2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim de kp nin ismi Mehmet, Zahid de son dakika çıktı rüyada görüldü falan öyle ekledik :))

Kız olursa Defne düşünüyorum kökeni Türkçe olmayabilir ama çok içime sindi başka düşünmek dahi istemiyorum :))
Ayşehüma daha hoş geliyor kulağa güzelmiş canım :)

Demi ayşe hüma :)
Ay bakalim bi ara doktora gidersem insallh :)

Ben oglumun adı ömer. Ben cok isteyerek koydum. Eşimde sevdi beğendi ama şimdi erkekte olsa kizda hic isim yok aklımda. Ilkinde cok kız olsun diye geçti içimden oglum oldu, şimdi hicbir cinsiyet tahminim yok. Ama herkes yine erkek diyor bakalım.

Ay sorma cinsiyet konusu bu aralar çevremde kızı olanların kızı oğlu olanların erkek oluyor yine ikiz olanın da ikisi de kız ben de diyorum herhalde arkası yine erkek olcak bnmkinin

Benim çıban değil. Uçuk. Bisürü uçuk.öyleki vajinam 2-3 kat şişti. 10 gündür öldüm. Kadın doğum doktorları bu konuda çok yetersizler. Dün cildiye doktoruna gittim. Onun verdiği ilaçlar bir günde rahat tuvalete çıkmamı sağladı. Şuan ağrım sızım Oluyor ama dayanılır ölçüde. Çok çok şükür

Ay cok ilginc :) resmen ayni isimleri dusunmusiz, bende kiz olursa Gülce istedim ama esim istemiyor. bakalim kiz olursa ne olur.

benim de ikinco gebeligim kix plursa zeynep istiyorum erkek olursa esim bulcak ismini oyle soyluyor oglumun adi muhammed

Ne güzel cinsiyet tahminleri, isim arayışları başlamış.. benim de yarın sabah 9 da randevum bakalım minik bişeyler göstercek mi bize. 3 haftadır görmüyoruz miniğimi ve çok heyecanlıyım.

Cinsiyet konusuna gelince hiç fikrim yok ama kızıma hamileliğimden çok farklı bir hamilelik olduğu için ve cevremdeki herkes erkek dediği için erkek hissediyorum sanki ama etkilenmişte olabilirim

Iyi geceler arkadaslar.bi haber vermek istedim.gunlerdir bakamiyorum nete.kafami dagitmak istedim.sizide uzmek istemedim.kanama ve lekelenmelerim devam ediyo.keselerden birinin gelisimi tamamen durdu kanamalarida o yapiyo ama digerinide riske atiyo.bekliyoruz korkuyla yuregimiz agzimizda.insallah bende atlatirim bu sıkıntilari saglikla kucagima alirim insallah bu defa.kendinize cook iyi bakin

İnsallh canim saglikla kavusursun bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…