2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Erkek ismi bulamıyorum yaa hiç bir isim hoşuma gitmiyorrkız olursa işimiz kolay:)

Bende erkek isimleri Toprak, Demir, Poyraz var. Bir de eşimin ismi olmasa kesin Çınar düşünürdüm :)

Kız ismi de Yağmur ve Defne olabilir.

Ama bunlar çok değişebilir tabi.

Selamlarr taze hamileler :)
Kizlar ikinci hamileligim suan 8 haftalik minnos.
Ama ben henuz doktora gitmedim.
11. Haftada gideyim gitmiskende 2li taramasi yapilir dedim salladim biraz mevzuyu.

Acikcasi özele gidip oglum kardesinide gorsun istiyorum ilcedeyim burda devlet hastanesi var. Gidip pekte sira bekleyesim yok.
Bu gevsekligim ikinci hamilelik oldugundan heralde :)

Oooooooo süper sabırlı bir anne geldi :) hayırlı olsun. Burada o haftaya kadar hiç doktora gitmeyen kimse olmadı diye hatırlıyorum.

Esimin adı oğuzhan :)
Hatta alparslan koycaklarmis son anda vazgecmisler :)
Simdi oglum olursa yavuz selim koyucaz kizada Allh kerim :)

Oooooooo süper sabırlı bir anne geldi :) hayırlı olsun. Burada o haftaya kadar hiç doktora gitmeyen kimse olmadı diye hatırlıyorum.
Cok utandim suan :)
Oglumu da alip tıpış tıpıs gideyim bari :)
Çilek kız diyip duruyo bi görsün :)

Esimin adı oğuzhan :)
Hatta alparslan koycaklarmis son anda vazgecmisler :)
Simdi oglum olursa yavuz selim koyucaz kizada Allh kerim :)

Biz de öz Türkçe isim düşünüyoruz canım erkek olursa ilk olum Mehmet Zahid ona uyduramam zaten de , ikinciyi bu tarz isimlerden düşünüyorum Yavuz Selim i de önermişti eşim Alp Tekin felan :))

Biz de öz Türkçe isim düşünüyoruz canım erkek olursa ilk olum Mehmet Zahid ona uyduramam zaten de , ikinciyi bu tarz isimlerden düşünüyorum Yavuz Selim i de önermişti eşim Alp Tekin felan :))
Aynen bizde öyle kız olursada eski türk isimlerinden. Kv adı ayşe ben onu da düşünüyorum kız olursa cok severim kendisini istiyoda belli ama yaninada hüma yada gülce.
Ayşehüma
Ayşegülce kulaga hoş geliyo gibi.
Oğlum da adnanefe. Eşim son ana kadar yavuz selim istedi sonra baktik kp istiyo ismini kırmayalim dedik. Yaninada efe koyduk. 50 cmlik cocuk nasil adnan diye sevcem dedim :)

Evet onceki hamileligimde bana ondan yaptilar. Sadece 1 tup kan ve 11. Haftada yapildi. Hatta kesin cinsiyeti de veriyor. Biz kiz oldugunu 11. Hafta ogrendik.NIFT diye geciyordu sanirim.

Canim benim ilk dogumdan sonra kuyruk sokumunda cıban cıkmisti o ne rezalet ne acılı biseydi ustune hemoroid falan cok zordu.
Kv cim kara merhem diye bisey sürmüstü o zaman 2 saat icinde iltihap patlaymisti ama nasil aktı anlatamam.
Senin cıban icerdemi dısardami bilmiyorum ama bunu bi arastir insallah.

anladım canım benimde kanama alanım hala var ama küçülmüş dedi dr baya normal ultrasonla bakılıyor o zaman ense kalınlığı anladım
İkili test zamanı bakıyorlar ense kalınlığına normal kontrolde demezler bence.. ayrıca 2li testle 3lü test dedikleri birbirinden farklı şeylermiş canım.. ben de daha tecrübe etmedim ama YouTube'da izledim detaylı videosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…