- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.601
İkili test yaptırmıycam canım sadece merak ettim ultrason da baktıkları yer var mı diye birde ikili test stresini yaşayamam sanırım inşallah dediğimiz gibi herşey iyi olur Bayadır girmiyordum ultrasona pazartesi gireceğim nasipse ilk buraya yazacağım haberleri oğlumun rahatsızlığı hamile iken 17.haftada kafasında 15 mm sıvı birikmesi ile öğrenmiştim cinsiyetini öğrenmeye gittiğim gün hastalığını öğrendim ve daha o zaman ilerlemişti en son doktor erkek bebek işte dedi isteksiz bir şekilde o zamandan sonra kabus dolu gözyaşları içinde hamilelik geçirdim suan şükrediyorum Rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah(
Kızlar 11 hafta 4 günlük hamleydim bugün pıhtı şeklinde kanamam oldu ve doktora gittim kese boş dedi . 6 haftalikken gittiğimde vardı bebek ve kalbi atıyor demişti doktor sadece sesini duymamistik. Doktor kendiliğinden düşer dedi inanamıyorum. Görülmeme ihtimali filan var mıdır gerçekten düşmüş mu bebeğim
Bende geldim kizlar kontrolden. Burnu kemigi gozuktu. Ensede. 1.2 çıktı. Bence risk yok dedi doktor. Kan tahlilleri haftaya persembe cikacakmis :) ultrasonuda ekledim varmi cinsiyet tahmin etmek isteyen :) Eki Görüntüle 2027293
Kızlar suan cok büyük bir şoktayım ben bebeğin hareketini hissettim yan yatmıştım ve bağırsak hareketi vs olmadığına kesinlikle eminim bebek hareketinin asıl olduğunu cok iyi biliyorum yani bildiğin hissettim onu ama sonra elimi karnıma koysamda devamı gelmedi kızlar bu normal mi ya bu kadar erken bana hiç normal gelmedi
Bebek hareketi olduğuna ben eminim canı cok net hissettim ne bağırsak ne gazdı yani oğlumda nasılsa buda öyleydi cok şaşkınım ama bir o kadar da mutluyum tekrar hissetmek için sabırsızlanıyorumAmanın aynı gündeyiz
Bek de anlar mıyım ki
Benim 2.olacak inşallah ama hiç anlayabileceğimi sanmıyorum
İçimde hafif kıpırtı ben de hissettim
Normal hissettiklerimin dışında ama bebişimiz miydi ki acaba
İkincş gebelik olduğu için hissetmen normal canım ara ara benim de oluyor titreme gibi değişik bi duygu. 3. Hamilelik benim de 4 yaşında bir kızım var 20 haftalık kaybım. Senin korkularını da çok iyi anlıyorum korkma canım Rabbime dua et sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahKızlar suan cok büyük bir şoktayım ben bebeğin hareketini hissettim yan yatmıştım ve bağırsak hareketi vs olmadığına kesinlikle eminim bebek hareketinin asıl olduğunu cok iyi biliyorum yani bildiğin hissettim onu ama sonra elimi karnıma koysamda devamı gelmedi kızlar bu normal mi ya bu kadar erken bana hiç normal gelmedi
Amin canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah hissetmek cok güzel duyguydu cok net oldu ve cok mutlu oldum devamı da gelir inşallah pazartesi de kontrol var :))İkincş gebelik olduğu için hissetmen normal canım ara ara benim de oluyor titreme gibi değişik bi duygu. 3. Hamilelik benim de 4 yaşında bir kızım var 20 haftalık kaybım. Senin korkularını da çok iyi anlıyorum korkma canım Rabbime dua et sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Canım alttaki açıklamanı oku. Günlük takvimin olduğu yeriAmin canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah hissetmek cok güzel duyguydu cok net oldu ve cok mutlu oldum devamı da gelir inşallah pazartesi de kontrol var :))
Dinlenince ağrı devam etmiyorsa sorun yok diye biliyorum canım. Bu ara benim de kasık ve bel ağrım var. Yormamaya çalış kendiniKızlar çok ağrım var bugün çok yoruldum acaba ondan mi kasıklarım belim çok kötü ağrıyo inşallah ters bir durum yoktur
Canım dinlenme fırsatım hiç olmadı bütün gün ya ayaktaydim ya da oturdum hiç uzanmadım geçer inşallahDinlenince ağrı devam etmiyorsa sorun yok diye biliyorum canım. Bu ara benim de kasık ve bel ağrım var. Yormamaya çalış kendini
Benim de dün çok agrım olduKızlar çok ağrım var bugün çok yoruldum acaba ondan mi kasıklarım belim çok kötü ağrıyo inşallah ters bir durum yoktur
Canım okudum başlamamış olmalısınız yazıyor ama ben hissettiğime eminim demek ki o nadir istisna benim :))Canım alttaki açıklamanı oku. Günlük takvimin olduğu yeri
Aynen nadir istisnaCanım okudum başlamamış olmalısınız yazıyor ama ben hissettiğime eminim demek ki o nadir istisna benim :))
Medipol yeni kuruldu 2 sene olucak cnm onu mu diyorsun ?O taraflarda çok bildiğim doktor yok ama medipol ün Yen'i hastanesi var ya, orada iyi doktorlar olduğundan bahsediyorlardı. Hiç araştırdın mı orayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?