2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende geldim kizlar kontrolden. Burnu kemigi gozuktu. Ensede. 1.2 çıktı. Bence risk yok dedi doktor. Kan tahlilleri haftaya persembe cikacakmis :) ultrasonuda ekledim varmi cinsiyet tahmin etmek isteyen :)

Bende geldim kizlar kontrolden. Burnu kemigi gozuktu. Ensede. 1.2 çıktı. Bence risk yok dedi doktor. Kan tahlilleri haftaya persembe cikacakmis :) ultrasonuda ekledim varmi cinsiyet tahmin etmek isteyen :) Eki Görüntüle 2027293
Ohh super sağlıkli olsunlar hep boyle ben tam bilmedigimde tahminde bulunamıyorum gozun aydın caanım

Tesekkur ederim canım oyle yapicam yoruldum bende daha simdi yine aynı muhabbet oldu dinlemiycem artık kimseyi saolasın yanimda birileri oldugunu bilmek iyi geldi
Ne demek tabiki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sonuçta suan bizi bizden iyi kimse anlayamaz birbirimize destek olucaz , sen hamileligine yogunlas tatlı zamanlar yaklaşıyor cinsiyetti alışveristi hazırlıklı , tadını çıkar gönlünce olsun herşey inşallah

Kızlar babynest 90 TL kargo bedava ablam yapıyor istenilen renk ve kumaşta. Bende kullanıyorum mart annesi olarak :) . Hepinize mutlu rahat hamilelikleri

Dün geceyi acil de bitirdik kızlar şiddetli bulanti kusma baş ağrısı kulak ağrısı , serum yedim nezle başlamış dedi kulağımda sivi birikmesi var dedi serum biraz rahatlatti çok şükür burun spreyi ve bulantı hapı verdi özelliklede uyardı nezle mevsimi onumuzdeki birbucuk ay boyunca kendini köru çok fazla kalabalığa girme dedi şizde dikkat edin kızlar

Günaydın güzel anneler. Birkaç gündür yazamadım yoğundum. İstanbulda selden etkilenenlere geçmiş olsun diyorum. Sıkıntıları devam eden arkadaşlara dualar ediyorum. Tez vakitte biter inşallah rahatlarız hepimiz. Cinsiyeti kesinleşen bir arkadaşımız vardı etiketleyemedim. Tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum. Kıyafet konusunda tavsiyeler olmuş çok teşekkür ediyorum tecrübesiz bir anne olarak. Hepinize süper keyifli bir haftasonu diliyorum.

Etsin çiğköfte zararlı değil cnm ben sordum etlisinde çok ette bakteri riski taşıdığı için o olmaz dedi sosisi salamida çig olarak tuketmemeye çalış dedi aklinizda olsun cnm

Sanırım tek cinsiyeti kesinleşen olarak üstüme alınmalıyım, iyi dileklerin için teşekkürler.. darısı başınıza.. alışveriş önerilerine başlasak mı artık

Etsin çiğköfte zararlı değil cnm ben sordum etlisinde çok ette bakteri riski taşıdığı için o olmaz dedi sosisi salamida çig olarak tuketmemeye çalış dedi aklinizda olsun cnm

Kızlar aranızda çiğköfte cani isteyen yiyen var mı? Ben yedim ama sonra da biraz korktum. Etsiz çiğköfte sizce zararlı midir ne dusunuyorsunuz

Benim istiyor ama etsizi de yemedim, içinde ne var ne kadar temiz bilmiyorum diye korktum açıkçası ama çok can isteyince az bir şey yenebilir.

Merhaba güzel anneler. Ben de Allahın izniyle 2018 Şubat annesiyim. İlk bebeğim ve çok heyecanlıyım :) Dün kontrolümüz vardı 12+5 günlük olduk. Doktorumdan cinsiyet tahmininde bulunmasını istedim. Çok küçük olduğunu ve bacaklarının kapalı olduğunu söyledi. Rica etsem sizler tahminde bulunabilir misiniz? Allah miniklerimizi korusun,sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_20170728_182317.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78

Korkularını anlayabiliyorum ama kötüyü aklımıza getirmeyelim canım. Bu sefer her şey iyi olur inşallah hepimiz için.

Biz geçen çarşamba gittik, tüm organları kontrol ettiler, bir de benim plesantayı besleyen damarlarımı kontrol ettiler.

İkili test istiyorsan da ense kalınlığı, burun kemiğine bakılıp kan testi veriliyor işte.

Günaydın kızlar sanırım idrar yolu oluyorum nerdeyse 4 litre su içiyorum ama
İdrarımda hafif yanma var bol su içme dışında neler yapabilirim ilerlemeden

Migros'ta organik yaban Mersin'i suyu var canım, alıp onu içebilirsin. Taze meyvesi satılıyor onu da yiyebilirsin.

Bende geldim kizlar kontrolden. Burnu kemigi gozuktu. Ensede. 1.2 çıktı. Bence risk yok dedi doktor. Kan tahlilleri haftaya persembe cikacakmis :) ultrasonuda ekledim varmi cinsiyet tahmin etmek isteyen :) Eki Görüntüle 2027293

Hadi gözün aydın canım, bu arada duruşu çok komik ya dik duruyor sanki :)

Cinsiyet tahminim de erkek :)

Çok geçmiş olsun tatlım ya, insanlarla da sarılıp öpüşmemek lazım. Kocacığın haftasonu ilgilensin seninle, biricik kalmaz inşallah.

Canım salam, sosis pişmiş olarak da tüketmeyin bence, fabrikalarını da görmüş biri olarak eve sokmuyorum öyle söyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…