2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba bende 150lik kullanıyorum tiroidim hiç yok benim.ilaca alışma evresinde oluyor kalbin ağzında atıyor gibi hissedebilirsin.İlac dozun fazla gelmiş olabilir doktorunu arayıp nefes darlığını söylersen belki dozu düşürebilir.Çok geçmiş olsun bu arada.

Merhaba kızlar yazdıklarınızın hemen hemen hepsini okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmamıştı.Bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Allah yaşatmasın tekrardan.Kanaması olan arkadaşlara da sabır diliyorum.

Bayram tatiline 8 saatlik yola gittim giderken sıkıntı yoktu memleketteyken kahverengi lekelenmem oldu.İğne ilaç toparladım.daha sonra doktora gitmedim bu hafta içi kontrole gideceğim inşallah bi problem yoktur 9+3 olduk.

Teşekkür ederim cevap için. Ah ah aynen kalbim ağzımda atar gibi. zaten 100 mg kullanıyordum ve tiriotim yükseldiğini söyledi ve böylece arttırdı doktor. Ama senin demen gibi bi görüneyim doktora inşallah. AllaH yardımcımız olsun.

Selam, troid konusunda ben de cok dikkat ediyorum. Eger ilacin dozu arttiysa ilk bikac hafta carpinti yapiyor. Ama nefes darligi olmuyor bende

ARKADAŞLAR KIZLAR ELİMDE EMEDUR 200 MG VE METPAMİD 10 MG MİDE BULANTISI İLACI VAR MG AZ DİYE METPAMİDİ İÇTİM SABAH İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ CANLAR YA İÇTİM DAYANAMADIM ARTIK HAFTALARDIR BİŞEY YİYEMİYORDUM İLACI İÇTİKTEN SONRA SU VE TOST YEDİM KENDIME GELDIM İNŞALLAH BEBEĞİME BİŞEY OLMAZ ÇOKTA KORKUYORUM

Bişey olmaz canım bana da emedur verdi dr ama o fayda etmedi şimdi zofer 4 mg kullanıyorum anca o iyi geliyor bana da

Merhaba.. içimdeki korkukardan bir arınsam herşey güzel olacak... kötü haberler almıl bazı arkadaşlar hepinize geçmil olsun...

Merhaba.. içimdeki korkukardan bir arınsam herşey güzel olacak... kötü haberler almıl bazı arkadaşlar hepinize geçmil olsun...
Bence hiç kafana takma kendini yıpratıyorsun sadece. Ilk gebeligimde sürejli kafama taktım üstelik bide kanamalı gebelikti. Aslında gereksizmiş. Herşey oalcagina varıyor.

İlk gebelikte bende okadar rahattımki.. bunda ne olduysa sankimheo kalbi duracak ve biz asla bilemeyeceğiz gibi geliyor fbtl

İlk gebelikte bende okadar rahattımki.. bunda ne olduysa sankimheo kalbi duracak ve biz asla bilemeyeceğiz gibi geliyor fbtl
Bende ilkinde böyleydim sürekli doktora gidiyordum ama şimdi düsünuyorum ben doktora gitsem bile sonuçta ben cıkar cıkmaz bile durabilir ve bunu asla bilemem. Böyle rahatlatiyorum kendimi.

Uykuyu seven ben erkenden uyanıyorum. Gece kaçkez kimbilir. Ama havalarda sıcak. Antalya cayır cayır.. şimdilik panike engel olamıyorum. Boşluktan sanırım yaz tatili bana yaramadı kızlar

Selam kizlar yarin nasipse 12. Haftamiza girecegiz şimdiye kadar kusmayan ben bu sabahtan beri evi batirdim banyoya yetisemiyorum resmen. Allah tan halilarimi yikamaya vermiştim yoksa batmisti her yer. Aman bee 12. Hafta geçer dedik ben resmen 1 gün kala jübile yaptim

Ay bu hafta da bitsin bir daha ki haftaiçi kontrole gitcem 12 bitmiş 13 ün içinde olcam yanii
en son 9. Haftada gitmiştim sanırım :))

Ben de yarın 12 ye giriyorum :)

canım bendede yaklaşık 1.5 haftadır öğlenleri miğde bulantısı var. tamamen nazar ettik biz bence. hiç bulantım yok dedim. aşermiyorum dedim. şimdi yemeğin ardından jübilesini yapıyorum. hemen bulanmaya başlıyor terbiyesiz. :)) neyse belki psikolojiktir bilmiyorum. bebeğimi 29 hazirandan beri görmedim. içerde ne var ne yok bilmiyorum. heralde vücudum kendi kendine böyle bulanmaya başladı.
Birde acaip aşerme var. sonrada oldu oda. herşeyden gözkirası canım istiyor. pazara gittim dün ve bir daha gitmicem karar verdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…