2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nub teorisi diye bi topic var oraya ultrason fotonuzu gonderin 11 haftasi dolanlar .ordada benim gibi tahmin yapanlar var az cok anlayanla bende zeynepkamildeki dr a anlattim onunla beraber baktik ondan once ben soyledim

merhaba bayanlar :)
sız kalp atısını nasıl duydunuz cıhazdan mı kaynaklanıyor anlayamadım ama ben cok kısık bır sesle duydum. resmen sessızlık hakım ve cok dıkkatlı bır sekılde kulagımı cıhaza verınce duyabılıyorum.dıger hamıle arkadaşlarım gayet net duyuldugunu soyluyor.

İnşallah saglikla kavuşursun bebisine canım

Merhaba anneler dun ikili testimizi yaptirdik bi sorun yok cok sukur ve yuzde 90 kizim oluyor 11.haftasi i dolduranlar nub teorisi ni arastirarak cinsiyet tahmini yapabilirler
Benim cesaretim olmuyor bu kadar erken tahminler icin

2li test sonucun hayırlı olsun bundan sonra hızlıca gećer günler kavuşuruz hepimiz insaallah.

11-13.haftadaki ulaştırasın görünüşünde bebeklerde Nuh çıkıntısı oluyor. Onun açısına göre cinsiyet tahmini yapılıyor canım.

Hayırlı olsun, bir ay dayanmak zor ama minik nokta gittiğinde kocaman oluyor. Ben de 25 gün görmedim, dün gittim. Dayanırsan sonucunda bir anda büyümüş bebeğini göreceksin

Ay su nub teoremi icin bi foto yukleyemedim :) yuklemiyor sayfa resmen :) acele etme mi diyooorr ne iatiyor anlamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…