2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar selamm napiyosuniz bakim. Dün geceden beri migrenim tuttu ama öyle böyle degil uyuyamadim. Yemek yiyemedim kalkamadim tansiyon vurmus gibiydi Allah korusun. Boynum basim her yerim agriyordu. Doktorumu aradim 6 saat ara ile parol alabilirsin dedi. Fayda edeceginden pek emin olmadan aldim yarim daate biseyim kalmadi cok mutlu oldum valla yeniden doğdum sanki. Bugün eşimin arkadasi evi ve bebegi bizde yatılı kalacak çok yorucu bir gün olacak benim için. Herkese mutlu haftasonları dilerimmm:)))

Hayırlı olsun ben erkeğe benzettim

Kizlar selamm napiyosuniz bakim. Dün geceden beri migrenim tuttu ama öyle böyle degil uyuyamadim. Yemek yiyemedim kalkamadim tansiyon vurmus gibiydi Allah korusun. Boynum basim her yerim agriyordu. Doktorumu aradim 6 saat ara ile parol alabilirsin dedi. Fayda edeceginden pek emin olmadan aldim yarim saate biseyim kalmadi cok mutlu oldum valla yeniden doğdum sanki. Bugün eşimin arkadasi eşi ve bebegi bizde yatılı kalacak çok yorucu bir gün olacak benim için. Herkese mutlu haftasonları dilerimmm:)))

Kizlar selamm napiyosuniz bakim. Dün geceden beri migrenim tuttu ama öyle böyle degil uyuyamadim. Yemek yiyemedim kalkamadim tansiyon vurmus gibiydi Allah korusun. Boynum basim her yerim agriyordu. Doktorumu aradim 6 saat ara ile parol alabilirsin dedi. Fayda edeceginden pek emin olmadan aldim yarim saate biseyim kalmadi cok mutlu oldum valla yeniden doğdum sanki. Bugün eşimin arkadasi eşi ve bebegi bizde yatılı kalacak çok yorucu bir gün olacak benim için. Herkese mutlu haftasonları dilerimmm:)))

Bu arad baş ağrıları olabilir yazıyordu , bir kaç arkadaş da baş ağrısı yazdı. Çok geçmiş olsun. Misafir için de kolay gelsin.

Günaydın :) ben sanki gebe degilmişim gibi ne agrı ne bulantı ne bişi acaba diyorum gitsem mi hafta içi doktora bebegimide özledim zaten hem doktor arayışındayım hala

İstanbulda yasiyorsan doktor tavsiyesinde bulunabilirim canim. Benim de gogus hassasiyetim bitti ama mide bulantilarim hala devam ediyor. 3 aya kadar sabir nasilsa gecer deniyor dedim ama tik yok. Radar gibiyim koku ala ala dolaniyorum evin icinde. İnsaAllah doguma kadar devam etmez POWERHACK

Hadi gözün aydın canım, bu arada duruşu çok komik ya dik duruyor sanki :)

Cinsiyet tahminim de erkek :)
Valla kalbi 160 atiyo kiz diyolar kalp atisina gore :) artik 1 ay bekleyeceğiz cinsiyet icin :)

Olcum yapilirken hic yerinde durmadi sipa. Sürekli zipladi :) 4 donuyor kesenin icinde balik gibi

Gecmis olsun parolun diger agri kesiciler gibi yan etkisi olmamakla birlikte iyilestirici etkisi de güçlü. Bugun benim de misafirim var yatili Allah yardimcimiz olsun :) bir de dugune gidecegim daha Birdilimkek
Aynen valla canim ya kendime geldim gözlerim açıldı. Sana da kolay gelsin canım oynama sakin düğünde hanim hanım otur

Valla beynim buharlasacak sandım nasil bir agriydi öyle.. Sagol kuzucumm gelsin arrik misafirler :))
benimde bu hafta basından beri siddetli bas agrım vardı dün artık acillik olduk serum falan aldım öyle gecti cok gecmiş olsun sanada canım sanırım bu hafta bas agrısı olabiliyormus haftalık takiplerde de yazıyor birde nezle salgını varmıs dr ozellikle uyardı bendede nezle baslangıcı cıktı dıkkat edin sizde cnm

Rumeli hospitalda kızımı dogurdum küçükçekmecedeyim medipol hospital ada aklım gidiyor ama doktor bilmiyorım rumelideki doktorum bırakmış

hımm ayrıca hanımlar bugun saat 16:30 da kontrolumuz var bizim üç haftadır görmüyorum bebişimi bakalım buyumusmu sat a göre 11 bitiyo ama usg ye göre 12 bitiyo bugun tam, cinsiyet için erken biliyorum ama belki bi tahmin de bulunur en kötü siz bi bakarsınız annişler ikili tarama da yapılacak bu gun bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Aman Allah korusun canim valla ilac kullanamiyorken tedavi olmak da zor. Doktorum basin agrinca nane yagi sür alnina şakaklarina ve nane limon iç dedi başı agriyan olursa aklinizda bulunsun bunlar da

Günaydın :) ben sanki gebe degilmişim gibi ne agrı ne bulantı ne bişi acaba diyorum gitsem mi hafta içi doktora bebegimide özledim zaten hem doktor arayışındayım hala

Tatlım hamileliğin Sefa aylarına geldin, ne güzel işte. Bence sen sebep arıyorsun bebişi görmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…