2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Senin kararın tabi ki, bildiğim kadarıyla oğlunun rahatsızlığı genetik değil. Allah ona da sizlere de uzun ömürler versin, şifasını bulsun inşallah.
Benim bu siteden bir arkadaşım var, hamileliği boyunca neler dedi doktorlar. Zor hamile kalmıştı, nolursa olsun dedi. Çok şükür şimdi çok sağlıklı bir kızı var.

Kızlar suan cok büyük bir şoktayım ben bebeğin hareketini hissettim yan yatmıştım ve bağırsak hareketi vs olmadığına kesinlikle eminim bebek hareketinin asıl olduğunu cok iyi biliyorum yani bildiğin hissettim onu ama sonra elimi karnıma koysamda devamı gelmedi kızlar bu normal mi ya bu kadar erken bana hiç normal gelmedi

Ya öyle birşey mümkün mü hala bu haftalarda hiç belirti yoktu dimi
O ultrason görüntülerinde doktor un boş kese dediği açana kanama bölgesi olabilir mi
Benim ilk hamileliğimde o büyğklükte kanama görüntülerim var ultrason kağıdında

firuzeew
kanaman siddetlimiydi canim? ben yaklasik 5 ay once dusuk yaptim ama cok cok kanamam olmustu, agrim sizin yoktu ama kanamam vardi ve pihti seklinde bebek dusmustu. Kese duruyordu doktor istersen bekleyelim kanamayla atabilirsin ama cok kan kaybedersin dedi, kurtaja aldi... Benim bildigim dusukte cok kanama oluyor hic sadece bir pihtiyla dusuk yapan duymadim/ okumadim. Insallah bebegin seninledir. Baska doktorun fikrini almak iyidir her zaman....

Amanın aynı gündeyiz
Bek de anlar mıyım ki
Benim 2.olacak inşallah ama hiç anlayabileceğimi sanmıyorum
İçimde hafif kıpırtı ben de hissettim
Normal hissettiklerimin dışında ama bebişimiz miydi ki acaba

Bebek hareketi olduğuna ben eminim canı cok net hissettim ne bağırsak ne gazdı yani oğlumda nasılsa buda öyleydi cok şaşkınım ama bir o kadar da mutluyum tekrar hissetmek için sabırsızlanıyorum

İkincş gebelik olduğu için hissetmen normal canım ara ara benim de oluyor titreme gibi değişik bi duygu. 3. Hamilelik benim de 4 yaşında bir kızım var 20 haftalık kaybım. Senin korkularını da çok iyi anlıyorum korkma canım Rabbime dua et sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Amin canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah hissetmek cok güzel duyguydu cok net oldu ve cok mutlu oldum devamı da gelir inşallah pazartesi de kontrol var :))

Kızlar çok ağrım var bugün çok yoruldum acaba ondan mi kasıklarım belim çok kötü ağrıyo inşallah ters bir durum yoktur

Kizlar gunaydinlar. Benim 1-2 haftadir akintim cok az geliyor hatta ic camasirimda nerdeyse hicbirsey yok, peceteye silince biraz goruyorum. Normalde onceden cok olurdu. Bu sekilde akintisi azalan var mi? Internette de bu konuda pek bisey yazmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…