2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim Halen içimde ne kız ne erkek olur gibi bi hissiyat hiç Yok o yüzden bi isim fikrim bile yok henüz .. sizler de var mı bişey hisseden :)

Benim Halen içimde ne kız ne erkek olur gibi bi hissiyat hiç Yok o yüzden bi isim fikrim bile yok henüz .. sizler de var mı bişey hisseden :)
Ilk cocugum erkek suan 4 yasinda.
O ilk duydugundan beri kız demi anne cilek kiz demi diyo ona guvenerek kiz diyorum hic erkek gibi dusunmuyorum :)

Oo kızlar ne güzel isim konuşmaya baslamissiniz ben hala korktuğum için bir şey düşünmeye korkuyorum çok kızmıs gibi düşünüyorum ama nedense erkek olursa eşim direkt babasının adını koymak istiyor yusuf bende cok kiramiyorum kötü bir isim De değil diye belki yanına bir şey ekleriz

ay valla bilmiyom napcamı kafam allak bullak bu tarama testleri beni benden aldı yaptırma 3 lü yaptırırsın dedi dr perşembe baska dr gitcem bakalım ne dicek ense kalınlıgını ben gidince sorucam bu sefer

ay valla bilmiyom napcamı kafam allak bullak bu tarama testleri beni benden aldı yaptırma 3 lü yaptırırsın dedi dr perşembe baska dr gitcem bakalım ne dicek ense kalınlıgını ben gidince sorucam bu sefer
Ya eğer yaptırmaktan yanaysan 14. Haftaya gelmeden yapılıyormuş bu ikili test ve ense kalınlığı vs.. ben de 25ine aldım randevuyu sen de vakit geçmeden başka doktora sor ozaman canım

Canım resim baya dalgalı ama şu an kıza benzettim. İki hafta içinde gideceksen daha net bir fotoğraf alırsın, bir daha bakarız.

inş. Yaklaştırıp ekran fotosu aldım yukleyebilmek için. Usg ye göre 3. Kız diyensin. Ben de güzel tahminler yaparim bana kız gibi geldi ama belirgin bir nub yok. Bulduğum nub bile olmayabilir.

Bana erkek gibi geldi otuz derecelik bi açi var sanki:) ama cok net degil resim

Aslında elimde daha net fotolar da net bir nub vermemiş kuzu. İki hafta sonra inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…