- 12 Mart 2012
- 160
- 221
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.081
Masallah canimmm yarin da benim kontrol var darisi başıma insallahhhEki Görüntüle 2023119 Biz kontrolden geldik şükür herşey yolunda dedi doktorumuz, bebişimiz uyuyordu doktor rahatsız etmek istemedi.. haftaya ikili taramada cinsiyeti öğrenirsiniz dedi ama bakalım kısmet..
Maşallah kuzuya kuzu gibi uyuyor :)) günlerimiz aynı sayılırmış seninle benimde haftaya kontrolümEki Görüntüle 2023119 Biz kontrolden geldik şükür herşey yolunda dedi doktorumuz, bebişimiz uyuyordu doktor rahatsız etmek istemedi.. haftaya ikili taramada cinsiyeti öğrenirsiniz dedi ama bakalım kısmet..
Ne oldu durumunuzHakkımızda hayırlısı .. internette okumaktan gözlerim döndü. Mucize bekliyorum
amin nerde cok sanlisin cnmMerhaba koca göbüş adayları napoyosunuz bakiim:)) geçmişi okuyamadim hepiniz iyisinizdir inşallah. Uzun zamandır evim vok dağınık ve kirlenmisti ama benim yapmaya halim yoktu. Temizlik için birini bakıyordum. Sonra bugün bir komşum bana kahvaltiya geldi. Halilarim da yikamadan gelince hadi serelim halilari dedi... Sonra bir temizlige başladı kadin mutfak banyo halilar koltuklar yerler balkon bulaşık makinesini bile cekip arkalarini elleriyle sildi.. Ki bu kadının bir ayağı sakat protezle ayakta duruyor.. Allah razi olsun o kadar mutlu etti ki beni şu an misss kokulu bembeyaz esyalarima bakıp dua ediyorum. Iyi ki böyle insanlar var valla Allah suratsiz anlayissiz görumce verecegine böyle komşular dostlar versin.
Eki Görüntüle 2023119 Biz kontrolden geldik şükür herşey yolunda dedi doktorumuz, bebişimiz uyuyordu doktor rahatsız etmek istemedi.. haftaya ikili taramada cinsiyeti öğrenirsiniz dedi ama bakalım kısmet..
Ben de ben de:) bakalim ogrenmis miyiz tutacak miUyusunda büyüsün :) gözün aydın her şey yolundaymış.
Bu arada ben erkeğe benzetiyorum :)
Aynen Allah razı olsun valla. 4 tane gorumcem var ikisi evli biri kocamdan büyük ve bekar biri de kocamdan küçük. Hadi evliler uzakta duymuyorum ama kocamdan büyük ve bekar olan çok fenaa bir kaşık suda boğar kocamla beni. 3 gündür bende kalıyor küçük kardeşiyle beraber. Aynı evde iki düzen...! Kendine yumurta kırıp duruyor yaptigim yemekleri yemiyor. İki gündür çok kötüyum kusuyorum tansiyonum düşüyor neyin var bile demiyor. Mutfagima giriyor kapiyi kapatiyor eşyalarımı kullaniyor yiyip içip çıkıyor resmen pislik ya kocam kaynanama anlatti kadın ağladı ben napayim o öyle diyor... Eve ekmek getirse parasini kocamdan istiyor ama onun yedikleri sanki buzdolabinda kendiliginden yetişiyor. Valla stres hastasi etti beni defolup gitse. Komsularimdan fayda var bana aman amannnn uzak olsunlar..amin nerde cok sanlisin cnm
Oyle düşünme canim. Haklisin tedirgin olmakta ama stres yapma inşallah saglikla kavusacaksinKızlar bunu düşünmek istemiyorum ama ilk gebeliğim de bebegimin kalp atışları 9+6 da durmustu ama biz 11. Haftadan sonra ogrenmistik yarın 9+6 oluyor stresliyim
Lütfen olumsuz düşünüp hem kendini hem bebişi strese sokma canım onun kısmeti yokmuş olmamış öyle düşün herşey bizim için inşallah herşey yolunda gider peki onun sebebi neydi onu öğrenmişmiydinizKızlar bunu düşünmek istemiyorum ama ilk gebeliğim de bebegimin kalp atışları 9+6 da durmustu ama biz 11. Haftadan sonra ogrenmistik yarın 9+6 oluyor stresliyim
Niye sende kalıyorlar ki ya zaten sen hamilesin hassas bi dönem bide bilmiyorum ama herkesin herşeyi bu zamanda daha çok batıyorAynen Allah razı olsun valla. 4 tane gorumcem var ikisi evli biri kocamdan büyük ve bekar biri de kocamdan küçük. Hadi evliler uzakta duymuyorum ama kocamdan büyük ve bekar olan çok fenaa bir kaşık suda boğar kocamla beni. 3 gündür bende kalıyor küçük kardeşiyle beraber. Aynı evde iki düzen...! Kendine yumurta kırıp duruyor yaptigim yemekleri yemiyor. İki gündür çok kötüyum kusuyorum tansiyonum düşüyor neyin var bile demiyor. Mutfagima giriyor kapiyi kapatiyor eşyalarımı kullaniyor yiyip içip çıkıyor resmen pislik ya kocam kaynanama anlatti kadın ağladı ben napayim o öyle diyor... Eve ekmek getirse parasini kocamdan istiyor ama onun yedikleri sanki buzdolabinda kendiliginden yetişiyor. Valla stres hastasi etti beni defolup gitse. Komsularimdan fayda var bana aman amannnn uzak olsunlar..
