2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar son 40 sayfayı okuyamadım inşallah çok iyisinizdir. Ben 10 gündür berbat bir haldeyim. Resmen bulantılı halsiz günlerimi arıyorum.
Vajina uçuğu gibi bir dert buldum. Canım cayır cayır yanıyo. Yürüyemiyorum. En fazla wc ye gidiyorum. Wc kabusum oldu. Tuvaletini yapabilmek çok büyük bir nimetmiş meğer. Kabızlık yaşadığım günlerimi bile arıyorum. Tuvalete çıkarım korkusuyla hiçbişi yiyip içmemiştim. Daha kötü olunca bolca yiyip içmeye başladım. Dua edin atlatayım şu illeti. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan yada yaşamış birini tanıyan varmı. Netten biçok şey araştırdım ama yaşayan birinin tecrübesi başka oluyor. Allahım düşmanıma vermesin. Bebeğime zarar verirse diye ödüm kopuyo şükür onda sıkıntı yok şimdilik

Cok gecmis olsun canim cok üzüldüm. Hic duymamistim oyle bisry bi ilaci vs yok mu acaba bir an once atlatirsin inşallah.
Ben de bugunlerde idrar yolu iltihabindan dolayi kasik ve bobrek agrisi cekiyorum dedigin gibi bulantilari falan unutturdu. Hepimiz atlatip bu gunleri saglikli bi hamilelik gecirekim inşallah

Günaydın kızlar şu 1 haftadır uyku düzenim berbat geceleri hiç rahat u
yuyamıyorum deliksiz uyumayı özledim

Kanama sürüyor maalesef ve ilaçlardan başka çare yok

canım moralini bozma hiç benim arkadaşımın 4 aya kadar sürdü ve bebeği kesin kaybettik dediler kaç defa kanamadan dolayı. bebekleri 6 aylık oldu doğdu büyüdü bile. Çok şükür. Allah nasibine yazmışsa kanasa bile tutunmaya devam edebilir. sen bol bol dua et Allahümme ya Evvelü, Allahümme ya Mucib ve Allahümme ya Mübdiu çek bol bol. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah güzel haberlerini alırız.

Günaydın kızlar şu 1 haftadır uyku düzenim berbat geceleri hiç rahat u
yuyamıyorum deliksiz uyumayı özledim

ya bende öyleyim bu gece ezandan sonra hiiiiiçççç uyku yoktu. hiç kalitelide uyumuyorum yarı uyanık vaziyette. nedenki acaba yaaa aynı haftadaymışız acaba bizim gibi olan başka varmı?

ya bende öyleyim bu gece ezandan sonra hiiiiiçççç uyku yoktu. hiç kalitelide uyumuyorum yarı uyanık vaziyette. nedenki acaba yaaa aynı haftadaymışız acaba bizim gibi olan başka varmı?
Bu haftalarda normal heralde cnm kan hacmimiz artıyor yada sıcaktan.
Birde bende akşamları baş ağrısı oluyor

Vajinal uçuk kesin çok zordur. Benim yıllardır dudağımda çıkar, t davi filan da gördüm ama hala çıkıyor. İki dudağımı kapladığını ve yemek yiyemediğim günleri biliyorum. Korkunç da bulaşıcıdır. Umarım en kısa sürede geçer ve bir daha çıkmaz.

Günaydın kızlar, bebeğini kaybedenler olmuş cok üzüldüm. Kanaması olanlarinda allah yardımcısı olsun diyorum.

Aşırı derecede bel ağrısı çekiyorum,zaten oğlum gecede 2 3 kez kalkıyor uykularım yarım ama iyice uyuyamaz oldum. Allah yardımcımız olsun.

3 7 ay arası benim çok güzeldi ilk hamileligim bir an önce o günleri bekliyorum.

Selam arkadaşlar geceleri bende uyuyamıyorum. Durmadan kalkıyorum. Nefes darlığı çekiyorum. Çarpıntı oluyor gibi oluyorum. Şu boağzımın altında sanki bişey oturuyor o derece darlaniyorum. Sırt üstü yatmakta zorlanıyorum. Yan yatınca aynı. Mide bulantım çok şükür azda olsa azaldı. Ama şu nefes alamama beni bitiriyor. Tiriotim de var 2 hafta önce doktor 150 mg hap yazdı onu alıyorum. Ama tamda o 2 haftadan beri nefes darlığı çekiyorum. Hapla alakalı olabilirimı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…