2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar.
Maalesef çok sık gelip yazamıyorum ama geldikçe okumaya çalışıyorum.
Mide bulantılarım hala geçmedi. Halsizlik de cabası.
Bebeğinin cinsiyetini öğrenen ilk tarama testini yaptıranlar varmış,hayırlı olsun darısı başımıza.
Bebeğimi 8 gün önce görmüştüm tekrar görmeme 6 gün var ve 6 gün geçmek bilmiyor.
Kalp atışını görmüştük ama yine de iyi mi acaba diye merak ediyor insan.
Sağlıkla sıhhatle kavuşalım inşallah yavrularımıza..

Ilk zamanlar zor geçiyor evet, ama hareketlenince kolaylaşıyor hersey. Insan çok şükür iyi diyor.

Biz de kız olursa Hayat erkek olursa Barış düşünüyoruz.
Oğlumun adı da Mert.
Mert ile Hayat uyumlu mu arkadaşlar?

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Beni bugun fena vurdu. Cok afedersiniz ama zorlaninca da kanama falan olucak, bi zarar gelicek diye korkuyorum. Noolur bana tavsiye verin
canım erik ve kayısı sana tavsiyem. bende decavit kullanıyorum da şükür öyle bir problemim olmadı. mayıstan beri erik kayısı tükete tükete ishal vaziyetteyim nerdeyse :) maşallah diyimde :))

ayy yaa ne güzel herkez bebişini görüyor.maşallah hepsine de :)) beni evhamlar bastı. haftaya çarşamba inşallah gideceğim doktora. hem bebeğimi görürüm hemde ikili testi yaptırırım heralde. ben bir şey varsa bilip kendimi ona hazırlamak istediğim için yaptırmayı düşünüyorum tüm testleri. sonra doğduğunda süpriz şeklinde o lohusalıkta depresyona girmeyim yani. Allah hakkımızda hayırlısını versin tabiki. zaten bu hamilelikle endişe kapısını sonuna kadar açmış bulunuyoruz.
artık okadar kafam karışık okadar stresliyimki rüyalarımda bile çocuğumla ilgili güzel haberlerin yanında hep bir kötü ekleme yapılıyor yani. gıcık oldum kendime. bebemde bana benzicek valla. eşimde kızıp duruyor bana. Allah şöyle mutlu mesut dertsiz tasasız hamilelik nasip etsin inşallah

Ilk zamanlar zor geçiyor evet, ama hareketlenince kolaylaşıyor hersey. Insan çok şükür iyi diyor.
Evet arkadasım aynen. İlk gebeliğimde oğlum oynadıkça karnımda oh iyi diyordum.
Bunu daha hissedemiyorum ya o yüzden endişe ediyorum.
Bizim ana sağlıkta usg kontrolü varmış bugün. Belirli günlerde kadın doğumcu gelip muayene ediyor. Acaba dedim gitsem mi?
Bir yandan da sabret 6 gün sonra kendi doktoruna gideceksin diyorum.
Ne yapsam acaba?

Ben ilkinde her hafta doktordaydım. Şimdi diyorum ki hergünde gitsem ben cıktıktan sonra ne olur bilemem o yüzden gerek yok. Evde sakin sakin randevumu bekliyorum:)

Bnm oğlum başak çok titiz 2 yaşına gircek Eylül 15 de eline bişey bulaşsa ağlar sil diye üzerine bişey sürülse mızırdanır elini pipisine bile değmiyor çok pinpirikli başak burcu

Benimde kizim basak, hatta bende basagim :) ama o dedigin ikimizde de yok

Merhaba, konusu geçti mi hatırlamıyorum. Gebeliklerinizi aile hekimlerine/ sağlık ocağına bildirdiniz mi? Bunun ne gibi faydası oluyor

Biz de kız olursa Hayat erkek olursa Barış düşünüyoruz.
Oğlumun adı da Mert.
Mert ile Hayat uyumlu mu arkadaşlar?
Çok uyumlu değil sanki Canım,uyumlu mu olsun istiyorsun?
Benim oğlumun adı da Mete,erkek olursa Mert koyarız diyorum ama karışır mı bilemedim :) kızdan yana hiç umudum yok zaten

Merhaba, konusu geçti mi hatırlamıyorum. Gebeliklerinizi aile hekimlerine/ sağlık ocağına bildirdiniz mi? Bunun ne gibi faydası oluyor
Evet Can'ım onlar da takip ediyorlar ve sanırım ger gebe takibinden ekstra ücret alıyorlar yanılmıyorsam,tetanoz aşı Zamanlarını falan telefonla haber veriyor bizim hemşiremiz ama şu 3 ay geçsin ben öyle haber vericem inşallah

Bnm oğlum başak çok titiz 2 yaşına gircek Eylül 15 de eline bişey bulaşsa ağlar sil diye üzerine bişey sürülse mızırdanır elini pipisine bile değmiyor çok pinpirikli başak burcu
Benim oğlum kova onda da var aynı şey,sanırım benden kaynaklanıyorBen başağım Şimdi biraz daha rahat davranmaya çalışıyorum ama yine de kontrollü bir çocuk

Benimde bir kızım var , sanki erkeği bulmak daha zormus geliyor bana da nedense :))) çevremde belki kız bebek sayısı fazla olduğu için sanırım son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…