2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm eskiler derlerki erkek bebekler erkenden hissedilirmis benimde ilk oglumda hissetmistim annem oglun olacak dedi ama nekadar dogru ne kadar yanlis bilemem kizlargec hissedilirmis

cnm eskiler derlerki erkek bebekler erkenden hissedilirmis benimde ilk oglumda hissetmistim annem oglun olacak dedi ama nekadar dogru ne kadar yanlis bilemem kizlargec hissedilirmis
Canım benimde aklıma ilk o geldi aslında ama oğlumu ilk 20 haftalık iken hissetmiştim bilemiyorum belki ilk gebelik diye öyle geç olmuştur ben ayırt edemiyordum

Canım benimde aklıma ilk o geldi aslında ama oğlumu ilk 20 haftalık iken hissetmiştim bilemiyorum belki ilk gebelik diye öyle geç olmuştur ben ayırt edemiyordum
Hissetmiş olabilirsin benimde 2.gebelik bende bazen çok çok nadir hissediyorum. Doktor tam olarak bildiğin içindir dedi. O yüzden hissediyoruz bence.

Medipol yeni kuruldu 2 sene olucak cnm onu mu diyorsun ?

Evet büyük hastanesi, önceden Anadolu yakasında var zaten. Sonra üniversitesini ve büyük hastanesini açmış. Bir kaç yerde okudum oradan çok memnun olanları. Ama kendi tecrübelerim değil.
Sağlık sigortan varsa da memorial Bahçelievler açıldı.

Günaydın arkadaşlar,bugün yine kanamam oldu,bu kez ağlayıp sızlamayan bir anne adayı olarak bekledim tüm gelişmeleri,bebekler iyi,yeni bir kanama alanı olmamış ama eski bölge yine kanamış,henüz taburcu olmuşken tekrar yatırmak istiyorlar beni bakalım ne karar verecekler

Mutlu pazarlar arkadaşlar.

Şu bebek hareketi meselesi... azcık ben de hissediyorum da :) demiyorum ama hissedilmez daha kuruntu yapıyorsun derler diye. zira kendimden de çok eminin ama :)

Ben doktor randevumu bilerek dört gün ertelemeye aldım. Normalde yarın için gelmemi söylemişti doktor. Ama arada kanamam olup farklı bir doktora da gittiğim için öyle karar aldım. Belirtilerim sıfıra indi. Psikolojik olarak da hamile değilim gibi hissediyorum ama sizden de öyle hisseden olduğunu görünce rahatlıyorum.

Allah yardimcin olsun canim. insallah gecer su kanama alanlari hemen... Bende hastanedeyim ama gecmeyen bitmeyen bulanti yuzunden, bugun cikicaktin ama yarin dediler. aman bebislerimiz iyi olsunda napalim yatariz...

Bebekler iyiyse bence artık soğuk kanlı olabilirsin canım, maalesef bazı hamilelikler ara ara kanamalarla geçiyor, hele ki çoğul gebelikse. Hep iyi haberler yazmanı diliyorum.

Yaaaaaaa ben de hissetmek istiyorum ama bizim hissetmemize çok var galiba.

Hissetmiş olabilirsin benimde 2.gebelik bende bazen çok çok nadir hissediyorum. Doktor tam olarak bildiğin içindir dedi. O yüzden hissediyoruz bence.
Evet canım bebek hareketinin nasıl olduğunu biliyorum o yüzden karıştırmadığıma eminim ama devamı gelmedi cok üzüldüm o hareketi tekrar bekleyeceğim :))

Selam kızlar, bende de çok inceden rahatsız etmeyen gelip geçen alt karın bölgemde ağrılar oluyor. Sizlerde durum nasıl?

Hiç canını sıkma canım ne kadar güzel bak bulantıların geçti artık demek ki keşke bende de öyle olsa hala midem bulanıyor mide boş iken bile istifra ediyorum merak etme bebeğin iyidir hep öyle düşün 4 gün daha sabret sonra ultrason da kocaman bir mutluluk göreceksin

İnşallah...

Bulantılarım ara ara oldu benim. İlk hamileliğimle birebir aynı rahatlıkta. Her hamilelik kendine özgü dediler diye tırsmıştım biraz. Çalışırken bir de öyle problemler zor çünkü.

Allah sana da acilen şifa versin inşallah

Ben de arada hareket hissediyor gibi oluyorum ama sık sık olmadigi icin emin olamıyorum. Ilk de 17. Haftada hissetmistim. Bakalim bunda ne zamsn emin olacagim. Cok guzel bi duygu ya o gunler gelsin bir an önce:))

Bugün medipole gidicem canım doktor olarak hangisine gitsem acaba varmı tanıdık bildigin

Geçmiş olsun aman dikkat edelim canım sende en kısa zamanda toparlan bir daha da yasama insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…