2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hepimizin ortak kotkularindan biri de bu 3 çocuğu olan arkadaşım bu konuda çok güzel rahatlattı beni bebek anneden besleniyor hiç korkma dedi 2 kız bi oğlan var onda birinde çok birsey yiyememis bile sanırım ama maşallah çok güzel çok sağlıklı çocukları inşaAllah böyle devam etsin iyi sağlık durumları. Su önemli ama kanIMI artıyor bu dönemde bolca şu içmek lazımmış hele ki sıcaklarda aman yormayın kendinizi ben 4 gündür yoğundum bugün kanama oldu hemen doktora gittim bişey olcak diye korkup iğne verdi oldum yatıyorum yiyecek hazirlayamasam bile meyve ve su ile uzanicam suyu ihmal etmemeye çalış olur mu en önemlisi o ♡♡♡

Selam tatlım cihazdan olabilir biz bayağı iyi duyduk hatta eşim kameraya alırken doktor biraz daha açtı sesini neyse azda olsa duymuşsun şükür :)

Teşekkür ederim canım inşallah içimi rahatlattın biraz. Dikkat et sende yorma kendini iyice dinlen streste yapma. Evet su çok önemli ama bulantı dan icemiyorum ki kendimi daha fazla zorlamaliyim sanırım

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Beni bugun fena vurdu. Cok afedersiniz ama zorlaninca da kanama falan olucak, bi zarar gelicek diye korkuyorum. Noolur bana tavsiye verin

Nub teorisi diye bi topic var oraya ultrason fotonuzu gonderin 11 haftasi dolanlar .ordada benim gibi tahmin yapanlar var az cok anlayanla bende zeynepkamildeki dr a anlattim onunla beraber baktik ondan once ben soyledim

Canım 11 haftalık yok elimde haftaya bugün felan doktora gitcem o zaman atayım bana yorum yap olur mu :)

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Beni bugun fena vurdu. Cok afedersiniz ama zorlaninca da kanama falan olucak, bi zarar gelicek diye korkuyorum. Noolur bana tavsiye verin
Ben varım cnm zorlamak iyi değil diye biliyorum bol su iç bende kayısı ve kiraz işe yarıyor
Decavit diye vitamin verdi doktorum ondan beri kabız oluyorum

ayyy ben de oğlan olursa Toprak kız olursa Nazlı koymayı düşünüyorum..
Çok anlamlı bir isim bence :) Oğlunu Allah bağışlasın canım.

Kova burçlarından sakin çıkmaz :)
Teşekkürler... ailem seracı yani çiftçi. Ben öğretmenim onlardan hep uzaktaydım. Arardım onu anne napıyorsun. Toprakla uğraşıyorum kızım. Çiftçi adam ne yapar. Derdi . Bende hamile kalınca sen toprakla uğraş diye koydum diye aradım. Çok hoşuna gitmişti.

Eklentiler

Çok duygusalım kızlar okudum meajlari aglıyacağım nerdeyse... kızlar ikili test için aç tok farkediyor mu bende çikolata yeyip gideyim diyorum eğer farketmiyorsa.

Maşallah çok yakışıklıymış.

Ay ben kontrole en son 8+4 de gitmişim kii

Kabul özledim artık haftaya perşembe gidicem inşallah

Bnm oğlum başak çok titiz 2 yaşına gircek Eylül 15 de eline bişey bulaşsa ağlar sil diye üzerine bişey sürülse mızırdanır elini pipisine bile değmiyor çok pinpirikli başak burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…