2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hayırlı olsun, benim de tüp bebek :) 13.haftaya girerken kesilirmiş genelde.

Merhaba kızlar 13 haftalık gebeyim ateşim iki gündür 38. Düşmüyor. Çok korkuyorum aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı

kizlar iki gunden beri icimi kemiren bisi var sizlerle paylasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim ikili test yaptirdik bildiginiz uzere dr hersey normal dedi ve kan testi icin hafta ya gun verdi test kagidinda birtek mide cebi gorulmemistir yaziyordu dr haftaya gelince tekrar bakariz dedi hersey normal dedu ama benim icim icimi yiyor ne olur dua edin ve yardimci olun boyle bisi duyan varsa bilgi paylasabilir mi

Bazı organlar 13.haftada daha rahat görünüyor canım, o yüzdendir. Bizde iki hafta sonra yine gideceğiz ki kalpteki 4 odacığı görmek için. Rahat olmaya çalışalım olur mu?

Bazen bebegin pozisyonundan dolayi tam istedikleri gibi net goremeyebiliyorlar. Onun icin tekrar bakilacak demis olabilir.Net gormeden rapora yazmak istememis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…