• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kayıtsız kaldı hiç ses etmedi ucuz diye ikili testi baska hastanede yaptırdım pisman oldum ne ilgi ne bişi baktı agzını acmadı en son dediki ikinci gebelik sanırım evet dedim ilki kızmı erkek mı kız dedim sanırım bu da kız ama emin degilim dedi eşim % olarak dedi oda %ye vuramam bile görmedim tam dedi zaten bacakları kapalıydı
bende kendi hastanrmin disinda yaptircam buzim hastane pahali ins iyi bi dr rasgelrim ins

Bende yürüyüş düşünüyorum da su aralar biraz ayakta kalsam yoruluyorum bakalım biraz daha bekleyeyim diyorum
ben de cok cabuk yoruluyorum ya cok halsiz oluyorum.
sabah halsiz uyanıyorum hemen bı elım tıtrıyo bişeyler yemeye calısıyorum hemen.

ben de cok cabuk yoruluyorum ya cok halsiz oluyorum.
sabah halsiz uyanıyorum hemen bı elım tıtrıyo bişeyler yemeye calısıyorum hemen.
Ben artık halsiz değilim şükür geçti çok uyuma hissim de geçti sayılır sanki hiç hamile değilim gibi.. sadece ayakta fazla kalınca yoruluyorum mesela artık alışveriş için uzun süre bakamıyorum yoruyor beni :)))

Yolunda cok sukur canim. Aslijda 2 gun yatman lazim dedi doktor vucut susuz kalmis. ama 2 gun kalamayacagimi soyledim. Serum ve ilac verdiler, tabi ilacin etkisiyle uyumusum. simdi kendime geldim cok sukur gozum acilmis

Çok şükür canım, iyisiniz ya. Su içmek çok önemli demek ki.

Back
X