağıp verdiğimde 50 cc ancak bitiryor. Benim düşüncem anne sütünde cc lere takılmamak lazım. Kiminin sütü suludur bebiş çok çok emer ancak doyar çok kilo almaz. kimininki koyudur az bişeyle doyar diye düşünüyorum ben. Dönem dönem de değişiyor zatenHastaneden çıktık hic yemiyo aç yasiyo ben aklımı kaybedecem dedim doktor bir tartti 6 günde 230 gr almışyalancı oldum resmen doktor baya güldü bana annesi bu çocuk cok hareketli ondan sabit durup yemek istemiyordur dedi. Gülücükler attılar biraz konustular doktorla. Biberon basligi hala 0-3 ay kullaniyordum onu değiştir dedi ve gece iyi besleniyorsa gündüz ihtiyac duymuyordur dedi. Yani bebisin biseyi yoj 3.5 aylik 6 kilo ama nasil oluyor nasil almış anlamis degilim
Cerrahi KuZumHangi doktora gitmistin canım sen ? Dahiliye mi ?
Dogru söylüyorsun canim ben bu hafta ilk defa süt arttirici kullanmaya basladim ve mamayi iyice azalttim. Sen diyince farkettim belki de süt çabuk besledi çocuğu.Cnm siz şu kadar cc içiyor diyorsunuz ya ben sağarak versem 400 ü bile geçmez belki çünkü sağıp verdiğimde 50 cc ancak bitiryor. Benim düşüncem anne sütünde cc lere takılmamak lazım. Kiminin sütü suludur bebiş çok çok emer ancak doyar çok kilo almaz. kimininki koyudur az bişeyle doyar diye düşünüyorum ben. Dönem dönem de değişiyor zaten
Canim ben ilk defa bir haftadir süt arttirici aldim. Galactago damla kullaniyorum bir de humana çay aldim ama pek kullanmadim onu. Helva da çok süt yapiyor dediler ondan da yemeye basladim. Bir dw dereotu cok iyi süt yapiyormus ama onu da kullanmadim henüz. Simdilik damla yetiyorKızlar sanırım işe dönüyorum cidden. İşyeri insan kaynakları problem yapmadı, bana kolaylık sağlayacaklar. Bıgün de anneme gittim ben dokunmadan annem baktı bebeğe, biberonla içirdik sütünü içti.
Şimdi sorun şu buzlukta çok az sütüm var.
Hastane tipi sağma makinesi kullanan oldu mu, bende medela var çok iyi sağmıyor. Evdeyken biriktirmek için kiralama yapsam mı?
Bir de günde 600-700cc sütünüz nasıl geliyor ne yiyip içiyorsunuz kızlarestherr Birdilimkek
Bende işe dönünceye kadar biberona alissin diye akşam birkez sagip ertesi gün veriyorum bebeğime çok sevmiyor biberonu.bebegim sadece anne sütü alıyor. Süt konusunda da benim deneyip fayda gördüğüm en başta promalt, bulgur pilavı,isirgan otu lapasi,dereotu,kavun,üzüm pekmezi ,mantar benim sutumu bunlar arttırdı.helva hiç işe yaramadı 15 günde 2-3 kg helva yedim hiç değişmedi. Birde ılık duş arkasından göğüsleri uyarmak için masajKızlar sanırım işe dönüyorum cidden. İşyeri insan kaynakları problem yapmadı, bana kolaylık sağlayacaklar. Bıgün de anneme gittim ben dokunmadan annem baktı bebeğe, biberonla içirdik sütünü içti.
Şimdi sorun şu buzlukta çok az sütüm var.
Hastane tipi sağma makinesi kullanan oldu mu, bende medela var çok iyi sağmıyor. Evdeyken biriktirmek için kiralama yapsam mı?
Bir de günde 600-700cc sütünüz nasıl geliyor ne yiyip içiyorsunuz kızlarestherr Birdilimkek
Ne canım süt arttırıcıDogru söylüyorsun canim ben bu hafta ilk defa süt arttirici kullanmaya basladim ve mamayi iyice azalttim. Sen diyince farkettim belki de süt çabuk besledi çocuğu.
Galactago damla kullaniyorum canim bir de arada helva yiyorum. Humana cay aldim ama henuz pek kullanmadimNe canım süt arttırıcı
Uras artık versem 2 memeyi de alıyor
Canim ben ilk defa bir haftadir süt arttirici aldim. Galactago damla kullaniyorum bir de humana çay aldim ama pek kullanmadim onu. Helva da çok süt yapiyor dediler ondan da yemeye basladim. Bir dw dereotu cok iyi süt yapiyormus ama onu da kullanmadim henüz. Simdilik damla yetiyor
Bende işe dönünceye kadar biberona alissin diye akşam birkez sagip ertesi gün veriyorum bebeğime çok sevmiyor biberonu.bebegim sadece anne sütü alıyor. Süt konusunda da benim deneyip fayda gördüğüm en başta promalt, bulgur pilavı,isirgan otu lapasi,dereotu,kavun,üzüm pekmezi ,mantar benim sutumu bunlar arttırdı.helva hiç işe yaramadı 15 günde 2-3 kg helva yedim hiç değişmedi. Birde ılık duş arkasından göğüsleri uyarmak için masaj
Aynı benimki... uykusu çok var kucakta uyuyor yere koyunca hemen uyanıyor.. görsen aslında okadarda derin uyuyo gibi.. Ama hemen uyanıyor2gundur ediz gunduzleri uyumuyo.kollarimda uyuyo yere koyup pispislayana kadar aglamaya basliyo.uyumadigi icin de huzursuz.agliyo surekli.simdi oturmus ayagimda salliyorum.oruc oruc derman kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?