- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.581
Valla kalbi 160 atiyo kiz diyolar kalp atisina gore :) artik 1 ay bekleyeceğiz cinsiyet icin :)
Olcum yapilirken hic yerinde durmadi sipa. Sürekli zipladi :) 4 donuyor kesenin icinde balik gibi
Valla durmadi yerindeO kadar hareketli ise gerçekten kız olma olasılığı daha yüksek o zaman :)
Valla kalbi 160 atiyo kiz diyolar kalp atisina gore :) artik 1 ay bekleyeceğiz cinsiyet icin :)
Olcum yapilirken hic yerinde durmadi sipa. Sürekli zipladi :) 4 donuyor kesenin icinde balik gibi[/QUOTE
masalllah cnm benim
Birden herşeyin bıcak gibi kesilmesinden korktum sadece wc cıkışım kaldı özledim zaten de :) hemde manayla görürüm diyorumTatlım hamileliğin Sefa aylarına geldin, ne güzel işte. Bence sen sebep arıyorsun bebişi görmek için :)
Secemedim sekerim sorma vallahi :)kız doğuracaksın artık neredeyse hala doktor seçemedin mi :)
allahtan ben o konuda kararı çoktan verdim :) doktorum çok şeker bir kadın. yırtık biraz birde :) o yüzden rahatım. sende bir an önce tarafını seç :) birine uzun süreli gitmek takiplerini düzenli yapması önemli çünkü.senide tanıması lazım.Secemedim sekerim sorma vallahi :)
Hastane ve doktor seçemedim kızımdada ögleydi
Pıhtı şeklinde diyorsun canım düşürsek anlarız gibi geliyor. Düşük yapan arkadaşlar varsa daha yardımcı olacaklardır. 11 hafta kolu bacağı herşeyi oluyor. Doktor da neden göremesin olsa?Başka bi doktora daha mı gitsen? Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir canım.Kızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim
Valla durmadi yerindedoktorum bu seni cok kosturacak boyle olursa diyor. Daha 5 cm oldugu icin hissetmiyorsun ama az buyusun o hopladikca sende hoplarsin dedi :)
Kızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim
Kese duruken bebek nasil dusecek onu anlamadim. Kesede duserdi oyle olsa bence. Ama doktorlae daha iyi bilir. Bence bir doktora daha danisKızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim
Bilmiyorum pazartesi gel dedi doktorKese duruken bebek nasil dusecek onu anlamadim. Kesede duserdi oyle olsa bence. Ama doktorlae daha iyi bilir. Bence bir doktora daha danis
Düşük o kadar kolay bişi değil hele ki ağrısız az bi kanamaya düşük olmaz. Başka bi doktora danış canımKızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim
Çok haklısın sekerim iyice karar verip ona göre gidicem keşke bende ögle şeker bir doktora denk gelsemallahtan ben o konuda kararı çoktan verdim :) doktorum çok şeker bir kadın. yırtık biraz birde :) o yüzden rahatım. sende bir an önce tarafını seç :) birine uzun süreli gitmek takiplerini düzenli yapması önemli çünkü.senide tanıması lazım.
Çok haklısın sekerim iyice karar verip ona göre gidicem keşke bende ögle şeker bir doktora denk gelsem
İkili test yaptırmıycam canım sadece merak ettim ultrason da baktıkları yer var mı diye birde ikili test stresini yaşayamam sanırım inşallah dediğimiz gibi herşey iyi olur Bayadır girmiyordum ultrasona pazartesi gireceğim nasipse ilk buraya yazacağım haberleri oğlumun rahatsızlığı hamile iken 17.haftada kafasında 15 mm sıvı birikmesi ile öğrenmiştim cinsiyetini öğrenmeye gittiğim gün hastalığını öğrendim ve daha o zaman ilerlemişti en son doktor erkek bebek işte dedi isteksiz bir şekilde o zamandan sonra kabus dolu gözyaşları içinde hamilelik geçirdim suan şükrediyorum Rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallahKorkularını anlayabiliyorum ama kötüyü aklımıza getirmeyelim canım. Bu sefer her şey iyi olur inşallah hepimiz için.
Biz geçen çarşamba gittik, tüm organları kontrol ettiler, bir de benim plesantayı besleyen damarlarımı kontrol ettiler.
İkili test istiyorsan da ense kalınlığı, burun kemiğine bakılıp kan testi veriliyor işte.
Benim 1 dusugum var o da 6-7 haftalik dusuk oldu.onda bile kanama ve pihtilar gercekten cok fazlaydi. Bizlerin yorumu ne kadar dogru olur bilemem ama 11 haftalik dusukte ciddi kanama olmali diye dusunuyorum. Bir de emin oldugum bisey bebek kesenin icinden dusmuyor, keseyle birlikte dusuyor. Yani keseyi gormesi ilginc. Bence bir doktora daha git.Kızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?