- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bizde öyle umut ediyoruz :))Hoşgeldin
Benimde 14 aylık bir oğlum var. Umarım ikisine beraber bakarız. Oğlunun bir kardesi olması onun içinde cok iyi olur insaalahh.
Lahana testi erkek cıktı bilmiyorım bakalım inş ögrenirim en kısa zamandaBence kıza benziyo canım :)
10 gün sonra kontrole gidecek canım inşallah o zaman atarım :))Canım bu resimde henüz 11 haftalık değil sanırım, o yüzden cinsiyet tahmininde bulunmak zor. Bu ara tekrar gidersen o resmî koyarsın bakarız![]()
Gönderiyorum canımCanım merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
Oğluna da şifalar diliyorum.
Bana özelden listedeki bilgilerini gönderebilirsen bilgisayar başına geçince eklerim![]()
Bende 172 boy cnm doğumda 93 kıloydumBen o kadar alırsam boy da uzun valla yarmagül olurum![]()
Bende boy 177 :) fena iri oluyor değil miBende 172 boy cnm doğumda 93 kıloydum
bende kendi hastanrmin disinda yaptircam buzim hastane pahali ins iyi bi dr rasgelrim insKayıtsız kaldı hiç ses etmedi ucuz diye ikili testi baska hastanede yaptırdım pisman oldum ne ilgi ne bişi baktı agzını acmadı en son dediki ikinci gebelik sanırım evet dedim ilki kızmı erkek mı kız dedim sanırım bu da kız ama emin degilim dedi eşim % olarak dedi oda %ye vuramam bile görmedim tam dedi zaten bacakları kapalıydı
ben de cok cabuk yoruluyorum ya cok halsiz oluyorum.Bende yürüyüş düşünüyorum da su aralar biraz ayakta kalsam yoruluyorum bakalım biraz daha bekleyeyim diyorum
O beyaz gibi de değil tabi kamufle edemezsin :))5.ayda falan boyatırım belki cnm altlar sarı üst siyah komik duruyor
Ben artık halsiz değilim şükür geçti çok uyuma hissim de geçti sayılır sanki hiç hamile değilim gibi.. sadece ayakta fazla kalınca yoruluyorum mesela artık alışveriş için uzun süre bakamıyorum yoruyor beni :)))ben de cok cabuk yoruluyorum ya cok halsiz oluyorum.
sabah halsiz uyanıyorum hemen bı elım tıtrıyo bişeyler yemeye calısıyorum hemen.
Aynen cnm ama bebeği 3 aylıkken hepsini verdim anne sütü çok önemliBende boy 177 :) fena iri oluyor değil mi
Bende 172 boy cnm doğumda 93 kıloydum
Maşallah hanımlar :)) yanınızda kısa kaldık ben o kadar kilo alsam top olur yuvarlanırımBende boy 177 :) fena iri oluyor değil mi

Sorma cnm ama aslımda sarışın olduğu için dipler tam siyah değil kumral ordan biraz yırtıyorumO beyaz gibi de değil tabi kamufle edemezsin :))
Yolunda cok sukur canim. Aslijda 2 gun yatman lazim dedi doktor vucut susuz kalmis. ama 2 gun kalamayacagimi soyledim. Serum ve ilac verdiler, tabi ilacin etkisiyle uyumusum. simdi kendime geldim cok sukur gozum acilmis
Aman cnm bebişimiz alsın biz almayalımMaşallah hanımlar :)) yanınızda kısa kaldık ben o kadar kilo alsam top olur yuvarlanırım![]()
Aynen cnm ama bebeği 3 aylıkken hepsini verdim anne sütü çok önemli![]()
Aynen öyle :) maxımum 11 12 kilo alayım yeter o bile gözümü korkutuyorAman cnm bebişimiz alsın biz almayalım![]()
En sagliklısı bu kilo varsa 1.73 boy kilo 72 doktorum hesapladı 12 kilo aldırcaz dedi dikkat etmekte fayda zayif olanlara gecerli degil tabiAynen öyle :) maxımum 11 12 kilo alayım yeter o bile gözümü korkutuyor