2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaarr daha cok erken bi seyler tattırmak icin. Çocuğunuz emiyorsa, mama icmiyorsa ve terleyen bi bebek degilse su bile icirmeye gerek yok. Sadece anne sutu aldigi şu kısacık dönemin tadını cıkartın. O tombul bacaklar pofidik kollar hep sizin sütünüzle oldu. Tattırmak icin ilk dişin cikmasini bekleyin olur mu? Daha cok minicikler...

Mastit korkunc bi sey. Olunca anlamamana imkan yok. Dokuda yanma hissi ve agrı, sende ates ve halsizlik olur. Memendeki aci kol altına kadar hissedilir.

Geçmiş olsun canim Kızarıklık yoktu bende ateşte oldu olabilirsin mastit bi göster KuZum

Büyüdükçe emme arası açılır KuZum memeyi almaması dişten olabilir ağlama 3/5 saat normal acıkınca emecektir üzülme

Yaptır bakalim KuZum aklında kalmasin en azından

2gundur ediz gunduzleri uyumuyo.kollarimda uyuyo yere koyup pispislayana kadar aglamaya basliyo.uyumadigi icin de huzursuz.agliyo surekli.simdi oturmus ayagimda salliyorum.oruc oruc derman kalmadi.

Kızlar benim doktorum 4.ayın başında yavaş yavaş kucağında oturtmaya başlayabilirsin dedi. Sizler başladınız mı?

Bence erken değil canım. Doyumluk değil tadımlık zaten. Pkadarlık farklı besinle anne sütünü reddedeceğini sanmıyorum. Tadı bilmesi ve alerjisi olup olmadığını anlamak sadece. Toplam yarım çag kaşığı etmez. Yani oranlasan 1000de 2-3 eder. E 6. aydan sonra verilen ek gıda belki binde 100-150 dir. Tercih meselesi tabiki. Herkesin kendi takdiri. Zaten kimi doktor 4. Ayda ek gıdaya geçilmiş olmasını tercih ediyor ama trend oldu diye sürüden ayrılmamak için 6 ay diyorlar. Benim doktorum oğlumda 4. Ayda başlatmıştı.
Dişle bir alakası olamaz canım. Benim oğlum 10,5 aylıkken diş çıkardı. Burdan bir arkadaşımızınki 3 aylıkken benim önceki gruptan bir arkadaşım 2,5 aylıkken diş çıkardı bebesi. Genellikle 6-8 ay arası sanırım. Yani dişle bağdaştırmak çok doğru gelmedi bana.

Kızlar benim doktorum 4.ayın başında yavaş yavaş kucağında oturtmaya başlayabilirsin dedi. Sizler başladınız mı?
Ben oturtmasam bile bizimki oturmak için can çekişiyo. Karın kası çalışıyor hergün. Daha tam dönmüşlüğü yok sıpanın ama o kafa dik duracak. Ya ayakta kilttiricem yada kucakta oturacak. Kucağımda yatmak bile yok

Eklentiler

• 9AB09170-1651-4BE8-84EB-01A41720DADB.webp
    27 KB · Görüntüleme: 89
Ay maşallah yerim ben bunu:) benimki de yüksek yastığa yatırırsam bi kaç kere döndü ama oturma meraklısı kafayı dikip duruyor

Hanımlar selam benim de bebeğim 23 ocakta doğdu sayfanızı takip ediyorum.size birşey soracağım benim çok fazla saçım dökülüyor Sizinde öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…