2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla kalbi 160 atiyo kiz diyolar kalp atisina gore :) artik 1 ay bekleyeceğiz cinsiyet icin :)

Olcum yapilirken hic yerinde durmadi sipa. Sürekli zipladi :) 4 donuyor kesenin icinde balik gibi

O kadar hareketli ise gerçekten kız olma olasılığı daha yüksek o zaman :)

Secemedim sekerim sorma vallahi :)
Hastane ve doktor seçemedim kızımdada ögleydi
allahtan ben o konuda kararı çoktan verdim :) doktorum çok şeker bir kadın. yırtık biraz birde :) o yüzden rahatım. sende bir an önce tarafını seç :) birine uzun süreli gitmek takiplerini düzenli yapması önemli çünkü.senide tanıması lazım.

Kızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim

Pıhtı şeklinde diyorsun canım düşürsek anlarız gibi geliyor. Düşük yapan arkadaşlar varsa daha yardımcı olacaklardır. 11 hafta kolu bacağı herşeyi oluyor. Doktor da neden göremesin olsa?Başka bi doktora daha mı gitsen? Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir canım.

Biraz değişik geldi, tabi doktordan iyi bilemeyiz. Acaba 6.haftalarda gelişim durdu ve o zaman kendiliğinden eriyor öyle birşey mi oldu. Yerinde olsam bir doktora daha giderdim, kafandaki soruları yanıtlayacakmış anlaşılan bu doktor.

Kese duruken bebek nasil dusecek onu anlamadim. Kesede duserdi oyle olsa bence. Ama doktorlae daha iyi bilir. Bence bir doktora daha danis

Düşük o kadar kolay bişi değil hele ki ağrısız az bi kanamaya düşük olmaz. Başka bi doktora danış canım

Bir haftadır mide bulantılarım azalmıştı iki gündür yine başladı
Kasık ağrınız var mı bugün var biraz dinlenince geçiyor ama yürümeye gelmiyor yine başlıyor. Var mı kızlar aranızda benim gibi olan

Çok haklısın sekerim iyice karar verip ona göre gidicem keşke bende ögle şeker bir doktora denk gelsem

İkili test yaptırmıycam canım sadece merak ettim ultrason da baktıkları yer var mı diye birde ikili test stresini yaşayamam sanırım inşallah dediğimiz gibi herşey iyi olur Bayadır girmiyordum ultrasona pazartesi gireceğim nasipse ilk buraya yazacağım haberleri oğlumun rahatsızlığı hamile iken 17.haftada kafasında 15 mm sıvı birikmesi ile öğrenmiştim cinsiyetini öğrenmeye gittiğim gün hastalığını öğrendim ve daha o zaman ilerlemişti en son doktor erkek bebek işte dedi isteksiz bir şekilde o zamandan sonra kabus dolu gözyaşları içinde hamilelik geçirdim suan şükrediyorum Rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah (

Benim geçmeyecek bu bulantilarim galiba ( kusma yok ama hep böyle bir karışıklık keyifsizlik hali hamileliğin tadını bile çıkaramaz oldum , rabbim hayırlısıyla gidersin

Benim 1 dusugum var o da 6-7 haftalik dusuk oldu.onda bile kanama ve pihtilar gercekten cok fazlaydi. Bizlerin yorumu ne kadar dogru olur bilemem ama 11 haftalik dusukte ciddi kanama olmali diye dusunuyorum. Bir de emin oldugum bisey bebek kesenin icinden dusmuyor, keseyle birlikte dusuyor. Yani keseyi gormesi ilginc. Bence bir doktora daha git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…