2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yabancilik cekme konusunda kimsenin bilgisi yok galiba yada kimse takmadi beni neyse
Benim oğlan da babannesiyle dedesinde durmuyo basıyo feryadı onlara göre hep ağlayan bi bebek ama benim yavrum daha 3 aylıktan kahkahayla güler içten sevilince anlıyo kuzum benimm kurban olurum uyyo şuan özlüyorum sıpamı

Ya benim bebe cok aglakk kizlar.bi yerde 5dak duruyo.sonra aglamaya basladi.uyaniyo 5-10dak sonra huysuzlanmaya basliyo.gun boyu kucakta.evde dolasiyoruz.sonra ondan da sikiliyo bi daha agliyo.butun gun boyle.ne beyin kaliyo ne bisey.ayaklarm agriyo artik evde gezmekten.ne yapacaz boyle.buyudukce gecer diyodum..ee ne zmaana kadar.

Saçmalama kız. Ne takmaması ben anca okudum. Nemesisin sıpası daha erken başladı yabancılamaya. Yapacak bişi yok sanırım. Onu öyle kabullenmek daha doğru
Benim bebeğim de yabanciliyor. Sadece anne ve babada ağlamadan duruyor.
Bacim benim ki 2.5 ayliktan beri yabanciliyor. Annem filan bile yaklassa ciglik kiyamet. Cozumu yok buyudukce gececek.
Ya kizlar okadar kotu agliyorki tam bi saat agladi ki esimde kv da herkes bsy olucak diye korktu tam eve gelip kimliklerimizi alip hastaneye gidicektik kendi evimize girince sustu tu yabanci evi bile farkediyor bunun hic bi cozumu yokmu ya nasil alistirsamki nasil sustursamki agladimi asla susmuyo cok kotu agliyo yavrum suan gerçekten cok kotuyum şoka girdim resmen igne yapilirken bile bu kadar aglamazdi

Canım ben emzirmiyorum ama bütün gün çıkan süt o. Humana still içiyorum bide lactamil bide su yemek konusunda yediğim içtiğim yok açıkcası ha bide bende uyku süt yapıyo

Bizimde tam tersi gece çok az yiyo dün 920 cc içti bugün 690 günü gününü tutmuyo

Canım birgün görümcem geldi bizim oğlan ağlarken katılıyordu 5 6 sn kendine gelemiyordu morarıyordu o da bunu bilmiyodu kucağına almasıyla bastı feryadı gitti nefesi morardı görümcem fenalaştı hemen aldık yavrumu ben alışkındım görümceme su filan içirdik ben oğlumu ağlatmamak için telsiz aldım ıh demesiyle koşar giderim odasına şimdi geçti katılma huyu çok şükür seni iyi anlıyorum düzelir merak etme

Canım benimki 1 ay 10 günlüktü annemlerde kalıyodum hep eşim geldi askerden eve geçtim 3 gün uyumadı ondan çncede misafirliğe girmiştim ordada öyle şimdide evin yatak odasında uyuyo sadece oturma odasında bile ağlıyo ama uyumuyo çok zor oluyo nasıl böyle oldu anlamadım

Kiyamam ben ona :))) nazar degmistir okusaydin bebegi üzerinde cevşen bulundur

Bizimde tam tersi gece çok az yiyo dün 920 cc içti bugün 690 günü gününü tutmuyo
Masallah canim cok iyi iki günü dengelemis demek ki. Ben salmaya karar verdim artik çünkü az icmesine ragmen anne sutunu arttirip mamayi kesince 6 günde 230 gr almış. Demek ki katreinur . arkadaşın da dedigi gibi mühim olan miktar degil kaliteli beslenmek

Aynen oyle katilarak agliyo mirariyo resmen kimseye gitmiyordu ama cok sakin bebekti bugun butun. Aile korktu bu kadar beklemiyorlardi esimle ikimiz hala birbirimize bakip bakip o neydi oyle diyip duruyoruz insallah duzelir canm ya

Aaa ayni canm ya tek yatak odada yataginda yatiyo salonda da kendi odasinda da yatmiyo ama daha cok kucuklerya nerden anlıyorlar nerde yattiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…