2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım çook uzuldum icin rahat etmediyse baska doktora git onemli olan senin inanman arkadasim biz ne desek boş allahım yar ve yardımcın olsun

Amin canım evet çalışırken hayli zor olur ben oğlumda bu kadar mide bulantım baş ağrım olmamıştı gerçekten de her gebelik kendine özgü geçer diye bekliyorum bende minikler için herşeye değer :))

Canım allahım hakınızda hayırlisini versin. Bebitolar iyi allaha sukur sen iyisin kanamalarda en kısa zamanda kesilir bu gunler sana anı olarak kalır insallah

Nezle tarzı bişi varmı peki. Benimde yanmayla başladı. Vajina uçuğu oldu. Çok acı çektim. Sürekli yolda dışarda olunca umumi wc lerden kaptım sanırım.
Yok cnm dün bol su içtim ama abartı bol bugün dahada rahatım sanırım başında önlem aldım geçiyor

Daha once kosuldu ama eskileri bulamadim. Kalp atisina gore cinsiyet tahmini dogru mu sizce? Hangi haftadaki rakama bakmak lazim. 140 ustuyse kiz diyolar. Bugun bisim 180 cikti kiz mi acaba

Ya lutfen bana da yardimci olun cok moralim bozuk. Ben su an 10 haftalik hamileyim. En son 8+4 de doktpra gittim bebegimin crlsi 17.9mm idi. Doktor normal gelisimi dedi. Ama simdi arastiryorum 8+4 de 19 - 20 mm falan olmasi gerekiyormus. Bebegimde gelisme geriligi var midir cok korkuyorum.

Tatlım bahsettiğin fark 1.1 mm farkındaysan. Bebeğin duruşu ile ilk haftalarda mmlik farklar oluşuyor. Hiç takılma buna. Son gittiğimizde doktor üç kere üst üste ölçtü hepsinde başka değerler çıktı.

Baş ağrısı baş agrisiiiiiiii.... 13 hafta= baş agrisi... benim böyle geçiyor kızlar bir ben miyim böyle

Günaydın kızlar sanırım idrar yolu oluyorum nerdeyse 4 litre su içiyorum ama
İdrarımda hafif yanma var bol su içme dışında neler yapabilirim ilerlemeden
Meb canm nasılsın gecen senin başın agriyordu yanilmiyorsam ya iki gundur cok şiddetli baş agrim var dayanamıyorum sen ilac falan ictinmi ne yatin gecmesi icin

Ay kizlar bnmde cokşiddetli bas agrim var iki gundur dayanamıyorum herkes normal hamilelikte oluyo diyor ama bu kadar şiddetli bebege zarai yokmu

Merhaba kızlar ben de Şubat annesi olacam allahın izniyle ..herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum kızlar buarada baş ağrısı bndede oluyor ya bide uyku problemim başladı uyuyamiyorum söyle güzel derinden.. sizde de oluyor mu uyku problemi

bas agrisi bulanti kusma devam cnm
Benim bulantim azaldi çok şükür canım Allah yardimcin olsun sen daha kötü durumdasin.. Parol icecegim bugün de baska türlü gecmeyecek. Doktor agrin gecmedikce 6 saat arayla alabilirsin bir zarari yok dedi. Dayanilacak gibi degil bazen kafamın bir bölgesine çivi çakiliyor gibi agri giriyor

Allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin bnde 10 haftadan 13 haftaya kadar hp uyuyordum simdi geceleri hic uyuyamıyorum birde oyle bi bas agrisi var ki inanilmaz agri ya Allah hepimize saglikli kolay hamilelik gecirmeyi nasip etsin

Meb canm nasılsın gecen senin başın agriyordu yanilmiyorsam ya iki gundur cok şiddetli baş agrim var dayanamıyorum sen ilac falan ictinmi ne yatin gecmesi icin
Ay benimkide çok şiddetliydi hala var ama bir tülbenti başıma sıkıca sardım o biraz fayda etti oda yetmezmiş gibi şimdide diş ağrısı süründürüyor ilaçta içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…