Uyusunda büyüsün :) gözün aydın her şey yolundaymış.
Bu arada ben erkeğe benzetiyorum :)
Inşallah canım inşallah şu 12 hafta bir dolsa biraz daha rahatlayacagimOyle düşünme canim. Haklisin tedirgin olmakta ama stres yapma inşallah saglikla kavusacaksin
allah islah etsin merhamet yoksunu bilyormusun bu tip insanlar bende de bitane vardi ilk gebeligimde yanimda kalmisti depresyona girdim senin gorumce benim kayinvalide yapar soyler gorumcede hic bir yardimini gormedim ortaligi karistormaktan baska allaha havale ediyorum o lohusalik ta bana yaptiklarindan dolayi simdi kayinvalide kizimda canimda diyor bana dengesizlerya ama iicmden hic inanasim gelmiyor icindeki insan sevgisini gercekten olduren insanlar var yaAynen Allah razı olsun valla. 4 tane gorumcem var ikisi evli biri kocamdan büyük ve bekar biri de kocamdan küçük. Hadi evliler uzakta duymuyorum ama kocamdan büyük ve bekar olan çok fenaa bir kaşık suda boğar kocamla beni. 3 gündür bende kalıyor küçük kardeşiyle beraber. Aynı evde iki düzen...! Kendine yumurta kırıp duruyor yaptigim yemekleri yemiyor. İki gündür çok kötüyum kusuyorum tansiyonum düşüyor neyin var bile demiyor. Mutfagima giriyor kapiyi kapatiyor eşyalarımı kullaniyor yiyip içip çıkıyor resmen pislik ya kocam kaynanama anlatti kadın ağladı ben napayim o öyle diyor... Eve ekmek getirse parasini kocamdan istiyor ama onun yedikleri sanki buzdolabinda kendiliginden yetişiyor. Valla stres hastasi etti beni defolup gitse. Komsularimdan fayda var bana aman amannnn uzak olsunlar..
Ilk önce hep doktorlar ilk gebelikte olur bebrk sagliksizmis drmekki filan dediler sonra en son gittiğim doktor pıhtılaşma testi yaptırdı pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptirdi kromozom testleri normaldi ama pihtilasma çıktı kanımda. genetik doktoruyla görüştüm pıhtılaşman çok az aslında ilaç kullanmana bile gerek yok ama önceden kaybın olduğu için iğne kullan bir zararı yok zaten dedi yani pıhtılaşmadan kaybettiğimde kesin değil. Su an iğne kullanıyorum coraspin kullanıyorum inşallah faydası oluyordurLütfen olumsuz düşünüp hem kendini hem bebişi strese sokma canım onun kısmeti yokmuş olmamış öyle düşün herşey bizim için inşallah herşey yolunda gider peki onun sebebi neydi onu öğrenmişmiydiniz
Kızlar bunu düşünmek istemiyorum ama ilk gebeliğim de bebegimin kalp atışları 9+6 da durmustu ama biz 11. Haftadan sonra ogrenmistik yarın 9+6 oluyor stresliyim
Yani işte genelde sağlıksızmış falan diyorlar inşallah iğne iyi geliyordur içini ferah tut insanın elindeki bişey değildir ama allaha emanetlerIlk önce hep doktorlar ilk gebelikte olur bebrk sagliksizmis drmekki filan dediler sonra en son gittiğim doktor pıhtılaşma testi yaptırdı pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptirdi kromozom testleri normaldi ama pihtilasma çıktı kanımda. genetik doktoruyla görüştüm pıhtılaşman çok az aslında ilaç kullanmana bile gerek yok ama önceden kaybın olduğu için iğne kullan bir zararı yok zaten dedi yani pıhtılaşmadan kaybettiğimde kesin değil. Su an iğne kullanıyorum coraspin kullanıyorum inşallah faydası oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?