2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bu sabah ayn konuyu ben yazdım, sonra tüm gün göğüs kontrolüyle geçti canım. Çoğumuzda aynı durum, arkadaşımı doktora da sordu, normalmiş.

Bu sabah ayn konuyu ben yazdım, sonra tüm gün göğüs kontrolüyle geçti canım. Çoğumuzda aynı durum, arkadaşımı doktora da sordu, normalmiş.
Hmm peki teşekkür ederim :) birde ultrason a girdiğim de 2 gün ilerde gidiyordu şimdi tam günün de gidiyor gelişim geriliği falan olabilir mi acaba 2 gün geri gitmesi. Bir bilginiz var mi

Hmm peki teşekkür ederim :) birde ultrason a girdiğim de 2 gün ilerde gidiyordu şimdi tam günün de gidiyor gelişim geriliği falan olabilir mi acaba 2 gün geri gitmesi. Bir bilginiz var mi

Bu ilk zamanlar çok milimetrik farklılıklar etkiliyor gününü.hiç kafana takmana gerek yok 2-3 günü.

Yok canim takma kafana hic. bu hafta bi olcer oyle cikar bi olcek boyle cikar. bu haftalarda belli olmaz tabi ama ileriki haftalarda yapisiyla da alakali olan seyler, kimi bebek 2500kg dogar ama saglikli dogar yani onemli olan boyu kilosu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…